(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dobrosi Ferenc Dátum: 2015-06-09 23:28:12
Grand ÁGI írta ekkor: 2015-06-05 21:26:27
Kedves Dobosi Ferenc! Ezt nem tudom, feltételezem hogy igen, de ennek utána nézek és jelentkezem a pontos válasszal!
Kedves Ági! Köszönöm szépen előre is az utánnajárást és várjuk a válaszod mert ez nekünk nagyon fontos!
Nagyné Péter-Szabó Viktória Dátum: 2015-06-08 16:50:49
Enit Ses írta ekkor: 2015-06-08 16:38:28
NAGYNÉ PÉTER-SZABÓ VIKTÓRIA én is kívánok Önöknek remek időt, és mindenben olyat mit elképzeltek. Nagyon jó pihenést és nyaralást! Azért erőltetem, mert még lenne itt hely foglalás szempontjából és bizony a tulajon kívül írtak nekem olyanokat is, hogy penész van és dohos a szekrény, meg azt is hogy a tulaj utólag olyan dolgokat akart kifizettetni amit az üdülők rontottak el. Szóval nagyon megijedtem és azért vagyok kíváncsi, hogy most mi a helyzet. Köszönöm, hogy véleményt és nem kritikát írt le.
Köszönöm a jókívánságokat! A dohos szekrényekről én is olvastam, de mivel biztos vagyok abban, hogy a Grand minőségi apartmanokba utaztat, nem aggódom. Talán előfordulhat ilyesmi, hiszen a sziget párás, a csapadék több, a növényzet dúsabb, mint máshol, de a lehetőségekhez mérten biztosra veszem, hogy rendben tartják. Emlegetnek egy bizonyos üvegasztalt, amit ki akart fizettetni a tulaj, de nem ismerem a történetet, más esetről meg nem olvastam. Sokan dicsérik a Lénát, máshol is utánanéztem, sok az elégedett utas, több, mint az elégedetlen. Én jól alkalmazkodom, tisztelem a helyi elvárásokat és szokásokat, szándékosan nem teszek kárt abban, ami a másé, figyelek a tisztaságra. Nem lesz itt semmi baj, csudajó nyaralásnak ígérkezik!
Enit Ses Dátum: 2015-06-08 16:38:28
NAGYNÉ PÉTER-SZABÓ VIKTÓRIA én is kívánok Önöknek remek időt, és mindenben olyat mit elképzeltek. Nagyon jó pihenést és nyaralást! Azért erőltetem, mert még lenne itt hely foglalás szempontjából és bizony a tulajon kívül írtak nekem olyanokat is, hogy penész van és dohos a szekrény, meg azt is hogy a tulaj utólag olyan dolgokat akart kifizettetni amit az üdülők rontottak el. Szóval nagyon megijedtem és azért vagyok kíváncsi, hogy most mi a helyzet. Köszönöm, hogy véleményt és nem kritikát írt le.
Veronika Dátum: 2015-06-08 16:31:33
Még valami: még egy hisztis tulajtól sincs félnivalója annak, (legalábbis úgy gondolom) aki az apartmanban normálisan viselkedik. Én mindig a lehető legkevesebb időt töltöm ott, mindent úgy használok, ahogy kell és olyan tisztaságot tartok, mint itthon, tehát nincs oka, hogy velem vitázzon. Ha ok nélkül veszekedne velem, akkor kiállok magamért. Aki pedig mocskot csinál, vagy nem vigyáz az apartman felszereltségére, jogos, hogy rászólnak. Szóval nincs mitől tartani. smile
Nagyné Péter-Szabó Viktória Dátum: 2015-06-08 16:29:53
Enit Ses írta ekkor: 2015-06-08 15:47:38
Még mindig nincs válasz! Lena tulajdonosával vigyázni kell (?). Ön mire gondol ilyenkor????
Kedves Enit Ses! Mi július 24.-én utazunk, a Léna apartmant választottuk. Szerintem nagyon szép, számunkra jó az elhelyezkedése. Elolvastam a fórumot itt, és más felületeken is találtam véleményeket. Én úgy vettem ki a fórumtársak szavaiból, hogy míg egy átlagos görög ember kedves, vidám és barátságos, a Léna tulajdonosa az átlagtól kissé eltér. Talán merev és jobban ragaszkodik a szabályokhoz. No meg esetleg van egy enyhe wifi-irigysége. Szerintem, ha nem dorbézolunk, nem akarjuk a magunk készítette vacsoránkat a medence partján elfogyasztani, nem vágjuk barátságosan hátba, hogy vigyorogva elmesélhessük, hogy a grandos fórum alapján eddig magunk közt csak Tajgetosznak becézgettük, nagy baj nem lehet! A wifi kódját meg csak kiimádkozzuk valahogyan! Én nyugodt szívvel állok a nyaralás elé, Önnek is ezt tanácsolom. Nagyon jó nyaralást, sok szép élményt kívánok!