Kedves Koplár Péter!
A nyáron először utazunk Spanyolországba,Malgrat de Mart választottuk úti célul.A helyről,ha tudna némi információt adni,azt meg köszönném.Hotel reymar-ban lesz a szállásunk.Üdvözlettel:Farkasné Kriszti
Kedves Kriszti! A Hotel Reymar-ról sajna nem tudok nyilatkozni,mert ha Malgrat-ba megyek akkor a Rosa Nautica-ban szoktam megszállni,maga a hely kellemes,nem nyüszgő annyira,legalábbis napközben nem,este persze elindul mindenki,nincs az a nagy meleg. Malgrat és Santa Suzanna egymás mellett van közvetlenül,ha jól emlékszem akkor a Reymar hotel közvetlenül a főút mellett van,bár nem vagyok bent biztos,annyi ott a szálloda.A part szép,rendezett,a vìz minősége kiváló,engem 2 éve megleptek a medúzák,ezekre figyelni kell,tudnak csípni :D Sok kis élelmiszer bolt van,de érdemes diszkontba menni az olcsóbb. Ja és egy jó ital elfogyasztásához tudnám ajánlani a Hotel Indalo Park teraszát,ami a főút mellett van,nagyon hangulatos,és kedves a kiszolgálás,és legfőképp azért mert katalán barátom Gerard ott felszolgál :)