(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Flaskone K.Zsuzsa Dátum: 2015-03-12 14:53:10
Vidus Gábor írta ekkor: 2015-03-06 09:20:17
Kedves Zsuzsa! Saját tapasztalatból írok: a Nikos is messze van a parttól (gyerekkel) és a Louvros még egy hangyányival kijjebb van... Mindkettőnek van saját medencéje, a Nikosnak gyerek "sarokkal" (max. 60cm víz mélység). Alapból hideg a víz, de hamar felmelegszik. A tengerparton több olyan dolog is van ami gyereknek jobb (homok, kavics, motorcsónakok, hajók jönnek mennek stb.) Ha még kicsik a lurkók lehet nem lenne "buli" naponta 2-3 alkalommal végig sétálni velük a központig és a partig... De ez csak az én meglátásom. Mi a srácainkkal biztos, hogy központi, part közeli szállást választanánk, tudom már nincs abban az időben 4 hely ezen apartmanokban. Remélem segítettem! :)
Kedves Gábor! Köszönöm szépen a vàlaszt! Igen pont ezekre gondoltunk Mi is 😕 De sajnos már minden foglalt, 2 hétre megyünk és az első héten van hely a parthoz közel 😄 Akkor még megnézem a bookingot , talán lesz vmi 😀 Szép napot! Zsuzsi
Vidus Gábor Dátum: 2015-03-06 09:20:17
Flaskone K.Zsuzsa írta ekkor: 2015-03-03 22:58:40
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy júni.20-tól mennénk nyaralni Korfura,de már csak 2 apartmanban van hely,mert 4-en megyünk.A Nikos Pool és a Louvroson vacilálunk.Tudna esetleg tanácsot adni valaki,hogy 2 kisgyerekkel melyik lenne jobb döntés? Köszönöm szépen! smile
Kedves Zsuzsa! Saját tapasztalatból írok: a Nikos is messze van a parttól (gyerekkel) és a Louvros még egy hangyányival kijjebb van... Mindkettőnek van saját medencéje, a Nikosnak gyerek "sarokkal" (max. 60cm víz mélység). Alapból hideg a víz, de hamar felmelegszik. A tengerparton több olyan dolog is van ami gyereknek jobb (homok, kavics, motorcsónakok, hajók jönnek mennek stb.) Ha még kicsik a lurkók lehet nem lenne "buli" naponta 2-3 alkalommal végig sétálni velük a központig és a partig... De ez csak az én meglátásom. Mi a srácainkkal biztos, hogy központi, part közeli szállást választanánk, tudom már nincs abban az időben 4 hely ezen apartmanokban. Remélem segítettem! :)
Flaskone K.Zsuzsa Dátum: 2015-03-03 22:58:40
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy júni.20-tól mennénk nyaralni Korfura,de már csak 2 apartmanban van hely,mert 4-en megyünk.A Nikos Pool és a Louvroson vacilálunk.Tudna esetleg tanácsot adni valaki,hogy 2 kisgyerekkel melyik lenne jobb döntés? Köszönöm szépen! smile
Lingvai Beatrix Dátum: 2015-02-25 12:22:35
Antal Beatrix írta ekkor: 2015-02-23 09:36:16
Kedves Veronika! Az irodát már megkérdeztem, a kikötőben le tudunk szállni, onnan könnyű eljutni Benitsesbe. Már hatodszor mennénk Korfura, csak eddig mindig repülővel, most a költséghatékonysága miatt gondolkodok a buszon. A két hét kijönne busszal az egyhetes repülős árból... Én azt gondoltam ezeken a modern buszokon van Wc smile Köszönöm szépen a segítséget.
Kedves Beatrix! Mi háromszor jártunk Görögországban busszal, az idén 4. alkalommal Korfu az uticél, de sosem okozott problémát A 3-4 órás pihenő, pedig első utunkon a kisebbik lányunk 5 éves volt és sokat iszik. Ha lenne is wc az ilyen buszokon, belegondolni is szörnyű, hogy milyen lenne ha 30 órán keresztül 84 fő használná. Gondolom nem kell részleteznem mire gondolok itt. Egyébként mivel a buszok természetesen légkondicionáltak alap esetben nem kívánja az ember nagyon a folyadékot. Persze vannak olyan emberek akiknek más az egészségi állapota ezért nem bírják ki a 3-4 órát. Sajnos nekik nem való a buszos utazás. Tehát mindezzel azt szerettem volna mondani hogy egy átlagos embernek nem jelent problémát az ilyen utazás. Remélem tudtam segíteni a döndöntésben!
Antal Beatrix Dátum: 2015-02-23 09:36:16
Kedves Veronika! Az irodát már megkérdeztem, a kikötőben le tudunk szállni, onnan könnyű eljutni Benitsesbe. Már hatodszor mennénk Korfura, csak eddig mindig repülővel, most a költséghatékonysága miatt gondolkodok a buszon. A két hét kijönne busszal az egyhetes repülős árból... Én azt gondoltam ezeken a modern buszokon van Wc smile Köszönöm szépen a segítséget.