Olivér! Olvasva soraidat, fel tenném Neked azt az egyszerű kérdést, hogy akkor most ki is nagyítja fel a dolgokat? Ki is csinál elefántot az egérből? És úgy gondolom ezek után, hogy az IQ betyár szót, inkább a személyedben kellene keresni, aki képes ilyen hozzá szólást írni.
Kedves Tímea!
Én szándékosan nagyítottam fel és ha nem is ilyen durván, talán kicsit árnyaltabban fogalmazva,de a legtöbb negatív hozzászólás erről szól. Lehet vkinek az a véleménye, hogy nem tetszik neki Korfu, de azért hagyjuk már ezeket a marhaságokat, hogy egy undorító hely, mert ez jön a legtöbb vészmadár szájából.
Akkor maradjanak otthon és fürödjenek a fürdőkádba, ilyeneknek az való!
Ki csinál egérből elefántot?Neked ez a dolog lehet egér, nekem már elefánt!
Te lehet eltűröd, hogy olyan emberek, akik semmit nem tettek ezért a fórumért és az itt tartozkodó emberekért elüldözzenek és számon kérjenek, megtámadjanak olyan emebereket, akik évek óta azon munkálkodnak, hogy tanácsaikkal és tapasztalaitaikat megosztva segítség és szebbé tegyék mások nyaralását!
Gondolok itt legfőképp Nándira és Lacira és persze vannak még páran, de ők a legaktívabbak a fórumon.
Én vállalom a felelősséget az összes hozzászólásomért, nem egy károgó no name arc vagyok.
El lehet nyugodtan olvasni az én élménybeszámolóimat, ahol leírtam mind a jót,mind a rossz dolgokat.
Ezek után engem gyanúsítson meg vki azzal hogy én is Grandos marketing ember vagyok!
De te nyugodtan állj ki azok mellett akik semmit nem tettek a fórumért, azokkal szemben akik meghatározó tanácsadói és az utasok lelkes segítői! Szégyen és gyalázat!
Az én igazságérzetem ezt nem engedi! Te meg tarts engem IQ betyárnak, ettől én mem leszek kevesebb!