Augusztus 5-én érkeztünk haza Tossa de Mar-ból,ahol fantasztikus napokat töltöttünk el! Ellátogattunk szervezetten Barcelona-Montserrat kirándulásra,Andorra-ba illetve elmentünk még egyszer Barcelona-ba megnézni a Nou Camp stadiont illetve este a zenélő szökőkutat! Önállóan átmentünk Lloret de Mar-ba illetve végigbarangoltuk Tossa de Mar-t! Az idő nagyon jó volt végig,szépen lebarnulva tértünk haza! Az út hosszával kapcsolatban sokkal rosszabbra számítottam,de így utólag megnyugtatok mindenkit,hogy teljesen kibírható!Ettünk -ittunk minden finomságot,kipróbáltunk új dolgokat! GRANDJOZSI-hoz többször fordultunk kérdéssel,aki mindig nagyon segítőkész volt és merem állítani,hogy az eddigi utazásaink során soha nem találkoztunk szimpatikusabb idegenvezetővel!Nem szaporítva a szót szeretném megköszönni a Grand Tours-nak és természetesen GRANDJOZSI-nak ezt a felejthetetlen nyaralást,remélem nem utoljára találkoztunk veletek! Köszi Józsi! :-)
Üdv.: Kis Dénes
Ui.: Remélem a csülök megérkezik! :-)
Kedves Tímea és Dénes!
Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat a magam és az utazási iroda nevében is. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és kellemes emlékekkel tértetek haza. A csülökben én is bízom, hogy megjön! Jobban aggódom, mint Ti! Kívánok Nektek minden jót! Vigyázzatok egymásra! Mindig szeretettel gondolok rátok és remélem én is, hogy fogunk még találkozni. Üdvözlettel: Imre József