(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2014-04-14 15:21:25
Marton Imréné írta ekkor: 2014-04-11 19:29:36
Kedves Józsi ! azt szeretném kérdezni, hogy Barcelónából milyen tömegközlekedési eszközzel és hogyan lehet eljutni Tossába a Sol 2.höz. Az egyik üdülőtársunk barátja szeretne eljönni repülővel Angliából Barcába, és onnan Tossába . köszönettel venném a válaszát, Magdi
Kedves Magdi! Dóra már több éve jár Tossába és igen tapasztalt utazó, ami annyit jelent, hogy többet tud, mint én. Nem tudom, hogy az ismerőse a TERMINÁL1 vagy a TERMINÁL2-re érkezik, de onnan - ahogy Dóri is írta - közvetlenül van járat Tossába. Kérem, hogy látogasson el a www.sarfa.com oldalra és ott mindent megtalál, főleg a menetrendet. "SARFA" annak a társaságnak a neve, aki Tossába is utaztat. Ha bármi másban segíthetek, csak nyugodtan írjon! Maradok tisztelettel: Imre J.
Koplár Péter Dátum: 2014-04-14 09:06:56
Farkas Róbertné írta ekkor: 2014-04-13 21:18:02
Kedves Koplár Péter! A nyáron először utazunk Spanyolországba,Malgrat de Mart választottuk úti célul.A helyről,ha tudna némi információt adni,azt meg köszönném.Hotel reymar-ban lesz a szállásunk.Üdvözlettel:Farkasné Kriszti
Kedves Kriszti! A Hotel Reymar-ról sajna nem tudok nyilatkozni,mert ha Malgrat-ba megyek akkor a Rosa Nautica-ban szoktam megszállni,maga a hely kellemes,nem nyüszgő annyira,legalábbis napközben nem,este persze elindul mindenki,nincs az a nagy meleg. Malgrat és Santa Suzanna egymás mellett van közvetlenül,ha jól emlékszem akkor a Reymar hotel közvetlenül a főút mellett van,bár nem vagyok bent biztos,annyi ott a szálloda.A part szép,rendezett,a vìz minősége kiváló,engem 2 éve megleptek a medúzák,ezekre figyelni kell,tudnak csípni :D Sok kis élelmiszer bolt van,de érdemes diszkontba menni az olcsóbb. Ja és egy jó ital elfogyasztásához tudnám ajánlani a Hotel Indalo Park teraszát,ami a főút mellett van,nagyon hangulatos,és kedves a kiszolgálás,és legfőképp azért mert katalán barátom Gerard ott felszolgál :)
Farkas Róbertné Dátum: 2014-04-13 21:18:02
Koplár Péter írta ekkor: 2014-04-10 16:24:38
Kedves fórumozók,főleg akik először mennek Tossába: Készüljetek fel,felejthetetlen élmény lesz,a hely gyönyörű,a vendégszeretet határtalan ;) Ha bármi kérdés van,tőlem is kérdezhettek nyugodtan,voltam párszor,de emellett Lloret de mar,Malgrat,Santa Suzanna,Blanes,Tarragona,ezekben is tudok némi felvilágosítást adni. Adieu
Kedves Koplár Péter! A nyáron először utazunk Spanyolországba,Malgrat de Mart választottuk úti célul.A helyről,ha tudna némi információt adni,azt meg köszönném.Hotel reymar-ban lesz a szállásunk.Üdvözlettel:Farkasné Kriszti
Somogyi Dóra Dátum: 2014-04-13 19:32:48
Marton Imréné írta ekkor: 2014-04-11 19:29:36
Kedves Józsi ! azt szeretném kérdezni, hogy Barcelónából milyen tömegközlekedési eszközzel és hogyan lehet eljutni Tossába a Sol 2.höz. Az egyik üdülőtársunk barátja szeretne eljönni repülővel Angliából Barcába, és onnan Tossába . köszönettel venném a válaszát, Magdi
Kedves Magdi! smile Míg Józsink nem kerül elő,addig beszállok én is a buliba. Szóval ne aggódjatok, egyszerű dolga lesz a barátotoknak,mert a reptérről jön busz egyenesen Tossa-ba,és eltévedni esélytelen,mivel szinte buszpályaudvar mellett van a Sol2. smile
Marton Imréné Dátum: 2014-04-11 19:29:36