TISZTELT HÖLGYEM! ÚGYLÁTOM ÖSSZEKEVERI EZT AZ OLDALT A TWITTERREL! HA VETTE VOLNA A FÁRADSÁGOT ÉS A HOZZÁSZÓLÁSAIMAT, VÁLASZAIMAT FIGYELMESEN ELOLVASTA VOLNA, AKKOR NEM FOLYAMODOTT VOLNA ILYEN SZEMÉLYESKEDÉSHEZ. ÉN SOHA SENKIT SZEMÉLYÉBEN MEG NEM BÁNTOTTAM! MINDENKI TAPASZTALATÁT ÉS ÉLMÉNYÉT AKÁR NEGATÍV AKÁR POZITÍV NEM KRITIZÁLTAM, MINDEN ESETBEN ELFOGADTAM! ÉVEK ÓTA PRÓBÁLOK AZOKNAK SAJÁT TAPASZTALATAIMAL SEGÍTENI, AKIK ELŐSZÖR UTAZNAK SIDARIBA HISZEN ENNEK A FÓRUMNAK EZ A FELADATA! HA JÓL OLVASTAM ÖNNEK IS EZT TETTÉK FÓRUMOZÓ TÁRSAIM. HA SEGÍTENI SZERETNE A MÉG SIDARIBA KÉSZÜLŐ UTASTÁRSAIN AKKOR INKÁBB ÍRJA LE TAPASZTALATAIT, SEGÍTSEN NEKIK! TOVÁBBÁ AZ HOGY KI VAGYOK RÉG RÁJÖHETETT VOLNA HA NEM CSAK AKKOR OLVASNÁ A FÓRUMOT AMIKOR ÉPPEN ÖNNEK KELLETT SEGÍTENI!!! TWITTERES STÍLUSBAN AZT IS MONDHATTAM VOLNA, HOGY SEMMI KÖZE HOZZÁ!! ENGEM SEM ÉRDEKEL, HOGY ÖN KICSODA!
Szia Laci!Ne törődj ezzel a Joy nevű hölgyel,most jött ide fel csak a fórumra.Van 1-2 bejegyzése ami nem arra irányul,hogy milyen a nyaralás Sidariban és,hogy miként lehetne segíteni a következő nyaralóknak.Inkább a piszkálódás és beszólogatás a célja.Leírta,hogy minek segítünk itt mi másoknak....mindenki menjen el és tapasztaljon meg mindent nem?Tehát önző módon segítség nélkül hagyna minden kérdezőt itt.Sajnos vannak ilyen emberek is.Én nem ilyen vagyok és te sem.Majd ha ők annyi helyen és annyiszor járnak mint mi akkkor talán lesz kialakult képük Görögországról.A másik pedíg,hogy aki nicknéven vagy állnéven van bejelentkezve ide azt én nem méltatom válaszra mert gyáva ahoz,hogy valójában felvállalja önnmagát és a nevét.Könyebb név nélkül beírogatni ide és akkor nem kell önnmagával szembenéznie....vállalva a valós személyét.Engem valójában Sárkány Úr sem érdekel,Joy-nevű ki tudja kicsoda sem és ennyi.Én ezután is a Grand tours-al megyek nyaralni...mert egy kíválló iroda.Ezután is Görögországba megyek nyaralni,mert nekem az tettszik úgy ahogyan van/olyan mások álltal elmondott koszos,büdös,penészes apartmannba/,nekem az ő vendégszeretetük/amit eddig én csak pozitívan tapasztaltam/ tettszik a legjobban,/sajnos pl:a horvátokról ezt nem mondanám el...a szomszédom most tegnap jött haza tőlük és semmi jót nem tudott elmondani a horvát vendégszeretetről...ja és nekik is kellett takarítani az apartmannban.Drágák mint az arany ráadásul a görögökhöz képest.Na de ez nem ide való.Nekem tetszett a görögök tengerpartja akárhol is voltam eddig.Mindegyik más és más volt akár Pargát,Sidarit,Sartit Neoi Poroit,Paralliát stb-stb említhetném.De én azt mondom,hogy vannak pozitív tapasztalatok és vannak negatívak is...én pozitívokat kaptam és vettem figyelembe.Üdv:Nándi