Én a készpénzt javasolnám. A szupermarketben lehet kártyával fizetni azt tudom mert a fiam használta a kártyáját, de a többi helyen nem tudom hogyan fogadják el. Mi 4-en voltunk és 730 eurót vittünk. A kompot fizettük 4 főre (80 euró) Ebből két kirándulásra mentünk 4-en (244 euró) (a szigettúrát nagyon tudom ajánlani, a motorcsónakázást nem szabad kihagyni.) Minden nap étteremben vacsoráztunk ( 13 és 40 euró között volt 4 főre), és minden nap vásároltunk a szupermarketekben reggelinek valót. Ajándékot vettünk és még 30 eurót haza is hoztunk. Biciklit, motort, autót mi nem béreltünk azt nem tudom mennyibe kerül. A legdrágább vacsoránk kb. 40 euró volt, de abban szerepelt egy hal tál is amin kagyló, rák, tintahal, lazac és még többféle hal szerepelt és akkora adag volt, hogy az én nagy darab párom nem bírta megenni. A készpénzt levételt kinti automatából nem ajánlom, mert elég sok kezelési költséget levonnak, de ha fizetni akarsz kártyával akkor azt középárfolyamon számolja a bank.
Igen közben már én is megnéztem a kézpénzfelvételi díjakat a bankomnál, de nem túl kecsegtetőek.
Na nem baj, lehet inkább akkor több pénzt viszünk magunkkal, biztos ami biztos.
Köszönök minden infót! Üdv, E.