(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Enit Ses Dátum: 2015-06-08 13:36:47
Kedves Fórumozók! A Fórum mindenkié! Mindenki írhat és érdeklődhet, a nagyon-nagyon okos emberek, a kevésbé okosak, a tapasztalattal nem rendelkezők és folytathatnám a sort.... Kinek nem inge kérem ne vegye magára és feleslegesen ne töltse a sorokat kritikáival inkább másolna oda az odaillő választ. Örömmel vettem a lehetőségét annak, hogy információhoz jussak, de már lassan megbántam, mert ez nem "Fórum" látom nem arra való. Remélem az iroda is rá fog jönni erre és kizárja azokat akik gátolják azokat akik kérdéseikre választ és nem kioktatást kívánnak kapni! Sajnálattal írtam a sorokat bár ne kellett volna erre sort keríteni. Nem mindenkinek vannak órái, hogy visszamenőleg minden hozzászólást elolvassanak. "Ami tegnap igaz volt talán ma már nem is úgy van, tehát a legfrissebb információk a legpontosabbak. Tisztelettel és Üdvözlettel Enit Ses.
Czakó Tímea Dátum: 2015-06-08 10:03:20
Veronika írta ekkor: 2015-06-08 08:34:17
Igaz, ezért lenne ez a fórum, de amikor ennyire bagatel, ezerszer megválaszolt kérdést tesznek fel, amire simán kapna választ, ha kis időt szánna rá és visszaolvasna, akkor ez az érzés jön részemről. A kérdező nem veszi a fáradtságot, hogy pár oldalt visszaolvasson, de akik válaszolnak, azok írják le akárhányadszor is, mert ő lusta. Ez a véleményem. Illetve magamból indulok ki: ha én utazom valahová, akkor sok-sok órát töltök azzal, hogy információt gyűjtök és tényleg csak azt kérdezem meg, amire nem kaptam választ.
teljes mértékben igazat adok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én is így gondolom!!!
Veronika Dátum: 2015-06-08 08:34:17
Pamacs írta ekkor: 2015-06-08 02:09:48
Valóban visszaolvashatott volna a fórumozó pár sort, azonban nem hiszem, hogy ennyire cinikusnak kellene lenni? Ez a fórum, nem azért jött létre, hogy segítsünk egymásnak a tapasztalatcserével, vagy bármilyen birtokunkban levő infóval?
Igaz, ezért lenne ez a fórum, de amikor ennyire bagatel, ezerszer megválaszolt kérdést tesznek fel, amire simán kapna választ, ha kis időt szánna rá és visszaolvasna, akkor ez az érzés jön részemről. A kérdező nem veszi a fáradtságot, hogy pár oldalt visszaolvasson, de akik válaszolnak, azok írják le akárhányadszor is, mert ő lusta. Ez a véleményem. Illetve magamból indulok ki: ha én utazom valahová, akkor sok-sok órát töltök azzal, hogy információt gyűjtök és tényleg csak azt kérdezem meg, amire nem kaptam választ.
Enit Ses Dátum: 2015-06-08 07:44:23
Kérem akinek van tapasztalata az alábbi apartmanról segítsen döntenem. Köszönöm. Sofoklis Apartman (Korfu)
Rédecsi László Dátum: 2015-06-08 07:28:18
Grand ÁGI írta ekkor: 2015-06-02 13:31:54
Kedves László! A személygépkocsi 40 euró, a 6 személy jegyára 10 euró/fő. A gyerekár 5-10 éves korig 5 euró. 0-4 éves korig ingyenes. Ezen az oldalon találáható: http://corfuferries.gr/index.php/routes Ezen az oladalom megtalálhatóak a komp indulási idők Igumenitsa- Korfu között, és majd a vissza útra is. Szeretettel várjuk Önöket Sidariban!!
Kedves Ági!! Kissé megkésve, de köszönöm a gyors és korrekt tájékoztatást és invitálást. Augusztus elsején megyünk. Tisztelettel: Rédecsi László