(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Rédecsi László Dátum: 2015-06-01 16:23:40
Kedves Ági! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi a kompdíj Igoumenitsa-Kerkyra hajóúton személygépkocsira és 6 személyre. Sajnos nem találok pontos információt erre vonatkozóan. Előre is köszönöm válaszát. László
Pamacs Dátum: 2015-05-27 14:09:53
Pamacs írta ekkor: 2015-05-27 12:20:04
Ez a pálázás dolog szerintem sokunknak elfogadható lenne, igaz, nekünk-, utasoknak meg nincs beleszólásunk. Csak egy visszaemlékezés: 30 éve utazom busszal külföldre, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Eddig minden évben-, még tavaly is, volt az autóbuszon mosdó, de még soha egyetlen egy alkalommal sem használtuk, beleértve a családomat is, azonban megnyugtató volt, hogy egyáltalán ott van, akár "semmidolog", akár kisdolog", akár mondjuk gyermek esetén hányásosdolog" lett volna. Idén lesz az első olyan út, amikor nem lesz a buszon mosdó, hát én már most görcsölök, ha rágondolok. Talán a tudatalattim dolgozik. Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, középkorúan, de hát ez vagyok én. Ez csak egy kis eszmefuttatás akart lenni, hangos gondolkodás.
Elnézést, a szöveg eleje helyesen: "Ez a PLÁZÁS dolog .........................".
Pamacs Dátum: 2015-05-27 12:20:04
Kovács András írta ekkor: 2015-05-26 07:49:59
Más már írt jobb ötletet az üzenőfalra: A pláza parkolójában elférnek a buszok, van mosdó és étkezési lehetőség. Ennek a mekis dolognak az lesz a következménye, hogy a Szegeden eltöltött idő a többszörösére fog nőni, aminek biztosan sokan nem fognak örülni.
Ez a pálázás dolog szerintem sokunknak elfogadható lenne, igaz, nekünk-, utasoknak meg nincs beleszólásunk. Csak egy visszaemlékezés: 30 éve utazom busszal külföldre, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Eddig minden évben-, még tavaly is, volt az autóbuszon mosdó, de még soha egyetlen egy alkalommal sem használtuk, beleértve a családomat is, azonban megnyugtató volt, hogy egyáltalán ott van, akár "semmidolog", akár kisdolog", akár mondjuk gyermek esetén hányásosdolog" lett volna. Idén lesz az első olyan út, amikor nem lesz a buszon mosdó, hát én már most görcsölök, ha rágondolok. Talán a tudatalattim dolgozik. Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, középkorúan, de hát ez vagyok én. Ez csak egy kis eszmefuttatás akart lenni, hangos gondolkodás.
Sólya Nándor Dátum: 2015-05-27 09:15:38
Kedves Grand Korfu Ági! Kérnénk ha lehet az idei szezon árairól egy előzetes tájékoztatót.Igaz még ez nem a főszezoni árak lennének de nekünk utasoknak jól jönne a tájékoztatás.Lehetne:-belépők-strandon a vizi játékok-motor/quad bélés árak-supermarkatekben a tejféleségek,kenyérféleségek,üdítők,szeszes italok árai-éttermekben a gyros/souvlaki/kleftiko stb-stb ételek árait.Ezeket előre is megköszönnénk önnek.Mi jövünk Aug.22-én már harmadszorra.Üdvözlettel.
Kovács András Dátum: 2015-05-27 07:44:37
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2015-05-26 20:04:02
Szerintem a megkérésnél azért egy kicsit több kell ahhoz, hogy pár száz embert beengedjenek a mosdóba. Igen egyébként úgy gondolom, hogy az Iroda mindent megtesz, hogy nekünk, sokszor ok nélkül elégedetlen utasoknak minél kényelmesebb utunk legyen. Aki busszal utazik annak azért sok mindenben alkalmazkodni kell, akkor is ha esetleg valami nem annyira tetszik. Több szót részemről a téma nem érdemel. Üdv.Györkiné
A plázától semmit se kell kérni. Ugyanaz a mosdójával a helyzet, mint a tesconál. Az megy be, aki akar és teljesen ingyen.