(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sárkány Sándor Dátum: 2014-08-27 21:31:43
Olivér írta ekkor: 2014-08-27 19:31:54
Mindenkinek üzenem undorító hely Sidari! Fújjj, ne menjetek! De én még biztos vissza fogok térni az életemben! Mert én megérdemlem! smile smile smile
Görögország legrosszabb hírű börtöne van Korfu városban,ha esetleg arra jársz,küldhetnél egy élménybeszámolót. :) Köszi
Olivér Dátum: 2014-08-27 19:34:42
Tamás megírhatnád az oldal címét, engem érdekel!
Olivér Dátum: 2014-08-27 19:31:54
Mindenkinek üzenem undorító hely Sidari! Fújjj, ne menjetek! De én még biztos vissza fogok térni az életemben! Mert én megérdemlem! smile smile smile
Olivér Dátum: 2014-08-27 19:27:36
Szántai Tamás írta ekkor: 2014-08-27 17:30:26
1.Olivér,ez remek ötlet,vannak már működő oldalak,ahol szeretettel várják a nagytapasztalatú és segiteni vágyó embereket...és van közösségi oldal is,ahol ez megoldható-bár a Parga love oldalt elnézve,nem pont az,mint egy fórum... 2.Olivér,ez egyáltalán nem jó ötlet,miért kell kenyértörésig vinni a dolgot?És ha azok,akik már több éves tapasztalatot összeszedtek eltűnnek az oldalról,vajon ki fog válaszolni akár naponta többször,akár hetente újra és újra ugyanazon kérdésre másnak,merthogy a fórumtagok tulajdonsága az is(emberek vagyunk...) hogy nem nagyon olvasnak vissza 6-7 oldalt!EZ A SEGITSÉG NEM NAPI 5 PERC!X oldallal ezelőtt kérdezte valaki,hogy k i ez a két ember egyébként???Én nem ismerem őket,de azt tudom,hogy ők azok,akik kora tavasztól válaszolgatnak válogatás nélkül mindenki kérdésére-és tegyük a szivünkre a kezünket,ugye milyen jó volt akkor???Egyébként véleményem szerint nem csak az id.vez. dolga itt válaszolgatni,a Fórum szó nekem azt jelenti,hogy mindenki mindenkinek irogat,válaszolgat,segitget-amennyire tőle telik,vagy kíván...néhányan jobban kivánnak segiteni,.másoknak nincs kedvük,idejük,módjuk,bármi-ez sem baj!És őrülten nem vagyunk egyformák!Hallgassuk meg egymást,alkalom adtán-mint most-vesszünk jól össze,aztán minden megy a maga útján tovább! Bármi is lesz a következőkben-és bár nem ez az én első számú fórumom,-azért megköszönném mindenki nevében a két fiúnak,hogy tavasztól a TV nézés,olvasás,sétálgatás,vagy bármi kellemes elfoglaltság helyett-vagy mellett- olyan sok mindannyiunknak kimeritően válaszoltak a kérdéseinkre !
