(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

dr Éva Erzsébet Dátum: 2012-08-15 21:47:29
Kedves Józsi, Légy szíves az e-mail címedet megadni nekem.Szeptember 15-én indulunk Tosszába egy kis nyelvgyakorlásra, s ez ügyben szeretnénk konzultálni Veled.Az én elérhetőségem: [email protected] Sok üdvözlettel: Éva Erzsébet
tóth zoltán Dátum: 2012-08-15 20:47:46
Szia Grandjózsi!!Köszi,azért még reménykedem a meccsben..Más kérdés,tanulmányozom a barcelonai útikönyvet és azt kérdezném,tudod mennyi a vonat Lloretből Barcelonába?És mennyibe kerül a nyitott tetejű turista busz a városban?Olvasom hogy elvisz a főbb látványosságokhoz..Ja és várhatóan szombat kora délután érkezünk(jövő héten)hogy,és hol tudunk elérni téged?Van címed,vagy telefonszámod?Köszönettel,zoli
Grand Józsi Dátum: 2012-08-15 08:51:34
tóth zoltán írta ekkor: 2012-08-13 22:16:14
Szia Grandjózsi!Még nem merem biztosra mondani,ha megyünk valószínű négyen,és Lloretből..A helyszínen nem tudjuk lebeszélni??Miután szombaton érkezünk majd,úgy gondolom ha szombaton lesz biztosan nem,vasárnap esetleg..Én mennék,de a fiúk nevében nem merek ígéretet tenni..Nagy baj ha a helyszínen beszélünk róla??Köszönettel,zoli
Kedves Zoltán! Legyen úgy, ahogy Ön akarja! Beszéltem a spanyolokkal és ehhez a meccshez nem tudnak transzfert biztosítani! Üdvözlettel: Grandjózsi!
tóth zoltán Dátum: 2012-08-13 22:16:14
tóth zoltán írta ekkor: 2012-08-12 18:31:36
Szia Grandjózsi!! Na az már reális ár..Megbeszélem a fiúkkal..Rég mikor voltam Barcelona meccsen helyi iroda elől vitt-hozott a busz.Elképzelhető ez hogy Lloretből van olyan iroda ahonnan elvisz minket a busz és vissza is hoz??Már mint most arról az Espanyol meccsről beszélünk..Jó hír,úgy néz ki még négy fő csatlakozik csapatunkhoz,és ők is a Grand Tours vendégszeretetét fogják élvezni Tossában..Üdvözlettel,zoli
Szia Grandjózsi!Még nem merem biztosra mondani,ha megyünk valószínű négyen,és Lloretből..A helyszínen nem tudjuk lebeszélni??Miután szombaton érkezünk majd,úgy gondolom ha szombaton lesz biztosan nem,vasárnap esetleg..Én mennék,de a fiúk nevében nem merek ígéretet tenni..Nagy baj ha a helyszínen beszélünk róla??Köszönettel,zoli
Kormos Dátum: 2012-08-13 20:28:20
Kedves Grandjozsi! Köszönöm a gyors választ, nem szegte kedvem! Bízok a jó időben és a nyaralótársaimban, hogy sikerül eljutnunk több helyre! Köszönöm! Üdv: Kormos