Sziasztok Fórumozók!
Úhhh...látom,hogy nincs kinek még köszönni sem!Látszik...."jól" megy a fórum.Sokat beszélgetnek a fel-feljárók és megy a tapasztalat,élmények cseréje.Jókat beszégetnek itt az emberek,nyaralók.Hmmmmm.....de ahogyan látom ez nem így van.A legutóbbi hozzászólás majd 1 hónapja volt.Sőtt több mint 1 egész hónapja......nem semmi!Hasznos volt ez a "Sárkány és társai kampány" ennek az oldalnak a szétzüllesztésére.Kár,hogy most amikor majd jönnek az előfoglalási időszakok,nem lesz senki aki majd hasznos és használható infót tud adni azoknak akik még nem jártak Kerkyrán.Biztosan jó lesz ez majd a Grandnak is.Kár,hogy akkor nem lépett közbe és nem védte meg azokat akik itt voltak és segítettek,tették a dolgukat azok helyett /a mostani idegenvezetők/akiknek kellett volna segíteni az utazóknak.Kár ezért az egykoron nagyon is jól működő oldalért.Valakinek vagy valakiknek ez volt az érdekük.......gratulálok nekik.Ebből azonban látszik,hogy milyen emberek is vagyunk valójában,mennyire nem jó ha valami jól működik és mennyire nem jó valakiknek ha van egy olyan csoport ami szeretettel vár minden kedves idetévedőt,érdeklődőt.Jól működött itt is a már megszokott elidegenítő,szétzilálló kampány.Üdv.
Szia Nándi! Rég hallottam felőled,tavaly váltottunk pár üzenetet,mert mi is Korfun voltunk,jövőre pedig Kefalóniára készülünk. Nem tudom merre tervezitek a jövő évi nyaralást, mert annyi szép hely van Görögországban hogy egy élet is kevés bejárni. Nézegettem Karpathost, az valami csoda,ott együtt vannak a szép strandok,és az igazi hamisitatlan Görögország, csak éppen duplájába kerül mint egy buszos utazás. De remélem oda is eljutunk majd...Addig is jó tervezgetést. Üdv: Sanyi