(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-08-13 10:14:22
Kormos írta ekkor: 2012-08-12 20:11:58
Kedves Józsi. Mi szeptember 29.én érkezünk majd és azt szeretném kérdezni, hogy a botanikus kertes illetve a marinelandos fakultatívprograniok indulnak-e? Mert feltételezem a Barcelónai kirándulás akkor is tuti indul! Köszönöm!
Kedves Kormos! A botanikus kertes program megfelelő létszám esetén indul! Ha nincs annyi jelentkező, akkor önállóan kell eljutniuk Blanesbe, amibe nagyon szívesen segítek. A Delfinárium hivatalosan szeptember 30-ig van nyitva, de jó idő esetén meghosszabbítják a nyitvatartást. A Montserrat-Barcelona kirándulás szintén megfelelő létszám esetén indul! Remélem válaszaimmal nem szegtem kedvét! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kormos Dátum: 2012-08-12 20:11:58
Kedves Józsi. Mi szeptember 29.én érkezünk majd és azt szeretném kérdezni, hogy a botanikus kertes illetve a marinelandos fakultatívprograniok indulnak-e? Mert feltételezem a Barcelónai kirándulás akkor is tuti indul! Köszönöm!
Grand Józsi Dátum: 2012-08-12 18:53:07
tóth zoltán írta ekkor: 2012-08-12 18:31:36
Szia Grandjózsi!! Na az már reális ár..Megbeszélem a fiúkkal..Rég mikor voltam Barcelona meccsen helyi iroda elől vitt-hozott a busz.Elképzelhető ez hogy Lloretből van olyan iroda ahonnan elvisz minket a busz és vissza is hoz??Már mint most arról az Espanyol meccsről beszélünk..Jó hír,úgy néz ki még négy fő csatlakozik csapatunkhoz,és ők is a Grand Tours vendégszeretetét fogják élvezni Tossában..Üdvözlettel,zoli
Kedves Zoltán! Szeretném megkérdezni, högy összesen akkor hány főnek kellene jegy? Mindenki Tossában lesz vagy lesznek Lloretben is? Melyik kategóriában gondolkodnak? Én úgy gondolom, hogy a transzfer ebben az esetben is lehetséges, de megbeszélem a spanyolokkal és jelentkezem. Várom mielőbbi válaszát! Üdvözlettel: Grandjózsi!
tóth zoltán Dátum: 2012-08-12 18:31:36
Grand Józsi írta ekkor: 2012-08-09 11:04:41
Kedves Zoltán! Még nem biztos, hogy szombaton vagy vasárnap este lesz az RCD Espanyol - Real Zaragoza meccs! Az első kategóriába a jegyek 80 eurótól, míg a másodikba 65 eurótól kaphatók! Ha érdekelt, akkor kérem mielőbb jelezze! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Szia Grandjózsi!! Na az már reális ár..Megbeszélem a fiúkkal..Rég mikor voltam Barcelona meccsen helyi iroda elől vitt-hozott a busz.Elképzelhető ez hogy Lloretből van olyan iroda ahonnan elvisz minket a busz és vissza is hoz??Már mint most arról az Espanyol meccsről beszélünk..Jó hír,úgy néz ki még négy fő csatlakozik csapatunkhoz,és ők is a Grand Tours vendégszeretetét fogják élvezni Tossában..Üdvözlettel,zoli
Grand Józsi Dátum: 2012-08-12 12:50:25
Révi Józsefné írta ekkor: 2012-08-11 21:12:47
Kedves Józsi! Kiss Andi vagyok, (Révi) tavaly a Te jóvoltodból a párom régi vágya teljesült és szülinapi ajándékként voltunk Barca meccsen. Felejthetetlen élmény volt és csodás egy hetet töltöttünk Tossában. Most ismét megyünk. Természetesen nem szeretnék a tavalyi jóindulatoddal visszaélni, de szeretném megint a segítségedet kérni, hogy a Barca-Valencia meccsre (tudomásom szerint szeptember 2-án lesz) foglalj nekünk 3 db jegyet légyszíves. Valószínűleg még korán szólók, de biztos amit biztos, meg hátha lehet tudni már valamit a jegyárakról. Előre is nagyon köszönöm. Üdvözlettel, Andrea
Kedves Andrea! Örülök, hogy tavaly jól éreztétek magatokat és ismét Tossát választottátok. Amint tudok valamit a meccsel kapcsolatosan, rögtön írok Nektek. Addig is kérem türelmeteket! Üdvözlettel: Imre J.