(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-08-23 18:09:06
Lena apartman 4-es szoba amit kaptunk: A SZOBA!!!!!!! full penészes fürdőszoba (nyilván ezt a fekete falat ami a fürdőszobába volt nem tették bele az újságba) dohos büdös szekrény amibe a ruháidat sem tetted be !!! Reggel meleg vizről persze álmodni se merjél!!! Kivülről szép, belül siralmas! A TULAJDONOS: A vendéglátáshoz 100% hogy nemért csak tudnám minek csinálja???? Mindenkitől csak a pénzt húzta volna lefele általa kreált kitalált dolgokkal, hogy a vendégek ezt meg azt tettek tönkre (pl. a 300 eurós márványasztal este aki ott volt tudja ) Próbált volna ő jópofizni, de látszott rajta, hogy nem vagyunk neki szimpatikusak lehet azért mert nem ittuk ki minden nap a hűtőjét. :D persze méreg drágán. WIFI: az ember ott csak a meséből ismeri. Olyan érdekes, hogy minden nap probléma volt a nettel a tulaj fia meg ott laptopozott mellettünk ez nagyon érdekes..... 10 nap nem volt elég hogy megcsináltassa. Alapjáraton ez az apartman messze a legrosszabb volt ( viszonyitva a többi Grandos apartmanba ahol már voltunk. Csalódás volt az ember ha már befizet nem ezt várná el !!!!
Szepesi László Dátum: 2014-08-23 17:50:01
Joy írta ekkor: 2014-08-23 17:24:24
NEKEM NEM KELLET SEGÍTENI SOHA!!!! TALÁN ENGEM IS ÖSSZEKEVER VALAKIVEL KEDVES URAM! :) ÍGY VAN,IGAZÁBÓL NEM IS ÉRDEKEL,HOGY KICSODA.. EGY UTAS A SOK KÖZÜL...ENNYI! :D NEM KELL ITT OKOSKODNI ,PONTOSAN EZÉRT,MAJD MINDENKI TAPASZTALJA MILYEN SIDARI HA ODAÉRT!
MÁR ELNÉZÉST DE MAGÁHOZ MEG KI A FENE SZÓLT ??!! SOHA A NEVÉVEL NEM TALÁLKOZTAM! JÓ LENNE A SZEMÉLYESKEDÉST ABBAHAGYNI!
Edit Dátum: 2014-08-23 17:43:13
Joy írta ekkor: 2014-08-23 17:24:24
NEKEM NEM KELLET SEGÍTENI SOHA!!!! TALÁN ENGEM IS ÖSSZEKEVER VALAKIVEL KEDVES URAM! :) ÍGY VAN,IGAZÁBÓL NEM IS ÉRDEKEL,HOGY KICSODA.. EGY UTAS A SOK KÖZÜL...ENNYI! :D NEM KELL ITT OKOSKODNI ,PONTOSAN EZÉRT,MAJD MINDENKI TAPASZTALJA MILYEN SIDARI HA ODAÉRT!
:)
Joy Dátum: 2014-08-23 17:24:24
Szepesi László írta ekkor: 2014-08-23 14:10:53
TISZTELT HÖLGYEM! ÚGYLÁTOM ÖSSZEKEVERI EZT AZ OLDALT A TWITTERREL! HA VETTE VOLNA A FÁRADSÁGOT ÉS A HOZZÁSZÓLÁSAIMAT, VÁLASZAIMAT FIGYELMESEN ELOLVASTA VOLNA, AKKOR NEM FOLYAMODOTT VOLNA ILYEN SZEMÉLYESKEDÉSHEZ. ÉN SOHA SENKIT SZEMÉLYÉBEN MEG NEM BÁNTOTTAM! MINDENKI TAPASZTALATÁT ÉS ÉLMÉNYÉT AKÁR NEGATÍV AKÁR POZITÍV NEM KRITIZÁLTAM, MINDEN ESETBEN ELFOGADTAM! ÉVEK ÓTA PRÓBÁLOK AZOKNAK SAJÁT TAPASZTALATAIMAL SEGÍTENI, AKIK ELŐSZÖR UTAZNAK SIDARIBA HISZEN ENNEK A FÓRUMNAK EZ A FELADATA! HA JÓL OLVASTAM ÖNNEK IS EZT TETTÉK FÓRUMOZÓ TÁRSAIM. HA SEGÍTENI SZERETNE A MÉG SIDARIBA KÉSZÜLŐ UTASTÁRSAIN AKKOR INKÁBB ÍRJA LE TAPASZTALATAIT, SEGÍTSEN NEKIK! TOVÁBBÁ AZ HOGY KI VAGYOK RÉG RÁJÖHETETT VOLNA HA NEM CSAK AKKOR OLVASNÁ A FÓRUMOT AMIKOR ÉPPEN ÖNNEK KELLETT SEGÍTENI!!! TWITTERES STÍLUSBAN AZT IS MONDHATTAM VOLNA, HOGY SEMMI KÖZE HOZZÁ!! ENGEM SEM ÉRDEKEL, HOGY ÖN KICSODA!
Sárkány Sándor Dátum: 2014-08-23 16:21:05
Szepesi László írta ekkor: 2014-08-23 14:15:20
TISZTELT SÁNDOR! TŐLEM ILYEN BEJEGYZÉST TALÁLT EZEN A FÓRUMON??!! AZ ÁLTALÁNOSÍTÁS CSÚNYA DOLOG FŐLEG AKKOR AMIKOR HA JÓL EMLÉKSZEM ÉPPEN ÉN VÉDTEM MEG HOZZÁSZÓLÁSÁT EGY FORRÓ FEJŰ FIATALLAL SZEMBEN! HA ROSSZUL EMLÉKEZNÉK A NEVÉRE AKKOR BOCSÁNAT!
Az nem én voltam,legalábbis nem emlékszem hogy meg kellett volna védeni bárkitől. Még ha általánosításnak is vesszük amiket írtam,idáig senki nem vette magára. Minden jót.