(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-08-27 16:38:34
Moderálás is megoldódna, nem megszűnne! Elrontottam! Bocsi! smile
Olivér Dátum: 2014-08-27 16:37:07
Kedves Nándi és Laci! Először úgy gondoltam, hogy kicsit eltúlzott reakció volt részetekről, az hogy nem kívántok részt venni továbbá a fúrum életében, de így utólag belátom, hogy igazatok volt. Viszont azt tudom javasolni, hogy kár lenne, ha ennek a fórumnak az alapfunkciója megszűnne! Mi lenne, ha nem itt, de egy másik fúrumon, vagy egy közösségi oldalon való csoport létrehozásával tovább működhetne ez a dolog. Lehetnétek ti a 2 alapítótag is vagy vemelyikötököt, így ezáltal a moderálás is megszűnne és ha olyan tag keveredne esetleg közénk akinek úgy gondoljátok semmi keresnivalója ki is lehetne vágni avgy le is lehetne tiltani. Most ez lehet nem a Grand Tours hivatalos oldalán történne, hanem egy másik oldalon, de az oldal célja változatlan maradhatna. Mit szóltok hozzá? Remélem azért még olvassátok a fórumot! smile
Olivér Dátum: 2014-08-27 16:18:48
Sárkány Sándor írta ekkor: 2014-08-27 08:48:51
Igen,ez a lényeg. Én is szeretek felkészülni,meg is tettem,bejártuk a fél szigetet töviről hegyire. A látnivalókból itt nem nagyon tudsz felkészülni, van egy élménybeszámoló amit a facén is be lehet szerezni,és kinyomtatni,az sokat segített. A szállásnak nagyon érdemes utána kérdezni,mert sokat ronthat az összképen. Ha esetleg érdekelne "eldugott" helyekről képek,ahová érdemes kinézni, a [email protected] nyugodtan írhatsz,tudok küldeni párat.
Ha nem üldöztétek el volna azokat az embereket, akik hosszú évek óta visszajárnak és rengeteg tapasztalattal és tudással rendelkeznek, most nem a facebookról és különböző helyekről kellene vadászni a beszámolókat! Csak megkérdeztétek volna őket! Igazából ez a fórum erről szólna, ha egyeseknek nem az lenne a fő célja, hogy szétverjék az egészet! Én idén voltam először Korfun és sok infóval rendelkezek én is, de azt hiszem ezek után megválogatom azt, hogy kinek a nyaralását fogom segíteni ezekkel az információkkal! Mert egyre többen nem érdemlik meg! Ennyi! smile
Olivér Dátum: 2014-08-27 16:09:55
Siklósi László írta ekkor: 2014-08-27 08:45:38
Kedves mindenki! Valóban sok a negatív tapasztalat! Talán jót is tenne a fórumnak ez a kis csend és végre írhatna és válaszolhatna az akinek ez a dolga: az idegenvezető! Nem hinném, hogy napi 5 perce ne lenne, mint a többi idegenvezetőnek más fórumokon! Sidari nekünk is csalódás volt és nem gondolnám, hogy finnyásak lennénk! A leírtak alapján, amit itt pár ember felvázolt, sajnos nem azt kaptuk! Azóta megsokszorozódott a tapasztalatok leírása, csak saccolni tudnám, de legalább 30 ember véleménye kb 4-el szemben, nem hiszem, hogy ennyien rosszul látnák a dolgokat! Kedves Olivér barátunkat pedig a moderátor, ha van ilyen, nyugodt szívvel kivághatná innen! De úgy is ellentámadás a vége bármilyen véleménynek amely nem tetszik neki…
Kedves Landi! Barátok szerintem nem vagyok először is! :D Állok a moderátorok elébe, csak nyugodtan!!! Nem szeretnék olyan fórum tagja lenni, ahol a fórumért legtöbbet tevő tagok megundorodnak és önként távoznak és maradnak azok, akiknek csak a szemét fröcsög a szájából! Lehet egy szóért egy kifejezésért moderálni, de a kritkán aluli viselkedésért már a fél bagázst kivágtam volna! A sok okos akinek meg soha semmi nem tetszik! Szomorú ez a hozzáállás!
Olivér Dátum: 2014-08-27 16:03:08
Czakó Tímea írta ekkor: 2014-08-27 05:58:25
Olivér! Olvasva soraidat, fel tenném Neked azt az egyszerű kérdést, hogy akkor most ki is nagyítja fel a dolgokat? Ki is csinál elefántot az egérből? És úgy gondolom ezek után, hogy az IQ betyár szót, inkább a személyedben kellene keresni, aki képes ilyen hozzá szólást írni.
Kedves Tímea! Én szándékosan nagyítottam fel és ha nem is ilyen durván, talán kicsit árnyaltabban fogalmazva,de a legtöbb negatív hozzászólás erről szól. Lehet vkinek az a véleménye, hogy nem tetszik neki Korfu, de azért hagyjuk már ezeket a marhaságokat, hogy egy undorító hely, mert ez jön a legtöbb vészmadár szájából. Akkor maradjanak otthon és fürödjenek a fürdőkádba, ilyeneknek az való! Ki csinál egérből elefántot?Neked ez a dolog lehet egér, nekem már elefánt! Te lehet eltűröd, hogy olyan emberek, akik semmit nem tettek ezért a fórumért és az itt tartozkodó emberekért elüldözzenek és számon kérjenek, megtámadjanak olyan emebereket, akik évek óta azon munkálkodnak, hogy tanácsaikkal és tapasztalaitaikat megosztva segítség és szebbé tegyék mások nyaralását! Gondolok itt legfőképp Nándira és Lacira és persze vannak még páran, de ők a legaktívabbak a fórumon. Én vállalom a felelősséget az összes hozzászólásomért, nem egy károgó no name arc vagyok. El lehet nyugodtan olvasni az én élménybeszámolóimat, ahol leírtam mind a jót,mind a rossz dolgokat. Ezek után engem gyanúsítson meg vki azzal hogy én is Grandos marketing ember vagyok! De te nyugodtan állj ki azok mellett akik semmit nem tettek a fórumért, azokkal szemben akik meghatározó tanácsadói és az utasok lelkes segítői! Szégyen és gyalázat! Az én igazságérzetem ezt nem engedi! Te meg tarts engem IQ betyárnak, ettől én mem leszek kevesebb! smile smile smile