(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Gál Szabolcs Dátum: 2014-01-03 07:10:20
Kedves Józsi!
Dátum: 2014-01-03 06:36:39
Kedves Grandjózsi! Először is BUÉK minden munkatársnak! Mi május végén utazunk Tossa de Marba. Érdeklődnék, hogy onnan kb. mennyibe kerül (oda-vissza) a busz a kisvonatig és azzal eljutni Barcelonába? Előre is köszönöm: Kőrösiné H. Judit
Kovács Sándor Dátum: 2014-01-02 16:29:37
Kedves Detti! 2007-ben és 2010-ben a Sol2-ben laktunk előbb a 101-es utóbb a 203-as szobában. Az apartmannak ez az oldala leginkább északnyugati irányba néz, tehát nem direkte nyugatra. Ennél fogva a nap délután 4-5 óra körül kezd besütni az erkélyre, kell néhány óra, mire kevésbé meredek szögben éri a napfény. Ám addigra lassan le is nyugszik a hegyek mögött a nap. Szóval egyáltalán nem vészes, bár mi augusztus végén voltunk mindkétszer, nem tudom, hogy a nyár közepén, júliusban hogy éri a napsütés, de nagy különbség nem lehet.
Dettix Dátum: 2014-01-02 15:22:09
Grand Józsi írta ekkor: 2014-01-02 14:44:02
Kedves Detti! Először is kívánok Önnek így ismeretlenül is boldog új évet! Az erkélyes szobákra - amik a fő utcára néznek - délután süt be a nap. Ha szembe áll a házzal, akkor jobbról balra haladva történik a szobák számozása. Tehát a 201-es konyhás szoba a félkör alakú ház mellett található, értelemszerűen a második emeleten, melynek erkélyén azért elfér két ember. Természetesen a szimpla ágyakat össze lehet tolni, de vannak olyan szobák is, ahol eleve franciágy van. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kedves Józsi! Természetesen én is Boldog Új Évet kívánok az iroda minden dolgozójának. Ez nem igazán jó hír, mármint a délutáni napsütés, hiszen most foglaltam le a 201-es szobát és így nagyon meleg lesz az erkélyen. Bár úgy láttam az erkély előtt lévő fa már eléggé megnőtt, így lehet hogy árnyékot ad. Köszönettel: Detti
Grand Józsi Dátum: 2014-01-02 14:44:02
Dettix írta ekkor: 2014-01-02 08:38:41
Kedves Józsi! A Sol2 stúdióiról érdeklődnék. Az erkélyekre mikor süt a nap? A stúdiók számozása a félkörös háztól kezdődik? Tehát a 201-es apartman az első és kis erkélye van? A szimpla ágyakat össze lehet tolni? Köszönöm előre is a válaszát. Üdv. Dettix
Kedves Detti! Először is kívánok Önnek így ismeretlenül is boldog új évet! Az erkélyes szobákra - amik a fő utcára néznek - délután süt be a nap. Ha szembe áll a házzal, akkor jobbról balra haladva történik a szobák számozása. Tehát a 201-es konyhás szoba a félkör alakú ház mellett található, értelemszerűen a második emeleten, melynek erkélyén azért elfér két ember. Természetesen a szimpla ágyakat össze lehet tolni, de vannak olyan szobák is, ahol eleve franciágy van. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!