Kedves Enit Ses! Én két éve voltam Sidariban, akkor egy olyan apartmanban voltunk, ami ma már nincs a kínálatban. Na ott sem volt piskóta a házi néni, mert kiabált mindenért és a takarítást sem nagyon szerette elvégezni. Én is írtam anno, hogy voltak vele gondok, de ez a mi nyaralásunkat csak kb. 5% ban érintette, mert saját magunkon is múlik, hogy hogyan állunk a dolgokhoz. Én nem vagyok hajlandó azzal foglalkozni, hogy a tulaj ilyen vagy olyan, jól akarom magam érezni és kész. Persze a negatív dolgok azért nyomot hagynak, nem is kell szó nélkül hagyni, de ne ez határozza meg a pihenésünket. Tojni kell az egészre és kész, amennyire csak lehet. Egyik tulaj sem egy "rém", akitől félni kell, max vannak rigolyái, hisztis stb. De részemről sosem az alapján választok apartmant, hogy milyen a tulaj, vagy másnak mi a véleménye róla. Majd eldöntöm én magam, ha ott leszek, lehet, hogy velem kedves lesz. Tavaly Pargán voltunk, ott is a házi néni volt, akivel kiabált, velünk nem, tehát nekem nem volt vele bajom. Szerintem nyugodtan foglalja le a nyaralását, nem hiszem, hogy a tulaj milyensége szempont lehet, ha Görögországba mehet nyaralni. Az idegenvezető pedig Ági, aki kint van Sidariban, biztosan mindenben segíteni fog, telefonon is el lehet érni, illetve tudatni fogja, hogy hol lakik. Egyébként pedig az apartmanokban az érkezés napján tartani fog egy tájékoztatást mindenről és fogadónapja lesz az ott tartózkodás alatt. Legalábbis ez eddig még mindig mindenhol így volt, tehát gondolom idén sincs ez másként. Jó nyaralást kívánok! üdv: Veronika