(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Enit Ses Dátum: 2015-06-06 19:30:17
Augusztus 14-től leszünk a Lena Apartmanban (2 fő felnőtt). Szeretnék információt az apartmanról, a tulajdonosról (?) és az elhelyezés körülményeiről. Van kint telepített idegenvezető és ha igen hol? Jó tanácsokat és figyelem felhívásokat ha kérhetem. Köszönöm válaszát előre is.
Grand ÁGI Dátum: 2015-06-05 21:40:17
Máté Ildikó írta ekkor: 2015-06-05 14:36:39
Kedves Ági! Érdeklődni szeretnék, hogy a fakultatív programok keretében a shopping Korfu esti program is indul? Melyik faluban van a "hegyi falu-naplemente"? Előre is köszönöm a válaszát. Üdv.: Ildikó
Kedves Ildikó! Igen, indul a Korfu esti shopping is többször egy héten. A "hegyi falu-naplemente" egy új programunk. 13:30-kor indulunk Szent Szpiridon tengerpartjára, itt strandolni lehet, a tavat is meg lehet nézni, sétálni lehet, nagyon szép kis öblök vannak, sokat lehet fotózni, innen megyünk tovább Palia Perthiába amely a Pantokratoras oldalán helyezkedik el, ez egy szellem város, meseszép kőépületekkel. Innen megyünk Peruládesbe megnézni a naplementét koktél kortyolgatás közben. Szeretettel várunk Sidariban!!!
Grand ÁGI Dátum: 2015-06-05 21:29:57
Sinka Viktória írta ekkor: 2015-06-05 14:02:52
Kedves Ági ! Úgy látom hogy a kerékpár bérlésre előre megkaptam a válasz az árra vonatkozóan:-) viszont az lenne a kérdésem, hogy ha több napra béreljük akkor van e kedvezmény, illetve ha igen akkor ez csak az egymást követő napokra érvényes e? köszönöm előre is a választ! Üdv Viki
Kedves Viki! Több napra akkor van kedvezmény, ha folyamatosan bérlitek. Szerettetel várunk Sidariban!!!
Grand ÁGI Dátum: 2015-06-05 21:26:27
Dobrosi Ferenc írta ekkor: 2015-06-05 12:39:07
Kedves Ági! A párommal és kislányunkkal aug.22-én utazunk Sidari-ba és azután érdeklődöm hogy az autóbérlésnél van-e lehetőség gyerekülést igényelni? A kislányunk akkor 17hónapos lesz....tehát ennek megfelelő gyerekülésre lenne szükségünk majd! Már többször jártunk itt veletek nem ismeretlen a környék és autót is töbször béreltünk már de ez valahogy sosem ragadta meg a figyelmemet hogy kínálnak-e opcióként gyerekülést! Válaszodat előre is megköszönve, Üdv: Feri
Kedves Dobosi Ferenc! Ezt nem tudom, feltételezem hogy igen, de ennek utána nézek és jelentkezem a pontos válasszal!
M. Petra Dátum: 2015-06-05 21:02:45
DiOm írta ekkor: 2015-05-23 22:06:11
Kedves Mindenki. Szeptember masodik heteben szeretnenk toborozni villlameskuvohoz tanukat, segitoket. Akiknek lenne kedve videozni fotozni, menyasszonyra ruhat raadni, fodraszkodni, sminkelni illetve csaladiasabb hangulatot varazsolni nekunk Korfun. Varom a jelentkezoket smile DiOm
Szia. Írj emailt nekem, mi 4-en leszünk ott azon a héten, barátokkal, szívesen segítünk. :) [email protected]