(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Czakó Tímea Dátum: 2015-06-08 16:21:47
Enit Ses írta ekkor: 2015-06-08 15:47:38
Még mindig nincs válasz! Lena tulajdonosával vigyázni kell (?). Ön mire gondol ilyenkor????
talán utána olvasok? de, hogy lássa a "gonoszságomat" ide írok pár dátumot, ahol a Lénáról lehet olvasni véleményeket, hozzá szólásokat. okt.16. 09,24 -- okt.08. 09,38 --- szept..24. 14,04 --- szept..07. 17,57 -- aug.27. 12,28 --.. aug.23. 18.09. Egyben úgy gondolom, ha a Léna tulajdonosától vigyázzzzzzni kellene az ott pihenőknek, már rég nem vette volna ki a Grand utazási iroda!!
Veronika Dátum: 2015-06-08 16:14:13
Kedves Enit Ses! Én két éve voltam Sidariban, akkor egy olyan apartmanban voltunk, ami ma már nincs a kínálatban. Na ott sem volt piskóta a házi néni, mert kiabált mindenért és a takarítást sem nagyon szerette elvégezni. Én is írtam anno, hogy voltak vele gondok, de ez a mi nyaralásunkat csak kb. 5% ban érintette, mert saját magunkon is múlik, hogy hogyan állunk a dolgokhoz. Én nem vagyok hajlandó azzal foglalkozni, hogy a tulaj ilyen vagy olyan, jól akarom magam érezni és kész. Persze a negatív dolgok azért nyomot hagynak, nem is kell szó nélkül hagyni, de ne ez határozza meg a pihenésünket. Tojni kell az egészre és kész, amennyire csak lehet. Egyik tulaj sem egy "rém", akitől félni kell, max vannak rigolyái, hisztis stb. De részemről sosem az alapján választok apartmant, hogy milyen a tulaj, vagy másnak mi a véleménye róla. Majd eldöntöm én magam, ha ott leszek, lehet, hogy velem kedves lesz. Tavaly Pargán voltunk, ott is a házi néni volt, akivel kiabált, velünk nem, tehát nekem nem volt vele bajom. Szerintem nyugodtan foglalja le a nyaralását, nem hiszem, hogy a tulaj milyensége szempont lehet, ha Görögországba mehet nyaralni. Az idegenvezető pedig Ági, aki kint van Sidariban, biztosan mindenben segíteni fog, telefonon is el lehet érni, illetve tudatni fogja, hogy hol lakik. Egyébként pedig az apartmanokban az érkezés napján tartani fog egy tájékoztatást mindenről és fogadónapja lesz az ott tartózkodás alatt. Legalábbis ez eddig még mindig mindenhol így volt, tehát gondolom idén sincs ez másként. Jó nyaralást kívánok! üdv: Veronika
Enit Ses Dátum: 2015-06-08 15:47:38
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-06-08 15:34:37
Kedves Érdeklődő! Szerintem nem kritikát kapott, hanem irány vonalat, hogy mit hol talál meg. Ha legalább csak 3 oldal visszaolvasására szakított volna időt, a saját útja megszervezésében, nem lenne most így felháborodva. és az idegenvezető utáni kérdés az tényleg csúcs volt.
Még mindig nincs válasz! Lena tulajdonosával vigyázni kell (?). Ön mire gondol ilyenkor????
Czakó Tímea Dátum: 2015-06-08 15:34:37
Enit Ses írta ekkor: 2015-06-08 13:36:47
Kedves Fórumozók! A Fórum mindenkié! Mindenki írhat és érdeklődhet, a nagyon-nagyon okos emberek, a kevésbé okosak, a tapasztalattal nem rendelkezők és folytathatnám a sort.... Kinek nem inge kérem ne vegye magára és feleslegesen ne töltse a sorokat kritikáival inkább másolna oda az odaillő választ. Örömmel vettem a lehetőségét annak, hogy információhoz jussak, de már lassan megbántam, mert ez nem "Fórum" látom nem arra való. Remélem az iroda is rá fog jönni erre és kizárja azokat akik gátolják azokat akik kérdéseikre választ és nem kioktatást kívánnak kapni! Sajnálattal írtam a sorokat bár ne kellett volna erre sort keríteni. Nem mindenkinek vannak órái, hogy visszamenőleg minden hozzászólást elolvassanak. "Ami tegnap igaz volt talán ma már nem is úgy van, tehát a legfrissebb információk a legpontosabbak. Tisztelettel és Üdvözlettel Enit Ses.
Kedves Érdeklődő! Szerintem nem kritikát kapott, hanem irány vonalat, hogy mit hol talál meg. Ha legalább csak 3 oldal visszaolvasására szakított volna időt, a saját útja megszervezésében, nem lenne most így felháborodva. és az idegenvezető utáni kérdés az tényleg csúcs volt.
Máté Ildikó Dátum: 2015-06-08 14:55:56
Grand ÁGI írta ekkor: 2015-06-05 21:40:17
Kedves Ildikó! Igen, indul a Korfu esti shopping is többször egy héten. A "hegyi falu-naplemente" egy új programunk. 13:30-kor indulunk Szent Szpiridon tengerpartjára, itt strandolni lehet, a tavat is meg lehet nézni, sétálni lehet, nagyon szép kis öblök vannak, sokat lehet fotózni, innen megyünk tovább Palia Perthiába amely a Pantokratoras oldalán helyezkedik el, ez egy szellem város, meseszép kőépületekkel. Innen megyünk Peruládesbe megnézni a naplementét koktél kortyolgatás közben. Szeretettel várunk Sidariban!!!
Kedves Ági! Köszönöm a tájékoztatást, nagyon jól hangzik ez az új program. Még egy kérdésem lenne. Három éve voltunk Sidariban félpanziós ellátással. Most is gondolkodunk rajta, de akkor a vacsoránál nagyon lassú volt a kiszolgálás és 19 órától lehetett csak vacsorázni. Azóta rugalmasabbak lettek az étteremben? Előre is köszönöm a választ! Üdv.: Ildikó