NAGYNÉ PÉTER-SZABÓ VIKTÓRIA én is kívánok Önöknek remek időt, és mindenben olyat mit elképzeltek. Nagyon jó pihenést és nyaralást! Azért erőltetem, mert még lenne itt hely foglalás szempontjából és bizony a tulajon kívül írtak nekem olyanokat is, hogy penész van és dohos a szekrény, meg azt is hogy a tulaj utólag olyan dolgokat akart kifizettetni amit az üdülők rontottak el. Szóval nagyon megijedtem és azért vagyok kíváncsi, hogy most mi a helyzet. Köszönöm, hogy véleményt és nem kritikát írt le.
Köszönöm a jókívánságokat! A dohos szekrényekről én is olvastam, de mivel biztos vagyok abban, hogy a Grand minőségi apartmanokba utaztat, nem aggódom. Talán előfordulhat ilyesmi, hiszen a sziget párás, a csapadék több, a növényzet dúsabb, mint máshol, de a lehetőségekhez mérten biztosra veszem, hogy rendben tartják. Emlegetnek egy bizonyos üvegasztalt, amit ki akart fizettetni a tulaj, de nem ismerem a történetet, más esetről meg nem olvastam. Sokan dicsérik a Lénát, máshol is utánanéztem, sok az elégedett utas, több, mint az elégedetlen. Én jól alkalmazkodom, tisztelem a helyi elvárásokat és szokásokat, szándékosan nem teszek kárt abban, ami a másé, figyelek a tisztaságra. Nem lesz itt semmi baj, csudajó nyaralásnak ígérkezik!