(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Szabó Zsóka Dátum: 2012-08-08 16:40:12
Kedves Józsi! Szeptember 1-én érkezünk egyénileg Tossába és még nem tudjuk pontosan,hogy mikor.Lent találtam egy telefonszámot ( 00-34-689-423-205 )ezen lehet értesíteni ha a közelben járunk?A másik kérdésem pedig az lenne, hogy az apartmanban van wifi? Köszönöm a segítségedet, Szép napot :) Zsóka
tóth zoltán Dátum: 2012-08-07 22:03:42
Szia Grandjózsi !Persze tudom nem tehetsz a jegyárakról...Még alternatív megoldásként egy Espanol meccsen gondolkodunk,mert akkor vasárnap 26.-án) Barcelonába lesz a meccs tudtommal..Gondolom azt azért olcsón meg lehetne úszni...Köszönettel,zoli
Riba Gergely Dátum: 2012-08-07 20:49:32
Grand Józsi írta ekkor: 2012-08-06 14:55:22
Kedves Gergely! Mivel Tossában nincs vasútállomás, ezért innen csak autóbusszal tud eljutni Barcelonába. A jegy ára oda-vissza 23 euró. A másik kérdését illetően: gondolom a részvételi jegyre gondolt, amikor jegyet említ a levelében. Mivel nem tudom, hogy mikor indul, így nem tudok a foglalásának utána nézni. Ha Ön egyéni utas, akkor indulás előtt kb. 1 héttel küldi ki Önnek az iroda a részvételi jegyet/vouchert, ha busszal utazik, akkor nem szoktunk vouchert küldeni, indulás a katalógus szerint. Ha bármilyen más kérdése/kérése van, a debreceni iroda is szívesen segít Önnek. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kedves Grandjózsi! Köszönöm válaszát, mi is csak ezt a buszos megoldást találtuk, a voucher pedig már megérkezett a mai napon csak egy kis keveredés volt a nevekkel. Üdv.: Gergő!
Kis Dénes Dátum: 2012-08-07 20:23:57
Augusztus 5-én érkeztünk haza Tossa de Mar-ból,ahol fantasztikus napokat töltöttünk el! Ellátogattunk szervezetten Barcelona-Montserrat kirándulásra,Andorra-ba illetve elmentünk még egyszer Barcelona-ba megnézni a Nou Camp stadiont illetve este a zenélő szökőkutat! Önállóan átmentünk Lloret de Mar-ba illetve végigbarangoltuk Tossa de Mar-t! Az idő nagyon jó volt végig,szépen lebarnulva tértünk haza! Az út hosszával kapcsolatban sokkal rosszabbra számítottam,de így utólag megnyugtatok mindenkit,hogy teljesen kibírható!Ettünk -ittunk minden finomságot,kipróbáltunk új dolgokat! GRANDJOZSI-hoz többször fordultunk kérdéssel,aki mindig nagyon segítőkész volt és merem állítani,hogy az eddigi utazásaink során soha nem találkoztunk szimpatikusabb idegenvezetővel!Nem szaporítva a szót szeretném megköszönni a Grand Tours-nak és természetesen GRANDJOZSI-nak ezt a felejthetetlen nyaralást,remélem nem utoljára találkoztunk veletek! Köszi Józsi! :-) Üdv.: Kis Dénes Ui.: Remélem a csülök megérkezik! :-)
Grand Józsi Dátum: 2012-08-07 12:19:22
Kedves foci rajongók! Mindenkitől megkaptam a szükséges adatokat! Köszönöm szépen! Mostmár csak az érkezésüket várom! Üdvözlettel: Imre József