Szia Tamás! SÓLYA NÁNDOR és SZEPESI LÁSZLÓ ez a 2 személy, akikre gondoltam! Sajnos személyesen nem ismerrem egyikőjüket sem, de minden tiszteletem és köszönetem az övükért az itt végzett odaadó munkájukért! Örülük a véleményednek és vmilyen szinten egyet is tudok érteni vele! De sajnos mostanában egyere több, az olyan megnyilatkozó akinek a stílusával és a hozzáállásával nem tudok, tudunk azonosulni. Nehogy vki azt mondja nekem, hogy csak rossz dolgok értek nyaralása során és csak azt tudja sorolni mi volt szar oldalakon keresztül? Sokszor szerintem a valóságtól eléggé elrúgaszkodva! Még ha nem nyaraltam volna idén Sidarin talán be is venném ezeket a rémhír keltéseket, de így én nem dőlök be ezeknek! Meg ilyen emberek akarják kioktatni az évek óta itt tevékenykedő, szívüket lelküket beleadó tapasztalatabb kollegákat, akik vmit letettek már itt a fórumon emberségből,segítőkészségből és jó hozzáállásból. Szemben olyanokkal akik 1-2 napja kezdtek el írogatni ide a fórumba és csak ömlik belőlük rosszindulat és hazugság! Nándor és László is nagyon türelmes, lekes emberek. Ha már ők azt mondják ebben nem kívánnak részt venni, annak oka van! Másrészről nyílván ezt az új fórumot akár itt is be lehetne reklámozni és innen is bárki oda jöhetne. De ott talán akkor meg lehetne oldani a moderálás kérdését is és kilehetne vágni az oldalról azokat az embereket aki nem képesek értelmesen, normális stílusban megfogalmazni véleményüket és olyan kezében lenne az irányítás aki vmit már letett az asztalra és józan ítélőképességű! Én 2011 óta követem a fórumot először indultam a Neos Marmarasba, mert ott voltam életemben először görögbe, és kb. fél éve, hogy itt ténykedek a Sidari fórumba amióta tudtuk, hogy ez lesz (már lett) az idei úticélunk. Nagyon szerettem ezt a fórumot! De ez már nem az a fórum ami volt! Nem arról szól a dolog amiről kellene neki! 1-2 hónapja érdekes érvelésű és felfogású emberek tömkellege kezdte el lehúzni a fórum színvonált. (Tisztelet a kivételnek!) Ez már egy fertő, nem fórum! Ez csak egy felvetés volt, én kevés vagyok ehhez! De az biztos, ha itt nem változik semmi, én sem fogom látogatni ezt a fórumot! Akkor maradjnak a vészmadarak, akik lebeszélnek mindenkit az utazásról, mert szörnyű Sidari! :D Maradjanak olyanok akik fürdővíz tisztaságú tengerben akarnak fürödni, maradjanak azok akik összteévesztik a tengerparti nyaralást egy netkávézóval stb. Csak ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy ezen sírjak vagy nevessek már! ?
Szántai Tamás Dátum: 2014-08-27 17:30:26
1.Olivér,ez remek ötlet,vannak már működő oldalak,ahol szeretettel várják a nagytapasztalatú és segiteni vágyó embereket...és van közösségi oldal is,ahol ez megoldható-bár a Parga love oldalt elnézve,nem pont az,mint egy fórum... 2.Olivér,ez egyáltalán nem jó ötlet,miért kell kenyértörésig vinni a dolgot?És ha azok,akik már több éves tapasztalatot összeszedtek eltűnnek az oldalról,vajon ki fog válaszolni akár naponta többször,akár hetente újra és újra ugyanazon kérdésre másnak,merthogy a fórumtagok tulajdonsága az is(emberek vagyunk...) hogy nem nagyon olvasnak vissza 6-7 oldalt!EZ A SEGITSÉG NEM NAPI 5 PERC!X oldallal ezelőtt kérdezte valaki,hogy k i ez a két ember egyébként???Én nem ismerem őket,de azt tudom,hogy ők azok,akik kora tavasztól válaszolgatnak válogatás nélkül mindenki kérdésére-és tegyük a szivünkre a kezünket,ugye milyen jó volt akkor???Egyébként véleményem szerint nem csak az id.vez. dolga itt válaszolgatni,a Fórum szó nekem azt jelenti,hogy mindenki mindenkinek irogat,válaszolgat,segitget-amennyire tőle telik,vagy kíván...néhányan jobban kivánnak segiteni,.másoknak nincs kedvük,idejük,módjuk,bármi-ez sem baj!És őrülten nem vagyunk egyformák!Hallgassuk meg egymást,alkalom adtán-mint most-vesszünk jól össze,aztán minden megy a maga útján tovább! Bármi is lesz a következőkben-és bár nem ez az én első számú fórumom,-azért megköszönném mindenki nevében a két fiúnak,hogy tavasztól a TV nézés,olvasás,sétálgatás,vagy bármi kellemes elfoglaltság helyett-vagy mellett- olyan sok mindannyiunknak kimeritően válaszoltak a kérdéseinkre !