(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Hegyi Ildikó Dátum: 2014-02-23 18:31:54
Kedves Józsi! Június 21-től leszünk ott a 26fős csoportommal. Már nagyon várjuk, mert a csoport nagy része még nem volt Spanyolba. Milyen az időjárás ebben az időszakban? Milyen ünnepek vannak az ottlétünk alatt? Üdv: Ildikó
Grand Józsi Dátum: 2014-02-03 09:05:07
Cserjési Zsófia írta ekkor: 2014-02-02 19:41:22
Kedves Józsi! Érdeklődni szeretnék, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján augusztusban mekkora a valószínűsége a csapadéknak? A régió általános éghajlati leírásaiban mindenhol az egyik legcsapadékosabb hónapnak mutatják a grafikonok. Egyébként az augusztus 20-i héten szeretnénk menni egy hétre. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Zsófi
Kedves Zsófia! Már kilencedik éve leszek Tossában, de a tapasztalatok alapján a július és az augusztus a legmelegebb és csapadék sem esik. Persze egy-egy zápor előfordulhat, de nem jellemző. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Cserjési Zsófia Dátum: 2014-02-02 19:41:22
Kedves Józsi! Érdeklődni szeretnék, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján augusztusban mekkora a valószínűsége a csapadéknak? A régió általános éghajlati leírásaiban mindenhol az egyik legcsapadékosabb hónapnak mutatják a grafikonok. Egyébként az augusztus 20-i héten szeretnénk menni egy hétre. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Zsófi
Farkas Róbertné Dátum: 2014-02-02 14:07:11
Kedves Fórumozók!Érdeklődni szeretnék,aki járt már Malgrat De Mar-ban,a tengerről.Visszamenőleg olvasgattam,és azt olvastam,hogy lassan mélyülő a tenger azon a részen.Ez valóban így van?Mert mástól viszont azt hallottam,hogy gyorsan mélyülő.Mással kapcsolatos információkat,tanácsokat is szívesen fogadok.Előre is köszönöm!Üdvözlettel:Farkasné Kriszti
Grand Józsi Dátum: 2014-01-30 16:08:55
Kovács Lili írta ekkor: 2014-01-29 18:28:26
Kedves GrandJózsi! A június 21-i hetet néztük ki magunknak, és érdeklődnék, hogy akkor a tenger mennyire meleg és milyen időre lehet már olyankor számítani? Az érdekelne, hogy mennyire hideg a víz ilyenkor, lehet-e már benne fürödni? Persze a gyakorlat szerint, tudom hogy jósolni még nem lehet, de a tapasztalat alapján kérdezem. Köszönettel: Lili
Kedves Lilli! Természetesen június már szezonnak számít és minden nyitva van. Tossában június 24-én ünneplik Szent Iván ünnepét, június 29-én pedig Szent Pétert, sőt minden év július elsején rendezik meg a vár oldalában a tüzijátékot is. Ilyenkor sok turista látogat Tossába, hiszen számos rendezvényt tartanak a városban. A tengerről nem mondható el, hogy túl meleg még ebben az időszakban, de sok vendég már májusban megmártózik a tengerben. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!