(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-01-27 12:53:34
Füzes Veronika írta ekkor: 2012-01-25 23:15:04
Kedves GrandJózsi! Köszönöm szépen a válaszát! Ellentétes információkat kaptam korábban ezen kérdésemre, és így jobbnak láttam a legilletékesebb személytől kérdezni. És szeretnék még egy keveset kérdezni a svédasztalos ellátással kapcsolatban, hogy milyen. Nem tudom, hogy van-e információja ebben a témában, hogy mennyire jó, dicsérték-e, de hátha hallott valamit a korábbi kedves vendégeitől róla. Egy másik kérdésem ehhez kapcsolódóan, hogy a svédasztal csak a vacsorára vonatkozik vagy esetleg a reggelire is (vagy a reggeli más típusú)? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Vera
Kedves Vera! A szálláshoz lehet kérni félpanziót (reggeli+vacsora) vagy csak vacsorát. Mindkét étkezés svédasztalos. Az idén a félpanzió (7 reggeli, 7 vacsora) 36.900 Ft, kb. 120 euró, a vacsora pedig 28.900 Ft, kb. 100 euró. A reggeli és a vacsora is a Hotel Mare Nostrumban lesz. Az ellátás bőséges: reggelire többféle szalámit, sajtot, kolbászt, virslit, vajat, lekvárt, műzlit stb szolgálnak fel, amihez természetesen ital is jár, legyen az kávé vagy üdítő. A vacsorához többféle salátát, köretet, húst, desszertet szervíroznak. Levesből is mindig van legalább egy fajta, hiszen a spanyolok nem leveses nép. Viszont a vacsorához nem szolgálnak fel inni valót, be sem lehet vinni az étterembe, de a helyszínen lehet vásárolni. Az eddigi vendégek még soha nem maradtak éhesen, mindenki tudott a saját ízvilágának megfelelően választani és elégedetten távoztak. Remélem válaszommal tudtam segítséget nyújtani döntéséhez! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Piber Viktória Dátum: 2012-01-27 11:22:29
Kedves Józsi! Érdeklődnék, hogy Gironába Tossából hogyan lehet eljutni, illetve, ha van busz, az kb. mennyibe kerül?Köszönöm a választ! Viki
Füzes Veronika Dátum: 2012-01-25 23:15:04
Grand Józsi írta ekkor: 2012-01-24 10:00:52
Kedves Vera! Ha az on-line foglalás menüpontra rákattint, akkor a SOL2 apartmanház szobáiról is kaphat információt a "szoba inforrmáció" menüpontban. Egyébként a 203 és a 303 szobákban is franciaágy van. Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kedves GrandJózsi! Köszönöm szépen a válaszát! Ellentétes információkat kaptam korábban ezen kérdésemre, és így jobbnak láttam a legilletékesebb személytől kérdezni. És szeretnék még egy keveset kérdezni a svédasztalos ellátással kapcsolatban, hogy milyen. Nem tudom, hogy van-e információja ebben a témában, hogy mennyire jó, dicsérték-e, de hátha hallott valamit a korábbi kedves vendégeitől róla. Egy másik kérdésem ehhez kapcsolódóan, hogy a svédasztal csak a vacsorára vonatkozik vagy esetleg a reggelire is (vagy a reggeli más típusú)? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Vera
Grand Józsi Dátum: 2012-01-25 11:45:08
R.Kata írta ekkor: 2012-01-24 19:44:41
Kedves Józsi! Érdeklődni szeretnék, hogy Tossa de Mar-on az apartmanoknál van-e egyágyas felár? Amennyiben egyedül utaznék, akkor megpróbálnának társítani valakit? Ha nem lenne más egyedül utazó rajtam kívül, akkor felárat kellene fizetnem vagy anélkül is igénybe vehetnék egy 2 ágyas szobát? Köszönöm a válaszát előre is!
Kedves Kata! Beszéltem az irodában dolgozó előadókkal és a következő választ kaptam: az első és az utolsó 4 hétben Ön társítható, ha vállalja, de ha nem akkor a rendes áron felül még az egyéni utasokra vonatkozó szoba ár felét is ki kell fizetni. A fennmaradó időszakban viszont társítás nincs, ki kell fizetni a felárat! Remélem ezzel nem szegtem kedvét és személyesen is megismerhetem Tossa de Mar-ban. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
R.Kata Dátum: 2012-01-24 19:44:41
Kedves Józsi! Érdeklődni szeretnék, hogy Tossa de Mar-on az apartmanoknál van-e egyágyas felár? Amennyiben egyedül utaznék, akkor megpróbálnának társítani valakit? Ha nem lenne más egyedül utazó rajtam kívül, akkor felárat kellene fizetnem vagy anélkül is igénybe vehetnék egy 2 ágyas szobát? Köszönöm a válaszát előre is!