(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Enit Ses Dátum: 2015-06-08 07:13:36
Köszönöm építő jellegű hozzászólásokat, de engem az érdekelne, hogy most mi a helyzet. Van valaki aki most ott volt és a mit tapasztalt. Én még az út befizetése előtt vagyok (ma kell döntenem)! "Augusztus 14-től leszünk a Lena Apartmanban (2 fő felnőtt). Szeretnék információt az apartmanról, a tulajdonosról (?) és az elhelyezés körülményeiről. Van kint telepített idegenvezető és ha igen hol? Jó tanácsokat és figyelem felhívásokat ha kérhetem. Köszönöm válaszát előre is...." Kérem akinek nincs konkrét tapasztalata ne írjon és ne minősítse a kérdéseimet, köszönöm.
Pamacs Dátum: 2015-06-08 02:09:48
Veronika írta ekkor: 2015-06-07 20:18:14
Igazad van Timi..... az idegenvezetői kérdéshez pedig csak három bejegyzéssel lejjebb kellett volna tekinteni és értelmezni, amit látunk. Grand Korfu Ági...... vajon mit jelenthet?!?! smile
Valóban visszaolvashatott volna a fórumozó pár sort, azonban nem hiszem, hogy ennyire cinikusnak kellene lenni? Ez a fórum, nem azért jött létre, hogy segítsünk egymásnak a tapasztalatcserével, vagy bármilyen birtokunkban levő infóval?
Veronika Dátum: 2015-06-07 20:18:14
Igazad van Timi..... az idegenvezetői kérdéshez pedig csak három bejegyzéssel lejjebb kellett volna tekinteni és értelmezni, amit látunk. Grand Korfu Ági...... vajon mit jelenthet?!?! smile
Czakó Tímea Dátum: 2015-06-07 12:37:42
Enit Ses írta ekkor: 2015-06-06 19:30:17
Augusztus 14-től leszünk a Lena Apartmanban (2 fő felnőtt). Szeretnék információt az apartmanról, a tulajdonosról (?) és az elhelyezés körülményeiről. Van kint telepített idegenvezető és ha igen hol? Jó tanácsokat és figyelem felhívásokat ha kérhetem. Köszönöm válaszát előre is.
én ilyenkor csak azt nem értem, hogy egyesek miért képtelenek időd szakítani arra, hogy vissza olvassák pl a tavaly nyáron történt beírásokat. az "idegenvezetői" kérdést már csak hab a tortán....... most ezért lehet bántani és támadni
Pamacs Dátum: 2015-06-07 11:19:50
Enit Ses írta ekkor: 2015-06-06 19:30:17
Augusztus 14-től leszünk a Lena Apartmanban (2 fő felnőtt). Szeretnék információt az apartmanról, a tulajdonosról (?) és az elhelyezés körülményeiről. Van kint telepített idegenvezető és ha igen hol? Jó tanácsokat és figyelem felhívásokat ha kérhetem. Köszönöm válaszát előre is.
Sziasztok! Ezt a kérdést egyszer én is feltettem - kivétel a tulajdonosról való infó kérés -, és a topikos társaink ezt válaszolták: "Nem gondolod, hogy most már késő?" Ha lefoglaltad úgy sincs más választásod, mint odamenni, és jól érezni magad, a nyaralásodat úgy is Te alakítod, maximum tudsz hozzátenni, vagy elvenni az ilyen infókkal, de én úgy gondolom, ha Te jól akarod magad érezni a családoddal, akkor az úgy is lesz! Kellemes nyaralást nektek!