(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Lingvai Beatrix Dátum: 2014-12-14 13:28:05
Tisztelt Grand Tours! Érdeklődni szeretnék nem e lehetne frissíteni ezt a fórumot, mert nagyon bosszantó hogy itt leginkább csak az acsarkodás folyik, és viszonylag kevés a használható információ. A leírások lehet régebben jól működtek, de most ha 5 oldalt is lapozok még mindig csak azt látom hogy csak az egymás elleni piszkálódás folyik. Sajnos csak a 28. oldalig volt türelmem végig olvasni, aztán feladtam. Szerencsére ez a többi fórumon amit olvasgattam (Parália, Sarti, Kefalónia) nem tapasztaltam ilyet. Ott nagyon sok hasznos információt megkap az ember!!! Itt viszont inkább csak vitatkoznak egymással a fórumozók. Sajnálom. :-(
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2014-12-10 12:32:33
Sziasztok! Én vagyok a ....né, évek óta figyelemmel kisérem az összes fórum oldalt. Jó lenne már nem a véleményeltérésekkel és vélt vagy valós sérelmekkel foglalkozna a fórum. Próbáljátok meg elfogadni, hogy különbözőek vagyunk, mindenkinek más az igénye, mást szeret. Olyan nincs, hogy mindenkinek minden tetszik. Kétségtelen, hogy sokat segítettetek a fórumozóknak, de fogadjátok el, ha másnak más a véleménye nem kell feltétlenül azt minősíteni. Ezt a fórumot senki nem zilálta szét, ha megnézitek a téli időszakban egyik téma sem pörög, van ahol már 2 hónapja sincs hozzászólás. Kívánok mindenkinek élményekben gazdag jó nyaralást. Üdvözlettel: Panni
Sólya Nándor Dátum: 2014-12-09 21:52:01
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-12-08 14:28:09
Szia Nándi ! Vissza látogattam én is az oldalra örülök ,hogy olvashattam az írásod sajnálom én is az oldal szétesését jó volt beszélgetni borongós napokon a nyári élményekről. Nekünk továbbra is Görögország a szerelem tavaly nyáron két hetet töltöttünk Zakyntoson és már lefoglaltuk a Thassosi nyaralást nyárra , szeretnénk felfedezni a szigeteket azt hiszem sokáig fogunk élni , rengeteg szigete van Görögországnak. Karpatos nálunk is tervbe van meg Rodos meg Kréta ..............Az emberi természetről csak annyit :megérkeztünk Zantéra elfoglaltuk a szállásunkat ami borzasztó volt a szobánk ajtajától 45 lépésre volt a tenger ,2 emelet,lépcső is beleszámítva,a szálláshoz tartozott a tulaj boltja reggel csak lesétáltunk és megvettük a friss péksüteményt a házi olajbogyót Görög joghurtot ,nos ehhez a nagyon pocsék szálláshoz az egyik utastársnak az volt a hozzáfűzni valója ,hogy homokos lesz a lába ha este be akar menni a főutcára bulizni,a másiknak az első dolga volt az összes evőeszközt megpucolni és felháborodni mert nincs medence pedig az ő unokájuk csak ezért jött el ,a szigettúrára nem is jöttek el majd nyavalyogtak ,hogy nem láttak semmit volt aki egész héten hamburgeren élt mert nem merte megkóstolni a finomabbnál finomabb kajákat,.Azt gondolom ,hogy utazni is tudni kell ahhoz is kell egyfajta intelligencia ,hogy azonosulni tudj az adott ország ritmusával embereivel.Mi alig várjuk az újabb kalandokat.Boldog ünnepeket kívánok neked Kriszti
Szia Kriszti! Örülök,hogy feljöttél ide.Hetente 1-szer magam is fel szoktam nézni.Nem igen van kinek sem írni,sem válaszolni amióta a Szepesi laci és te na meg még egy páran elmentünk innen.Sajnos valakinek /valakiknek/ érdekük volt szétzilálni egy nagyon jól működő oldalt,ahol az emberek tényleg jókat beszélgettek a megélt élményeikről.Jó volt ez a téli estéken....