De mit csinált a tulaj,hogy ennyire sokan szidják?
Nálunk a Katerinában,csak érkezéskor és távozáskor láttuk,amikor a szennyest elvitte!
Amúgy az Angolokkal tényleg kivételeznek az étteremben is,mert mi hamarabb ültünk be,és mégis ők kapták meg hamarabb a vacsorát rendszeresen.
Görög szót ritkán hallani,mindenki angolul beszél,az étteremben,bárban,boltban stb.hiába Görögök. :))
Mi az utolsó turnussal voltunk a Lenába. Miután itt olvastam a negatív véleményeket, óvatosan ismerkedtünk a helyszínnel, és a tulajjal. Damaszkuszosz Sztavroszosznak hívtam, mert nem figyeltem meg pontosan a nevét, és ez mindig mosolyra fakasztott minket, ha megláttuk, így nekünk nem volt sok gondunk vele.
Amikor odaértünk, az előző turnus már kipakolva várt, és rövid időn belül, mi már be is költözhettünk a kitakarított szobába.
Láttuk, hogy jókat mulat a nyaralókkal, iszogatnak, viccelődnek, és szívélyesen invitálta a szép, és dús keblű hölgyet még egy hét ottmaradásra. De maga a kinézete valóban egy "diablo", a hangja se barátságos, inkább olyan gonoszkodó. De megjegyzem, hogy mi előítélettel voltunk felfegyverkezve. Mivel mi nem fogyasztottunk semmit a bárjában, így sok kapcsolatunk nem is volt vele. Egyetlen alkalommal kellett vele beszélnem, amikor el akartam kérni a wi-fi kódot, mert ugye azt ő hetente megváltoztatja....de hogy miért, a fene tudja! Kértem tőle, azt válaszolta, hogy nem tudja megmondani. Majd amikor sarkon fordultam, utánam kiabált, végre felállt a fotelből és egy határidőnaplóból kipötyögte a 15jegyű számsort. Beírtam, felcsatlakoztam, megköszöntem, és a szobába érve kiírta, hogy "hatókörön kívül". Na, brávó! Próbáltam közeledni a bárhoz, ahol az anyagép volt, de semmi, mivel már nem volt ott ő sem, így kikapcsolta. Majd a bárt bezárta másnaptól, és ezután egyáltalán nem volt wi-fi! Egy pillanatig élvezhettük csak! :-)
A tájékoztatóba tv is szerepelt a felszereltség között, ami nem volt. Pedig az esős napokon jó lett volna valami háttérzaj! De ez se volt olyan nagy baj.
Összességében, mint apartman tökéletes helyen van, és jól is néz ki. Belül is megfelelő, bár a képeken tágasabbnak tüntették fel, és a mikroméretű zuhanytálca is csak kismértékben rontott a nyaraláson. Egyszeri alkalomra nagyon megfelelt!
Aki csak kikapcsolódni megy, szerintem nagyot nem csalódhat! ;-)