(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sárkány Sándor Dátum: 2014-08-24 08:13:02
Kedves Nándor! Örülök hogy nem érdekellek,nekem sem vagy az estem. Ami az önzetlen tájékoztatásodat illeti,van mit fejleszteni rajta, mivel nem a realitást tükrözi sokszor.
Sólya Nándor Dátum: 2014-08-24 07:57:31
Szepesi László írta ekkor: 2014-08-23 14:10:53
TISZTELT HÖLGYEM! ÚGYLÁTOM ÖSSZEKEVERI EZT AZ OLDALT A TWITTERREL! HA VETTE VOLNA A FÁRADSÁGOT ÉS A HOZZÁSZÓLÁSAIMAT, VÁLASZAIMAT FIGYELMESEN ELOLVASTA VOLNA, AKKOR NEM FOLYAMODOTT VOLNA ILYEN SZEMÉLYESKEDÉSHEZ. ÉN SOHA SENKIT SZEMÉLYÉBEN MEG NEM BÁNTOTTAM! MINDENKI TAPASZTALATÁT ÉS ÉLMÉNYÉT AKÁR NEGATÍV AKÁR POZITÍV NEM KRITIZÁLTAM, MINDEN ESETBEN ELFOGADTAM! ÉVEK ÓTA PRÓBÁLOK AZOKNAK SAJÁT TAPASZTALATAIMAL SEGÍTENI, AKIK ELŐSZÖR UTAZNAK SIDARIBA HISZEN ENNEK A FÓRUMNAK EZ A FELADATA! HA JÓL OLVASTAM ÖNNEK IS EZT TETTÉK FÓRUMOZÓ TÁRSAIM. HA SEGÍTENI SZERETNE A MÉG SIDARIBA KÉSZÜLŐ UTASTÁRSAIN AKKOR INKÁBB ÍRJA LE TAPASZTALATAIT, SEGÍTSEN NEKIK! TOVÁBBÁ AZ HOGY KI VAGYOK RÉG RÁJÖHETETT VOLNA HA NEM CSAK AKKOR OLVASNÁ A FÓRUMOT AMIKOR ÉPPEN ÖNNEK KELLETT SEGÍTENI!!! TWITTERES STÍLUSBAN AZT IS MONDHATTAM VOLNA, HOGY SEMMI KÖZE HOZZÁ!! ENGEM SEM ÉRDEKEL, HOGY ÖN KICSODA!
Szia Laci!Ne törődj ezzel a Joy nevű hölgyel,most jött ide fel csak a fórumra.Van 1-2 bejegyzése ami nem arra irányul,hogy milyen a nyaralás Sidariban és,hogy miként lehetne segíteni a következő nyaralóknak.Inkább a piszkálódás és beszólogatás a célja.Leírta,hogy minek segítünk itt mi másoknak....mindenki menjen el és tapasztaljon meg mindent nem?Tehát önző módon segítség nélkül hagyna minden kérdezőt itt.Sajnos vannak ilyen emberek is.Én nem ilyen vagyok és te sem.Majd ha ők annyi helyen és annyiszor járnak mint mi akkkor talán lesz kialakult képük Görögországról.A másik pedíg,hogy aki nicknéven vagy állnéven van bejelentkezve ide azt én nem méltatom válaszra mert gyáva ahoz,hogy valójában felvállalja önnmagát és a nevét.Könyebb név nélkül beírogatni ide és akkor nem kell önnmagával szembenéznie....vállalva a valós személyét.Engem valójában Sárkány Úr sem érdekel,Joy-nevű ki tudja kicsoda sem és ennyi.Én ezután is a Grand tours-al megyek nyaralni...mert egy kíválló iroda.Ezután is Görögországba megyek nyaralni,mert nekem az tettszik úgy ahogyan van/olyan mások álltal elmondott koszos,büdös,penészes apartmannba/,nekem az ő vendégszeretetük/amit eddig én csak pozitívan tapasztaltam/ tettszik a legjobban,/sajnos pl:a horvátokról ezt nem mondanám el...a szomszédom most tegnap jött haza tőlük és semmi jót nem tudott elmondani a horvát vendégszeretetről...ja és nekik is kellett takarítani az apartmannban.Drágák mint az arany ráadásul a görögökhöz képest.Na de ez nem ide való.Nekem tetszett a görögök tengerpartja akárhol is voltam eddig.Mindegyik más és más volt akár Pargát,Sidarit,Sartit Neoi Poroit,Paralliát stb-stb említhetném.De én azt mondom,hogy vannak pozitív tapasztalatok és vannak negatívak is...én pozitívokat kaptam és vettem figyelembe.Üdv:Nándi
Sólya Nándor Dátum: 2014-08-24 07:41:39
Busai Anikó írta ekkor: 2014-08-23 20:23:13
Most már egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi vár ránk Sidariban szállásügyileg és egyébként is. Mert a két régi "veteránon" kívül tényleg senki nem ír ide semmi jót szinte! Tényleg ennyire rossz minden egy görög tengerparti üdülőhelyen? Azért ezt nem akarom elhinni. Jövő pénteken indulunk, már egyre nehezebb a várakozás.
