(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2014-08-23 14:15:20
Sárkány Sándor írta ekkor: 2014-08-23 12:40:56
Az a probléma,hogy leírja valaki a tapasztalatait,ami nem csak pozitív,akkor már jön, hogy negatív turista vagy. Reklám szaga van sokszor a dolognak,de hát ez az utazási iroda fóruma,nem egy független fórum,bármi megtörténhet. :)
TISZTELT SÁNDOR! TŐLEM ILYEN BEJEGYZÉST TALÁLT EZEN A FÓRUMON??!! AZ ÁLTALÁNOSÍTÁS CSÚNYA DOLOG FŐLEG AKKOR AMIKOR HA JÓL EMLÉKSZEM ÉPPEN ÉN VÉDTEM MEG HOZZÁSZÓLÁSÁT EGY FORRÓ FEJŰ FIATALLAL SZEMBEN! HA ROSSZUL EMLÉKEZNÉK A NEVÉRE AKKOR BOCSÁNAT!
Szepesi László Dátum: 2014-08-23 14:10:53
Joy írta ekkor: 2014-08-23 08:33:34
Mert olyanok itt, mint a minden lében 2 kanál,és kíváncsi lennék ki ők?! :) Igazából csak a vita megy a tengerről ,az apartmanokról meg a tavalyi és idei gyros árakról...vicc! Tényleg sok itt a hiszti!!!
TISZTELT HÖLGYEM! ÚGYLÁTOM ÖSSZEKEVERI EZT AZ OLDALT A TWITTERREL! HA VETTE VOLNA A FÁRADSÁGOT ÉS A HOZZÁSZÓLÁSAIMAT, VÁLASZAIMAT FIGYELMESEN ELOLVASTA VOLNA, AKKOR NEM FOLYAMODOTT VOLNA ILYEN SZEMÉLYESKEDÉSHEZ. ÉN SOHA SENKIT SZEMÉLYÉBEN MEG NEM BÁNTOTTAM! MINDENKI TAPASZTALATÁT ÉS ÉLMÉNYÉT AKÁR NEGATÍV AKÁR POZITÍV NEM KRITIZÁLTAM, MINDEN ESETBEN ELFOGADTAM! ÉVEK ÓTA PRÓBÁLOK AZOKNAK SAJÁT TAPASZTALATAIMAL SEGÍTENI, AKIK ELŐSZÖR UTAZNAK SIDARIBA HISZEN ENNEK A FÓRUMNAK EZ A FELADATA! HA JÓL OLVASTAM ÖNNEK IS EZT TETTÉK FÓRUMOZÓ TÁRSAIM. HA SEGÍTENI SZERETNE A MÉG SIDARIBA KÉSZÜLŐ UTASTÁRSAIN AKKOR INKÁBB ÍRJA LE TAPASZTALATAIT, SEGÍTSEN NEKIK! TOVÁBBÁ AZ HOGY KI VAGYOK RÉG RÁJÖHETETT VOLNA HA NEM CSAK AKKOR OLVASNÁ A FÓRUMOT AMIKOR ÉPPEN ÖNNEK KELLETT SEGÍTENI!!! TWITTERES STÍLUSBAN AZT IS MONDHATTAM VOLNA, HOGY SEMMI KÖZE HOZZÁ!! ENGEM SEM ÉRDEKEL, HOGY ÖN KICSODA!
Sárkány Sándor Dátum: 2014-08-23 12:40:56
Joy írta ekkor: 2014-08-23 08:33:34
Mert olyanok itt, mint a minden lében 2 kanál,és kíváncsi lennék ki ők?! :) Igazából csak a vita megy a tengerről ,az apartmanokról meg a tavalyi és idei gyros árakról...vicc! Tényleg sok itt a hiszti!!!
Az a probléma,hogy leírja valaki a tapasztalatait,ami nem csak pozitív,akkor már jön, hogy negatív turista vagy. Reklám szaga van sokszor a dolognak,de hát ez az utazási iroda fóruma,nem egy független fórum,bármi megtörténhet. :)
Joy Dátum: 2014-08-23 08:33:34
Sárkány Sándor írta ekkor: 2014-08-22 22:23:09
Betalált ez a kérdés. Miért pont ezt kérdezted? Mi az oka? :)
Sárkány Sándor Dátum: 2014-08-22 22:23:09
Joy írta ekkor: 2014-08-22 19:46:34
Amúgy ki ez a Sólya Nándor és Szepesi László?? Utasok?..a Grand Tours alkalmazottjai?... vagy idegenvezetők?? Úgy látom, ez lett a legvéleményezettebb és legvitatottabb fórum!
Betalált ez a kérdés. Miért pont ezt kérdezted? Mi az oka? :)