Kedves Mindenki!
Duplacsavarban irok,mert a férjem neve alatt a tesómék tapasztalatait,de én vagyok a fórumozó a családban,így ez van...ismerek itt néhány embert a Hellasz.hu-ról régebbről,igy mindenképpen el szeretném mondani,hogy az ilyen viták elő-előfordulnak időnként minden fórumon,nem szabad,hogy ezért emberek-tapasztalt és gyakran író emberek ráadásul-elhallgassanak...szükség van mindenki véleményére,azokra meg nagyon is,akik napi szinten életben tartják a fórumot,ontják az infókat(a hellaszon is az ilyenek szokták kapni a legtöbb hideget-meleget,ugye Anikó?)Szerintem nagyszerű,hogy vannak olyanok,akik mindenki kérdésére válaszolnak,mindig elérhetők,bármikor hajlandók foglalkozni a fórumközösség gondjaival!Veszekedések a legjobb családban is vannak!
Másrészt tegnap este hivott a tesóm Sidariból.A LENAról van szó-én személy szerint javasolnék valamilyen civil -kezdeményezést itt a fórumon,ha Nagy Sándor esetleg úgy gondolná,hogy jövőre is leköti ezt a házat...szóval.
Talán hasznos lenne,ha mindenki,akinek tapasztalata van erről a házról,szobára lebontva konkrétan leirná...igy jövőre nem futnának bele utasok,és nem rontaná el a hangulatot a szállás...(nyilván nem a GT ellen irányulna,magunk is többszörös törzsutasok vagyunk,és ezen nem is szeretnénk változtatni!)Konkrétumok nélkül itt most annyit,hogy tegnap azt telefonálták,a szállás nagyon gáz-ilyen apartmanban még nem voltak...-Sidari viszont klassz!Szerintem egyébként erről beszél mindenki,csak kisebb-nagyobb mértékben elmerülnek a Lena körüli perpatvarban.Szóval a Canal strandja szuper,a város bájos,a kaja jó,stb...
Üdv! Mi is a Lenában szálltunk meg,és csúnyán rányomta a bélyegét a nyaralásunkra. Próbáltunk minél kevesebbet ott tartózkodni,de még így is rosszul voltam a tulajtól. Azért jött már pár visszajelzés az ott nyaralóktól, reménykedem benne nem én vagyok a túl negatív. Nálunk az a probléma,hogy most voltunk először a Granddal,ezért nem tudok összehasonlítani régebbi probléma mentes utakat.