Kedves Enit Ses!
Nagyon sok rosszat írtak már a Lena apartmanról , ezért nem csodálkozom, hogy kissé elbizonytalanodott. Megnyugtatásul írok, mert mi tavaly ott laktunk és annyira jól éreztük magunkat, hogy idén is oda megyünk. Kissé megijedtünk, hogy a sok panasz miatt felbontják velük a szerződést, de szerencsére ez nem következett be. Szerintem ennek az apartmannak az elhelyezkedése a legjobb, nagyon barátságos az udvar a medencével, a pálmafákkal. A szobák egyszerűek , a felszerelés pont olyan minimális, mint a legtöbb helyen Görögországban, de a lényeges dolgok megvannak. Nekem a kenyérvágó kés hiányzott, idén vinni fogok. Mi júniusban voltunk, akkor nem volt szúnyog, de én mindig viszek elektromos riasztót. Kellemes, árnyas terasza van. Én kifejezetten örültem annak, hogy a szobában nincs TV. Van egy saját kis hangulatos söröző az udvaron egy pohár frissítő mellett akinek nagyon hiányzik a TV, ott nézheti. A tulaj tényleg lehetne kedvesebb . Én is tanúja voltam néhány jelenetnek, de mindig igaza volt, amikor szóvá tett valamit. Tehát csatlakozva Viktóriához én is azt mondom, ha betartjuk a szabályokat semmi gond nem lehet. A legtöbb súrlódás az érkezés és a távozás napján volt. Kicsi az udvar, az új vendégek már megérkeztek, de a régiek még nem mentek el, sok a csomag, mindenki türelmetlen. Ezt az időt kell csak kibírni és utána minden rendben lesz. Szerintem ezért az árért az apartman több, mint tökéletes. Ebbe akár még egy kissé dohos szekrény is beleférne, amit én egyébként nem tapasztaltam. Ettől sokkal lényegesebb szerintem az, hogy az utastársak majd hogyan fognak viselkedni ( éjszakai bulizás stb. ) Erről viszont a tulaj már nem tehet, ez már szerencse kérdése. Jó nyaralást kívánok!