(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Nagy Dániel Dátum: 2015-01-03 11:21:39
Sziasztok! Érdeklődnék hogy 2015- ben a Clio apartmanban van-e Wifi és 3 főre foglalható-e a szállás?
Magda Sándor Dátum: 2014-12-31 16:21:31
Szabára István írta ekkor: 2014-12-31 09:34:57
Sziasztok! Mi júliusban mennénk autóval Sidariba a Clio apartmanba. Tud valaki a szállással vagy az autós úttal kapcsolatos információkat adni?
Szia István! Mi Juniusban voltunk a Clio Ap.-ban,(1.em 7)szerintem ez a legjobb a Sidariban található szállások között,közel mindenhez,medencés szép,rendezett környezet,talán külsőre még a Léna tudja felvenni vele a versenyt,az is szép,barátaink ott laktak,átjártunk hozzájuk. Mi busszal voltunk, még eddig minden alkalommal (12-szer,mindig más-más helyen)de semmi gondunk nem volt vele,kb.22-24-óra a buszos út.Pl:tolo,Zakhyntos is megvolt ennyi idő alatt, autóval kicsit talán rövidebb,viszont attól is függ hogy a kompot hogyan éritek el. Jó utat.
Szabára István Dátum: 2014-12-31 09:34:57
Sziasztok! Mi júliusban mennénk autóval Sidariba a Clio apartmanba. Tud valaki a szállással vagy az autós úttal kapcsolatos információkat adni?
Magda Sándor Dátum: 2014-12-23 15:56:08
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-12-04 10:28:20
Szia Sándor! Emlékszem rád.Örülök,hogy valaki felnézett ide.Én fel-felnézek hetente 1-szer.SAjnos voltak akiknek ez az oldal túl jó volt és nem nagyon tettszett,hogy van egy kellemes kis csapat akik szeretik Görögországot.Mi is tervezgetünk már.Lehet 2-3 célpont is van,de még az is elképzelhető,hogy viszamegyünk az első nyaralási célpontunkra.Minden lehetséges.Néztük Kafalóniát,Tolót,Thassos szigetét, akár újra Sidari is szóba jöhet,de Neoi Pori is.Még nem tudjuk.Majd az idő eldönti és persze az anyagiak is.Van sok munkám az otthonunkkkal kapcsolatban is amit el szeretnék végezni,mint a külső tatarozás.Ez pedig sok-sok pénzt emészt fel.Tehát az időre és a lehetőségekre van most bízva minden.De ami biztos,hogy előfoglalás nem lesz....majd inkább ami marad vagy a last minut.Sajnos igen Karpathos egy gyöngyszem,de az ára eléggé magas.Azért az árért már éppen el lehet érni akár Egyiptomot is.De ne add fel.....ki tudja mit hoz a jövő.Nektek is jó tervezgetést és ha még nincs is itt,de Kellemes Ünnepeket kívánok nektek előre is.Üdv:Nándi
Szia Nándi! Ne gondolj a búval, smile smile ,megyünk Kefalóniára smile . És Boldog Karácsonyt......... smile ,Mindenkinek!!!
Edit Dátum: 2014-12-18 06:17:38
Lingvai Beatrix írta ekkor: 2014-12-14 13:28:05
Tisztelt Grand Tours! Érdeklődni szeretnék nem e lehetne frissíteni ezt a fórumot, mert nagyon bosszantó hogy itt leginkább csak az acsarkodás folyik, és viszonylag kevés a használható információ. A leírások lehet régebben jól működtek, de most ha 5 oldalt is lapozok még mindig csak azt látom hogy csak az egymás elleni piszkálódás folyik. Sajnos csak a 28. oldalig volt türelmem végig olvasni, aztán feladtam. Szerencsére ez a többi fórumon amit olvasgattam (Parália, Sarti, Kefalónia) nem tapasztaltam ilyet. Ott nagyon sok hasznos információt megkap az ember!!! Itt viszont inkább csak vitatkoznak egymással a fórumozók. Sajnálom. :-(
Sólya és társainak köszönhetően...pedig már elbúcsúzott egy párszor!!