(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Móni Dátum: 2014-10-14 09:52:27
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-10-08 15:10:25
Kedves Mónika! Nem tudok elmenni a sorai mellet úgy,hogy ne szóljak hozzá.Köszönöm azok nevében is a sorait akik még ugyanezt élték át amit önök.Hála Istennek mi vagyunk a többen akik úgy gondolják,hogy ez így jó és tényleg mindenki saját maga alakítja a nyaralását.Lehet itt belekötni bármibe és bármikor.De egy dolgot nem szabad elfeledni,......mindenki saját maga sorsa kovácsa.....ez vonatkozik a nyaralásokra is.Mivel aki már eleve úgy megy ki,hogy ezt meg azt hallottam és ez meg az van ami már az elején nem tettszik akkor annak biztosan kellemetlenségekkel teli lesz a nyaralása.Mi is úgy naralunk,hogy minden rendben lesz és csodálatos nyaralásunk lesz.Pozitívan állunk minden évben ehez, és ezért sikerül úgy mindenünk ahogyan eltervezzük.Aki ezt nem így élte meg annak azok akik jól élték meg nem tudnak segíteni,mertn másként látják a dolgokat.Nem vagyunk igénytelenek és nem vagyunk megalkuvók sem.....de a görögöket úgy fogadtuk el ahogyan vannak és nem akarjuk megváltoztatni az élethez való felfogásukat.Őket így kell elfogadni.....akinek ez nem tettszik az nem jó helyen keresgél.....annak el kell mennie vagy Németországba,Olaszországba,Horvátországba....vagy máshova ahol mások a feltételek.Itt a görögöknél ez van akinek tettszik tettszik akinek nem annak máshol kell nyaralnia.Üdv:Nándi
Kedves Nándi smile Örömmel vettem a hozzászólását, megnyugvás számomra h van még aki úgy gondolja mint mi :) Tökéletesen egyet értek a soraival smile Kívánok jó nyaralást 2015-re smile Móni
Móni Dátum: 2014-10-14 09:47:07
Szélessyné Rozner Mária írta ekkor: 2014-10-08 10:56:27
Szia Móni ! Jó olvasni a soraidat. Mi 2011-ben voltunk Sidariban és nagyon jól éreztük magunkat. Idén Tolo volt az úticél - sok év után újra - és mondhatom jó választás lesz Nektek is. Üdv. Marcsi
Köszönöm már alig várom h Toloban legyünk smile Már nincs sok smile
Sohajda Norbert Dátum: 2014-10-09 22:42:02
Jó napot nektek nekem nem a görögökkel volt gondom!Maga a szállás adóval lenna apartmanban van gond méghozzá elég sok nem sorolnám inkább.Jártam már én is görögbe máshol jó volt nem panaszkodtam mert kedvesek stb voltak,de ez a hozzáállás a tulajtól nulla embertelen utálatos ember,nem vendéglátónak való ennyi!
Busai Anikó Dátum: 2014-10-09 15:18:29
Szia Nándi és Móni! Örülök a soraitoknak. Bevallom engem is vádoltak már meg igénytelenséggel, mert tetszett egy bizonyos hely, ami másnak nem. Én nem érzem magam annak, és mégis imádom az egész országot a lakosaival, a fogyatékosságaival együtt. Nekünk is csodálatos nyaralásunk volt, bár semmi nem úgy alakult,ahogy elterveztük, de ez így volt jó. Én is úgy érzem, hogy a nyaralásunk olyan, ahogy mi alakítjuk. Nem lehet egy népet megváltoztatni és vagy elfogadjuk őket, vagy nem, de ha nem tetszik, ahogy élnek, akkor nem ott kell nyaralni. Mi hacsak tehetjük biztos, hogy Görögországba megyünk továbbra is, mert még rengeteg hely van, ahol nem jártunk és mind egy csoda, amit nem szabad kihagyni! Szép nyaralást nektek jövőre is!
Sólya Nándor Dátum: 2014-10-08 15:10:25
Móni írta ekkor: 2014-10-08 09:38:22
Sziasztok :) Mi most érkeztünk haza :( Bevallom a fórumot olvasva nagyon nehezen vettem rá magam arra, hogy Sidarit válasszam, ennyi rosszat amit ti leírok sehol nem látok, pont a magyar mentalitásra vall, semmi nem jó, mindbe bele kell kötni, és csak a rosszat látni. Nos számunkra ez egy csodálatos nyaralás volt, mi beleszerettünk, igen a hibákat mi is láttuk, de egy percet sem foglalkoztunk vele, mi mindennel meg voltunk/vagyunk elégedve. Senki ne feledje hogy a saját nyaralását mindenki maga alakítja, csodálatos helyek vannak, kedvesek a Görögök :) Ez volt az első év, hogy próbáltam a fórumra hagyatkozva utána olvasni a helyeknek, hála nektek soha többé nem teszem. Mindenkinek ajánlani tudom Sidarit, szerintem maga a csoda, Tolot kivéve mi eddig az összes Grand nyaraló helyen voltunk Görögországban, egy kis darabot ott hagyunk a szívünkből mindenhol, minden helynek megvan a szépsége ha teszünk érte mi is fel tudjuk fedezni :) Ez a véleményem, nem kérek senkitől hozzászólástál! Ezt azoknak szánom akik óvakodnak 2015-ben Sidarit választani :) Köszönöm :) Mindenkinek jó nyaralást 2015-ben a Grand Toursal :) Irány Tolo smile smile
Kedves Mónika! Nem tudok elmenni a sorai mellet úgy,hogy ne szóljak hozzá.Köszönöm azok nevében is a sorait akik még ugyanezt élték át amit önök.Hála Istennek mi vagyunk a többen akik úgy gondolják,hogy ez így jó és tényleg mindenki saját maga alakítja a nyaralását.Lehet itt belekötni bármibe és bármikor.De egy dolgot nem szabad elfeledni,......mindenki saját maga sorsa kovácsa.....ez vonatkozik a nyaralásokra is.Mivel aki már eleve úgy megy ki,hogy ezt meg azt hallottam és ez meg az van ami már az elején nem tettszik akkor annak biztosan kellemetlenségekkel teli lesz a nyaralása.Mi is úgy naralunk,hogy minden rendben lesz és csodálatos nyaralásunk lesz.Pozitívan állunk minden évben ehez, és ezért sikerül úgy mindenünk ahogyan eltervezzük.Aki ezt nem így élte meg annak azok akik jól élték meg nem tudnak segíteni,mertn másként látják a dolgokat.Nem vagyunk igénytelenek és nem vagyunk megalkuvók sem.....de a görögöket úgy fogadtuk el ahogyan vannak és nem akarjuk megváltoztatni az élethez való felfogásukat.Őket így kell elfogadni.....akinek ez nem tettszik az nem jó helyen keresgél.....annak el kell mennie vagy Németországba,Olaszországba,Horvátországba....vagy máshova ahol mások a feltételek.Itt a görögöknél ez van akinek tettszik tettszik akinek nem annak máshol kell nyaralnia.Üdv:Nándi