Kedves Anikó! Elnézést,hogy írok önnek,és elnézést,hogy talán tudok adni önek tájékoztatást Sidarival kapcsolatban.Én voltam nem olyan régen Pargán......szép hely nagyon...a szállások nem jobbak mint Sidariban...lehet nem is roszabbak.A tengerpartja más teljessen.Ott sokat kell gyalogolni azért,hogy valaki homokos parton fürödhessen.Igaz van akinek nem gond az a 1-1.5km amit egy magas dombon keresztül kell megtenni azért,hogy fürödhessen.Vagy elfogadja a városi strand tengerfüves részét,vagy a Piso-kryoneri beach nagykavicsos strandját.Sajnos itt kialakult a fórumon egy szakadás azok közt akik szeretik a görögöket...szeretik Sidarit és persze már voltak párszor pár helyen és azok közt akik negítívan élték meg nyaralásukat.Nem írom önnek azt /nem véletlenül most már/,hogy húúúú minden rendben lesz...inkább írom azt,amit egy elöttem hozzászóló úriember írt.Menjen el sidariba és tapasztalja meg azt amit ott kell és ami ott várja.A szállás olyan amilyen,a tenger olyan amilyen,a vendéglátás olyan amilyen.Nekem tettszett minden.Lehet,hogy voltak kisebb problémák,de én ezekkel nem foglalkozom a nyaralás alatt.Szerintem az embernek elég itthon 350 napon keresztül foglalkozni a problémáival.Ott lent nem azt teszem.Élvezzék a nyaralásukat és tegyenek meg mindent azért,hogy az a lehető legszebb legyen.Mindent amit leírnék önnek a magam szemszögéből tenném és írnám.A mások szemszögéből nem tehetem....nem is teszem.Nem vagyok imposztor sem fizetett írogató it a fórumon.Segíteni szerettem volna önnek és a többieknek akik kérdeznek.Sajnos egyes emberek áthozták ide a twitteres és facebook-os hangnemüket ahol lehet egymást .....hadne mondjam mit.Én nem teszem ugyanezt,mert ez inkább minősíti őket mint engem.De visszatérve Sidarira....nyaraljanak kellemessen....csak annyit a tengerrel,hogy ha elkerülik a nagystrand vége felé lévő befolyást és nem fürdenek ott,hanem mondjuk átmennek a Canal-hoz vagy esetleg elsétálnak az Apotripiti beach-hez akkor csodálatos partot és szép tiszta vizet fognak látni.Vagy az első kis strandnál fürdenek ami a Katerínához van a legközelebb,mert ott is szép tiszta vizet és homokos partot fognak találni.Üdv:Nándi
Busai Anikó Dátum: 2014-08-23 20:25:26
Bocsi az előbb még nem akartam elküldeni véletlen volt! Még azt akartam írni, hogy sokan itt Pargát hasonlítgatják Sidarival, persze Parga javára. Nálam bebizonyosodott, hogy nem lehet általánosítani, mert nekem épp Pargán volt életemben először a legrosszabb görög szállás, amit valaha kaptam, de szerencsére a hely és a látnivalók feledtették velem. Nem hagytam elrontani két heti nyaralást. Szóval nem szabad egy falut csak a rossz szállás miatt leszólni. Akkor én épp Pargával kapcsolatban tehetném ezt!
Busai Anikó Dátum: 2014-08-23 20:23:13
Most már egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi vár ránk Sidariban szállásügyileg és egyébként is. Mert a két régi "veteránon" kívül tényleg senki nem ír ide semmi jót szinte! Tényleg ennyire rossz minden egy görög tengerparti üdülőhelyen? Azért ezt nem akarom elhinni. Jövő pénteken indulunk, már egyre nehezebb a várakozás.