(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2014-08-26 07:45:23
Beatrix írta ekkor: 2014-08-26 06:25:51
Remélem nekünk is hasonló időnk lesz, jövő héten indulunk:) Az esték mennyire voltak hűvösek? Egy kis kardigán elég?
Este is kellemes langyos idő volt, nekünk még kardigán sem kellett. De azért jó, ha van egy kéznél, sosem lehet tudni. smile
Beatrix Dátum: 2014-08-26 06:25:51
Veronika írta ekkor: 2014-08-21 18:33:24
Szia! csodás jó idő volt, 28-32 fok, egy napon volt eső délelőtt, de utána kisütött a nap és bazi meleg volt. A tenger pedig nagyon kellemes langyos volt! smile
Remélem nekünk is hasonló időnk lesz, jövő héten indulunk:) Az esték mennyire voltak hűvösek? Egy kis kardigán elég?
Szántai Tamás Dátum: 2014-08-25 20:32:55
Hát,igen az a gáz,hogy a tesómék is 2 Ibuszos (jól sikerült) út után mentek a Granddal,én mondtam,.hogy ez ilyen-olyan jó,erre tessék kifogtuk a Lénát...nagyon bosszantó.Nem tudom,egyébként nem lehet odahatni,hogy változtasson a dolgokon a tulaj?
Busai Anikó Dátum: 2014-08-25 12:37:57
Bocsánatot kérek, az előbbi hozzászólásomat csak egyszer szerettem volna elküldeni, de sikerült 5x, mert a tabletem kínlódott. Elnézést, de a benne írottakat fenntartom. Szántainé köszi, Te is hasonlókat gondolsz, és írsz, mint én. Sajnálom a lenásokat nagyon, először mi is oda szerettünk volna menni, örülök, hogy nem sikerült. Mi a Louvrosba megyünk. Szép napot mindenkinek.
Lapat Krisztina Dátum: 2014-08-25 10:50:22
Üdv mindenkinek ! Mi második alkalommal mentünk a Granddal, és egyértelműen nem velük volt a probléma, mi is a Léna apartman "szerencsés" szállóvendégei voltunk, ahol valóban a tulajjal volt/van a probléma. Az apartman szállóvendégei használhatják a medencét amit meg is tettünk a tulaj szúrós tekintete mellett. Ő és" jobb időket is megélt" görög vendégei végig figyeltek minket. Az internet hiányáról, a szobák állapotáról( konnektor kilóg a falból, a lefolyóból állandóan visszajött a víz stb.)ne is beszéljük, volt utastársunk itt az apartmanban akit ennél sokkal több bosszúság ért. A sziget szép, Sidari kevésbé, egyik kicsit túrázni kell ha szépet akarunk látni. A vendégszeretetről annyit hogy velünk kedvesek voltak-lehet hogy érdekből- de én mégis az előző utunkon jobban éreztem magam...