(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2015-02-23 08:30:18
Antal Beatrix írta ekkor: 2015-02-22 19:27:46
Sziasztok! Mi csak buszjegy vásárlásán gondolkodunk, közelebb szeretnénk megszállni a fővároshoz. Valaki mesélne nekem bővebben a buszos útról? Mennyi idő összesen? Lehet használni a WC-t, vagy ki kell bírni a megállóig? Mennyire fárasztó az út?Köszönöm a segítséget:Bea
Kedves Beatrix! Először is azt tudnám tanácsolni, hogy beszéljetek az irodával, hogy hol tudtok leszállni, vagy milyen módon tudtok eljutni másik szálláshelyre, ha csak buszjegyet vesztek. Egyébként a buszos út hosszú és fárasztó, de ki lehet bírni, a határ átlépésektől nagyban függ, hogy hány óra alatt értek le. Mi amikor Korfura mentünk 30 órát utaztunk, de ebbe én beleszámolom a Veszprémtől Szegedig lévő gyűjtőjárat idejét is, hiszen azt is buszon töltöttük tulajdonképpen. A buszon nincs WC, szóval csak a megálló helyeken lehet elmenni. 3-4 óránként áll meg a busz, viszonylag igényes benzinkutakon, ahol mindig van 20-30 perc hogy mindenki el tudja végezni a dolgait, igyon egy kávét stb. A busz kényelmes, bár ilyen hosszú úton már nincs olyan ülés amiben jól érzi magát az ember. Kis pléd és fejpárna jól jöhet, túl sok holmit nem érdemes felvinni a buszra, mert nem fér el, csak zavarja az embert az utazásban. A kalaptartó igen alacsony, szóval nagy cuccot nem lehet oda tenni. Hűtőtáskát nem lehet felvinni a buszra, azt a csomagtérben kell tárolni, de minden részletesen le van írva a grandos tájékoztatóban, érdemes elolvasni. Mi háromszor tettük már meg az utat Görögországba busszal, őszintén szólva mindig egyre jobban szenvedek, hiába a rutin, de ez egyéntől függ. Mire odaérünk, olyan vagyok mint egy zombi, de aztán a csodás táj mindenért kárpótol. smile Hazafelé úton eddig még mindig megálltunk a vámmentes boltnál, egyedül ott kell fizetni a wc használatért, összesen ott is van fél óra vásárlásra és minden egyébre. Remélem tudtam segíteni! üdv: V. smile
Antal Beatrix Dátum: 2015-02-22 19:27:46
Sziasztok! Mi csak buszjegy vásárlásán gondolkodunk, közelebb szeretnénk megszállni a fővároshoz. Valaki mesélne nekem bővebben a buszos útról? Mennyi idő összesen? Lehet használni a WC-t, vagy ki kell bírni a megállóig? Mennyire fárasztó az út?Köszönöm a segítséget:Bea
Erdős Szilvia Dátum: 2015-02-21 10:21:09
Nagy Mária írta ekkor: 2015-02-20 20:13:41
Kedves Szilvi ! Végig kísértem a fórumra írtakat és így ismeretlenül is sokat gondoltam Rátok, hogy vajon Éva tanácsát megfogadva mégis a Cliót fogjátok-e választani. Jó volt olvasni, hogy sikerült a csere. Gyönyörű helyre fogtok utazni és mindehova menjetek el, lehetőségeitekhez mérten, bár most azért szabad még egy kicsit meggondolatlanul költekezni. Azt tudom csak kívánni legyen nagyon szép időtök és gondtalan a nászutas nyaralásotok. Én már ,,kicsit,, túl vagyok nászutas koromon /61/, de hogy milyen kiszámíthatatlan az élet: hosszú egyedüllét után három éve ismertem meg egy nagyszerű embert, s a mi korunknak megfelelő nászút is a grandosokkal telt Neos Marmarasban. Így hát az előttetek álló közös élet legyen olyan szép és napfényes, mint a Korfun töltött idő, s kívánom, hogy ennyi idős korotokban is, mint mi, kézenfogva és egymást tisztelve, szeretve utazzatok majd gyönyörű helyekre. üdv. Mária smile smile smile
Kedves Mária! Meghatódva olvastam soraid és jókívánságaid! Nagyon jól esett így ismeretlenül is, hogy vannak még ilyen kedves és együtt érző emberek!!! Buszos utazást választottunk, hogy kicsit spóroljunk és inkább ott legyen több zsebpénzünk, hogy bejárjuk az egész szigetet és világot lássunk. Egy ideig úgysem lesz lehetőségünk ilyesmire (baba,építkezés) úgyhogy tényleg szeretnénk, ha emlékezetes lenne ez az út. :) (majd egy rövid beszámolót írok) ;) Én is kívánok minden jót az életben és még sok szép utat a Kedveseddel! Üdvözlettel: Szilvi ;)
Nagy Mária Dátum: 2015-02-20 20:13:41
Kedves Szilvi ! Végig kísértem a fórumra írtakat és így ismeretlenül is sokat gondoltam Rátok, hogy vajon Éva tanácsát megfogadva mégis a Cliót fogjátok-e választani. Jó volt olvasni, hogy sikerült a csere. Gyönyörű helyre fogtok utazni és mindehova menjetek el, lehetőségeitekhez mérten, bár most azért szabad még egy kicsit meggondolatlanul költekezni. Azt tudom csak kívánni legyen nagyon szép időtök és gondtalan a nászutas nyaralásotok. Én már ,,kicsit,, túl vagyok nászutas koromon /61/, de hogy milyen kiszámíthatatlan az élet: hosszú egyedüllét után három éve ismertem meg egy nagyszerű embert, s a mi korunknak megfelelő nászút is a grandosokkal telt Neos Marmarasban. Így hát az előttetek álló közös élet legyen olyan szép és napfényes, mint a Korfun töltött idő, s kívánom, hogy ennyi idős korotokban is, mint mi, kézenfogva és egymást tisztelve, szeretve utazzatok majd gyönyörű helyekre. üdv. Mária smile smile smile
Kovács Andrea Dátum: 2015-02-20 15:50:33
Sziasztok! A családommal júniusban szeretnénk menni Sidariba. A Katerina apartmant néztük ki félpanzióval a szomszédos Paradise (ha jól emlékszem) étteremben. Több kérdésem is van: Mi a véleményetek erről az apartmanról? Június második felében hány C fokos a tenger? A félpanzió elég bőséges? A tengerparton kb mennyit kell fizetni a napágyakért, napernyőkért? Mindig van elég hely a parton vagy korán kell menni? A boltokban hasonlóak az árak, mint itthon? Előre is köszönöm a segítséget :)