(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dr. Györki Jánosné Dátum: 2015-05-26 20:04:02
Kovács András írta ekkor: 2015-05-26 14:22:32
Persze, semmi se biztos..... Ahogy a mekit meg tudta kérni erre az iroda, úgy a plázát is meg tudná, ha akarná. Amúgy meg a plázában ingyenes a mosdó használata. Az, hogy az iroda biztosítja, hogy olyan helyen, ahol a többi pihenőhelyhez képest viszonylag többet áll a busz - ott legyen mosdó szerintem nem az utasoknak a kedvére tétele, hanem alap. Semmi gond sincs a mekivel, csak a távolság és a mosdó mérete miatt biztosan jóval tovább fog tartani.....és igen, a Grand nyilván mindent megtesz.....ez így most pont gördülékeny...
Szerintem a megkérésnél azért egy kicsit több kell ahhoz, hogy pár száz embert beengedjenek a mosdóba. Igen egyébként úgy gondolom, hogy az Iroda mindent megtesz, hogy nekünk, sokszor ok nélkül elégedetlen utasoknak minél kényelmesebb utunk legyen. Aki busszal utazik annak azért sok mindenben alkalmazkodni kell, akkor is ha esetleg valami nem annyira tetszik. Több szót részemről a téma nem érdemel. Üdv.Györkiné
Kovács András Dátum: 2015-05-26 14:22:32
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2015-05-26 10:35:47
Nem biztos, hogy a plaza beengedi a buszos utasokat a mosdóba. Nem lehet több száz utas kedvére tenni, egyik azt kéri legyen idő mosdóra, evésre, vásárlásra, másik utas azt kéri hamar induljunk tovább - miért kell ennyit várni. Mindenki tudja, amikor jelentkezik, hogy milyen feltételek, körülmények vannak. Ha nem felel meg, akkor nem kell befizetni az utazást. Nyilván a Grand amit tud megtesz, hogy minél gördülékenyebben menjenek a dolgok. Egyébként meg kívánok mindenkinek jó utat, jó nyaralást. Györkiné
Persze, semmi se biztos..... Ahogy a mekit meg tudta kérni erre az iroda, úgy a plázát is meg tudná, ha akarná. Amúgy meg a plázában ingyenes a mosdó használata. Az, hogy az iroda biztosítja, hogy olyan helyen, ahol a többi pihenőhelyhez képest viszonylag többet áll a busz - ott legyen mosdó szerintem nem az utasoknak a kedvére tétele, hanem alap. Semmi gond sincs a mekivel, csak a távolság és a mosdó mérete miatt biztosan jóval tovább fog tartani.....és igen, a Grand nyilván mindent megtesz.....ez így most pont gördülékeny...
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2015-05-26 10:35:47
Nem biztos, hogy a plaza beengedi a buszos utasokat a mosdóba. Nem lehet több száz utas kedvére tenni, egyik azt kéri legyen idő mosdóra, evésre, vásárlásra, másik utas azt kéri hamar induljunk tovább - miért kell ennyit várni. Mindenki tudja, amikor jelentkezik, hogy milyen feltételek, körülmények vannak. Ha nem felel meg, akkor nem kell befizetni az utazást. Nyilván a Grand amit tud megtesz, hogy minél gördülékenyebben menjenek a dolgok. Egyébként meg kívánok mindenkinek jó utat, jó nyaralást. Györkiné
Kovács András Dátum: 2015-05-26 07:49:59
Pamacs írta ekkor: 2015-05-25 20:23:55
A kormány meggyőzése nem lenne rossz dolog, azonban ehhez az Ön segítsége is elkelne! Igazán nem szántam bántónak, de talán nem kellene egyszerre 10-15 busznak egyidőben-egyhelyen megállnia. De persze, amennyiben Önnek jobb ötlete van, várjuk, és idén már fel is használjuk.
Más már írt jobb ötletet az üzenőfalra: A pláza parkolójában elférnek a buszok, van mosdó és étkezési lehetőség. Ennek a mekis dolognak az lesz a következménye, hogy a Szegeden eltöltött idő a többszörösére fog nőni, aminek biztosan sokan nem fognak örülni.
Pamacs Dátum: 2015-05-25 20:23:55
Kovács Sándor írta ekkor: 2015-05-25 12:53:56
András, esetleg meg lehetne győzni a kormányt, hogy mégis legyenek nyitva vasárnap a nagyobb üzletek... De mondjon jobb ötletet. smile
A kormány meggyőzése nem lenne rossz dolog, azonban ehhez az Ön segítsége is elkelne! Igazán nem szántam bántónak, de talán nem kellene egyszerre 10-15 busznak egyidőben-egyhelyen megállnia. De persze, amennyiben Önnek jobb ötlete van, várjuk, és idén már fel is használjuk.