álmodozni,hogy milyen jó is volt a meleg tenger habjaiban úszkálni,ugrálni a sziklákról.Enni egy jót a San Remo-ban és azután sétálni egy nagyot az esti forgatagban egészen éjjelig.Majd újra kezdeni mindent reggelente.Nagyon jó volt beszélgetni veletek.Hát látod.....igen van akinek ha a feneke alá tesznek egy egész tengert 45 lépésre az sem elegendő.Inkább foglalkozik a pitiáner étkező eszközök megtisztogatásával,mintsem,hogy élvezze a nyaralását.De tudod aki ezt teszi a nyaralása alatt,az otthon is ugyanolyan savanyú és megkeseredett ember.Nekik semmi sem lesz jó soha sem.Ezt ne feledd.Nyaralni TUDNI KELL! Ez nagyon is IGAZ!De hát tudod aki negatív és rosz tapasztalata volt akár más akár a saját hibájából és nem megy legközelebb Görögországba az nekünk csak jót tesz mert kevesebb buta emberrel kell megosztani a társaságunkat.Nem kell annyira sietnünk a foglaláskor sem.Lesz helyünk legalább.Mert mi megyünk és jókat nyralunk évről évre.Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog új Esztendőt kívánok nektek!Jövőre ismét Görögország,mert nekünk nagyon is megfelel ez a kellemes és nagyon csodálatos ország.Üdv:Nándi
Békési Krisztina Dátum: 2014-12-08 14:28:09
Szia Nándi ! Vissza látogattam én is az oldalra örülök ,hogy olvashattam az írásod sajnálom én is az oldal szétesését jó volt beszélgetni borongós napokon a nyári élményekről. Nekünk továbbra is Görögország a szerelem tavaly nyáron két hetet töltöttünk Zakyntoson és már lefoglaltuk a Thassosi nyaralást nyárra , szeretnénk felfedezni a szigeteket azt hiszem sokáig fogunk élni , rengeteg szigete van Görögországnak. Karpatos nálunk is tervbe van meg Rodos meg Kréta ..............Az emberi természetről csak annyit :megérkeztünk Zantéra elfoglaltuk a szállásunkat ami borzasztó volt a szobánk ajtajától 45 lépésre volt a tenger ,2 emelet,lépcső is beleszámítva,a szálláshoz tartozott a tulaj boltja reggel csak lesétáltunk és megvettük a friss péksüteményt a házi olajbogyót Görög joghurtot ,nos ehhez a nagyon pocsék szálláshoz az egyik utastársnak az volt a hozzáfűzni valója ,hogy homokos lesz a lába ha este be akar menni a főutcára bulizni,a másiknak az első dolga volt az összes evőeszközt megpucolni és felháborodni mert nincs medence pedig az ő unokájuk csak ezért jött el ,a szigettúrára nem is jöttek el majd nyavalyogtak ,hogy nem láttak semmit volt aki egész héten hamburgeren élt mert nem merte megkóstolni a finomabbnál finomabb kajákat,.Azt gondolom ,hogy utazni is tudni kell ahhoz is kell egyfajta intelligencia ,hogy azonosulni tudj az adott ország ritmusával embereivel.Mi alig várjuk az újabb kalandokat.Boldog ünnepeket kívánok neked Kriszti
Sólya Nándor Dátum: 2014-12-04 10:28:20
Magda Sándor írta ekkor: 2014-12-02 12:02:40
Szia Nándi! Rég hallottam felőled,tavaly váltottunk pár üzenetet,mert mi is Korfun voltunk,jövőre pedig Kefalóniára készülünk. Nem tudom merre tervezitek a jövő évi nyaralást, mert annyi szép hely van Görögországban hogy egy élet is kevés bejárni. Nézegettem Karpathost, az valami csoda,ott együtt vannak a szép strandok,és az igazi hamisitatlan Görögország, csak éppen duplájába kerül mint egy buszos utazás. De remélem oda is eljutunk majd...Addig is jó tervezgetést. Üdv: Sanyi
Szia Sándor! Emlékszem rád.Örülök,hogy valaki felnézett ide.Én fel-felnézek hetente 1-szer.SAjnos voltak akiknek ez az oldal túl jó volt és nem nagyon tettszett,hogy van egy kellemes kis csapat akik szeretik Görögországot.Mi is tervezgetünk már.Lehet 2-3 célpont is van,de még az is elképzelhető,hogy viszamegyünk az első nyaralási célpontunkra.Minden lehetséges.Néztük Kafalóniát,Tolót,Thassos szigetét, akár újra Sidari is szóba jöhet,de Neoi Pori is.Még nem tudjuk.Majd az idő eldönti és persze az anyagiak is.Van sok munkám az otthonunkkkal kapcsolatban is amit el szeretnék végezni,mint a külső tatarozás.Ez pedig sok-sok pénzt emészt fel.Tehát az időre és a lehetőségekre van most bízva minden.De ami biztos,hogy előfoglalás nem lesz....majd inkább ami marad vagy a last minut.Sajnos igen Karpathos egy gyöngyszem,de az ára eléggé magas.Azért az árért már éppen el lehet érni akár Egyiptomot is.De ne add fel.....ki tudja mit hoz a jövő.Nektek is jó tervezgetést és ha még nincs is itt,de Kellemes Ünnepeket kívánok nektek előre is.Üdv:Nándi