Kedves Krisztina! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. 5 év után úgy döntöttem, hogy kiszállok az itt fórumozók köréből mivel ez a fórum sajnos már úgy látom nem arról szól amiért az iroda annak idején létrehozta. Kívánok minden most és a jövőben utazóknak nagyon kellemes üdülést. Üdv Nándinak is! Remélem jövőre találkozunk!
Kedves Szepesi Laci,Békési Krisztina,Busai Anikó!Sajnos igen......szomorú,hogy van pár ember aki az eddig kedves emberekből álló fórumot képes volt pár hét alatt szétzilálni.Magam is nagyon sokat segítettem embereknek itt a Lacival ,Krisztinával és még pár mberrel együtt a fórumon.Adtunk hasznos és talán jó információkat.Szomorú,hogy ez most abba marad és már nem lesz soha olyan mint eddig volt.Én magam is sokat gondolkodtam ezen,hogy kiszállok és hagyom,hogy ki mit akar írogasson.Nem szállok be több ilyen fórum dologba,mert azt gondolom,hogy inkább elolvasgatom külsős emberként és majd leszűröm az információkat magamnak a nyaraláshoz.ddig is Görögországba jártam nyaralni és azt hiszem össze tudtam szedni annyi,de annyi infot,hogy ha nem kapok egyet sem akkor is elboldogulok innentől már bárhol,ha megyek nyaralni.Igen Laci.....szerintem találkozunk még sidariban.Kívánok ezúton is tovább a következő nyaralóknak kellemes nyaralást,a Grand Toursnak pedig sok-sok ilyen és hasonló sikeres évet.Jövőre találko.Üdv:Nándizunk