(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Joy Dátum: 2014-08-22 19:46:34
Amúgy ki ez a Sólya Nándor és Szepesi László?? Utasok?..a Grand Tours alkalmazottjai?... vagy idegenvezetők?? Úgy látom, ez lett a legvéleményezettebb és legvitatottabb fórum!
Veronika Dátum: 2014-08-22 17:10:20
Czakó Tímea írta ekkor: 2014-08-22 16:24:17
Kedves Veronika! Köszönöm az írásodat mert őszinte és nem bántó. Pargával szemezünk jövőre, de kérdezném Tőled, hogy mennyire emelkedős is a szállásra való eljutás. Tudod két kisgyerekkel, matracokkal, ilyen táska, olyan táska még sík üzemmódban sem könnyű közlekedni.
Kedves Timi! Elég sokat kell hegyet mászni, bár mi az Alexiában voltunk, onnan minden viszonylag messze van és sok a lejtő. De azt hiszem vannak a városi strandhoz közelebbi apartmanok, amik alacsonyabban vannak, oda annyira nem vészes még két kisgyerekkel sem felmenni sztem. Nem tudom pontosan mely apartmanok ezek, utána kellene olvasni. Mi szívesen sétáltunk naponta 10-15 percet, akár lejtős utcákon is, de persze mindenki maga tudja, hogy neki mi a megfelelőbb, mi esik jól. A Parga fórumon sok hasznos infót találsz. üdv: V.
Czakó Tímea Dátum: 2014-08-22 16:24:17
Kedves Veronika! Köszönöm az írásodat mert őszinte és nem bántó. Pargával szemezünk jövőre, de kérdezném Tőled, hogy mennyire emelkedős is a szállásra való eljutás. Tudod két kisgyerekkel, matracokkal, ilyen táska, olyan táska még sík üzemmódban sem könnyű közlekedni.
Szepesi László Dátum: 2014-08-22 12:34:03
Veronika írta ekkor: 2014-08-22 12:05:03
Kedves László! Köszönöm, Nektek is kívánok örömteli nyaralásokat a jövőben is. Pargát csak ajánlani tudom, csodás volt minden. A kofrui nyaralásra is szívesen emlékszünk, gyönyörű helyeken jártunk, jó visszanézni a képeket is. Azonban akkor és ott voltak kellemetlen óráink, amit nem kívánok senkinek sem, nyilván nem ezekre akarok emlékezni, de elfelejteni sem tudom. Ha szeretnél küldök pargai képeket emailben, úgy hiszem csalódni nem fogtok, ha jövőre oda mentek! üdv: Veronika smile
Kedves Veronika! Igen. Szívesen vennék képeket legfőképpen kifejezetten Pargáról (utcák, strandok, apartmanok). De bármi másról is szívesen. [email protected] Előre is köszönöm!
Veronika Dátum: 2014-08-22 12:05:03
Szepesi László írta ekkor: 2014-08-22 11:55:57
Kedves Veronika! Korrekt és teljes mértékben elfogadhatók az általad leírtak! Én is ezért próbálom nyugtatni Nándit! Parga nekünk is nagyon beült a gondolatunkba. A képeket nézve gyönyörű, viszont a fórumot olvasva az én pihenésemnek sajnos nem ezek a viszonyok a legjobbak. "a nyugodtabb homokos strand messzebb van, minden utca meredek stb." Mondjuk ennek ellenére igen csak gondolkodunk, mert nagyon megfogott minket a környezet. Na de ezekről majd a másik fórumon. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és kívánok nektek jövőre probléma mentes jó nyaralást.
Kedves László! Köszönöm, Nektek is kívánok örömteli nyaralásokat a jövőben is. Pargát csak ajánlani tudom, csodás volt minden. A kofrui nyaralásra is szívesen emlékszünk, gyönyörű helyeken jártunk, jó visszanézni a képeket is. Azonban akkor és ott voltak kellemetlen óráink, amit nem kívánok senkinek sem, nyilván nem ezekre akarok emlékezni, de elfelejteni sem tudom. Ha szeretnél küldök pargai képeket emailben, úgy hiszem csalódni nem fogtok, ha jövőre oda mentek! üdv: Veronika smile