(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Máté Ildikó Dátum: 2013-06-03 10:29:51
Kedves Józsi! A többiekhez csatlakozva nagyon örülnék, ha nekem is el tudná küldeni a várható programokat. Az e-mail címem : [email protected]. Előre is köszönöm! Üdvözlettel: Máté Ildikó
Dr.Varga Ákosné Dátum: 2013-06-03 09:59:24
Kedves GrandJózsi! Először megyünk Spanyolországba, ezen belül Tossába a Don Juan szállodába jún.22-29.-ig. Aktív turisták vagyunk, akik szeretnek szép helyeket megnézni. Ha megtenné, hogy a lehetőségekről előre tájékoztat, megköszönném. Nem láttam a fakultatív barcelonai programban a Güell-parkot és szeretnénk megnézni az akváriumot is. Mi a véleménye, hogy tudnánk megvalósítani? Előre is köszönettel, várva a találkozást :) és a jó időt. Varga Ákosné
Kata Dátum: 2013-06-03 08:22:18
Kedves Józsi! Annak a programnak én is nagyon tudnék örülni. Az e-mail címem: [email protected] Előre is köszönöm. Üdv: Kata
Soósné Törő Eszter Dátum: 2013-06-02 12:16:23
Grand Józsi írta ekkor: 2013-06-02 09:34:28
Kedves Eszter! Örülök, hogy Tossa de Mar-t választották nyaralásuk helyszinéül és szerintem a szállodával is meg lesznek elégedve. Ha küld nekem egy e-mail címet, akkor elküldöm a várható programot napra lebontva árakkal együtt. Andorra nem tudom miért maradt le a honlapunkról, de természetesen van. Általában reggel 7-kor indulnak Tossából és az út egy félórás pihenővel kb. 4,5 óra. Ott, az érkezéstől függően 4-5 órát töltenek el és délután indulnak vissza, hogy Tossába érjenek este 9-fél 10 körül. Az andorrai fővárosba való érkezés után az idegenvezető több mint valószínű szabad időt ad és mindenki úgy osztja be az idejét, ahogy szeretné. Ha én kísérem a csoportot, akkor ebben az esetben én megmutatom az óvárost és a parlememtet is, de ha idegenekkel utaznak, tehát nem csak magyarokkal, akkor ez nem valószínű. Sajnos nem mindig én kísérem a csoportot, mert nem minden héten van annyi magyar utasom, hogy buszt tudjak bérelni és akkor csak mi mennénk magyarok. Ha én nem mehetek, akkor külföldiekkel jutnak el a magyar vendégek Andorrába. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kedves Józsi, Köszönöm a gyors választ. Az email címem: [email protected]. Ha el tudná küldeni a várható programot nagyon örülnénk neki! Előre is köszönöm. Üdvözlettel: Eszter
Grand Józsi Dátum: 2013-06-02 09:34:28
Soósné Törő Eszter írta ekkor: 2013-06-01 20:52:15
Kedves Józsi! Június 15-én fogunk Tossába utazni egyéni utazóként a Costa Brava hotelbe. A fakultatív programokkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Meg tudná mondani hogy a hét melyik napjaira vannak általában tervezve? Ami érdekelne bennünket Montserrat és Barcelona, zenélő szökőkút, Blanes botanikus kert és Andorra. Andorrával kapcsolatban kérdezném hogy pontosan mit tartalmaz a program? Mennyi időt töltenénk ott? Ill. a honlapjukon már nem találom Andorrát mint fakultatív programot, lehet hogy törölték közben? Köszönöm előre is a válaszát. Eszter
Kedves Eszter! Örülök, hogy Tossa de Mar-t választották nyaralásuk helyszinéül és szerintem a szállodával is meg lesznek elégedve. Ha küld nekem egy e-mail címet, akkor elküldöm a várható programot napra lebontva árakkal együtt. Andorra nem tudom miért maradt le a honlapunkról, de természetesen van. Általában reggel 7-kor indulnak Tossából és az út egy félórás pihenővel kb. 4,5 óra. Ott, az érkezéstől függően 4-5 órát töltenek el és délután indulnak vissza, hogy Tossába érjenek este 9-fél 10 körül. Az andorrai fővárosba való érkezés után az idegenvezető több mint valószínű szabad időt ad és mindenki úgy osztja be az idejét, ahogy szeretné. Ha én kísérem a csoportot, akkor ebben az esetben én megmutatom az óvárost és a parlememtet is, de ha idegenekkel utaznak, tehát nem csak magyarokkal, akkor ez nem valószínű. Sajnos nem mindig én kísérem a csoportot, mert nem minden héten van annyi magyar utasom, hogy buszt tudjak bérelni és akkor csak mi mennénk magyarok. Ha én nem mehetek, akkor külföldiekkel jutnak el a magyar vendégek Andorrába. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!