(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Marton Imréné Dátum: 2014-04-18 12:39:21
Kedves Dóri ! köszönöm az információt! üdv, magdi
Bene Klaudia Dátum: 2014-04-17 20:32:23
Kedves Grandjozsi!azt szeretném megkérdezni hogy a Barcelonai fakultatív program keretén belül ellátogatunk-e a güellparkba is? Üdv: Klaudia
Grand Józsi Dátum: 2014-04-16 10:03:49
Farkas Róbertné írta ekkor: 2014-04-15 18:03:32
Kedves Péter! Köszönöm a gyors válaszát,és a sok információt!A tengerről szeretnék még annyit kérdezni,hogy mennyire gyorsan mélyül?Üdvözlettel:Kriszti
Kedves Krisztina! Én is köszönöm Koplár úr segítségét, örülök, ha vannak vállalkozó szellemű utasok, akik segítik a leendő utasokat. Tossában a tenger hirtelen mélyül, néhány méter után akár több méter mély is lehet. Maradok tisztelettel: Imre J.
Farkas Róbertné Dátum: 2014-04-15 18:03:32
Kedves Péter! Köszönöm a gyors válaszát,és a sok információt!A tengerről szeretnék még annyit kérdezni,hogy mennyire gyorsan mélyül?Üdvözlettel:Kriszti
Somogyi Dóra Dátum: 2014-04-15 10:30:50
Grand Józsi írta ekkor: 2014-04-14 15:21:25
Kedves Magdi! Dóra már több éve jár Tossába és igen tapasztalt utazó, ami annyit jelent, hogy többet tud, mint én. Nem tudom, hogy az ismerőse a TERMINÁL1 vagy a TERMINÁL2-re érkezik, de onnan - ahogy Dóri is írta - közvetlenül van járat Tossába. Kérem, hogy látogasson el a www.sarfa.com oldalra és ott mindent megtalál, főleg a menetrendet. "SARFA" annak a társaságnak a neve, aki Tossába is utaztat. Ha bármi másban segíthetek, csak nyugodtan írjon! Maradok tisztelettel: Imre J.
Köszi Józsi a bizalmat! ;-) :D Én is megnéztem a menetrendet a hölgynek,de azért is nem írtam még semmit,mert nem tudom mikor mennek. De ha Magdi gondolja,és megmondja mikor érkezik a barátjuk ,akkor pontosan megmondom. Ahogy elnézem,a két terminál között fél óra a különbség az induláskor. Ja,és aug.2-án érkezünk mi is!!!!! ;-) Csak ketten,a tavalyi nem túl szimpi fiúk itthon maradnak. :D És most úgy tűnik a Grand buszával megyünk,mert a másik szokásos opció úgy tűnik dugába dőlt,a kevés utas miatt. De sebaj,valahogy kimegyünk......a szállást lefoglaltam(pont a tavalyi szobát),szóval max. gyalog. :D Puszi! Dóri Kedves Magdi! Ha gondolod,pontos adatok alapján bárminek utánanézek én is szívesen!!! :) Üdv. Dóri