Tisztelt Grandjózsef ! Előző kérdéseimből is világosan látható hogy nem vagyok egy jártas utazó . Kérem nézze el nekem ezt a kis értetlenséget .Telefonon azt az információt kaptam az irodától , hogy a fel nem használt pótágyért is fizetni kell . Ezért nem éri meg nekem a 201-202 "szoba", csak a 203-as a két gyereknek ! Azért voltam bizonytalan, mert nem tudtam hogy két személynek foglalható-e 2+1 férőhelyes szoba , és ha igen kell-e fizetni a fel nem használt pótágyért. ( Bár ez nem nagyon érné meg az utazási irodának :D ). Köszönöm a jóindulatát és ha minden jól megy hamarosan intézem a foglalást !
Kedves Gábor!
Önnek igaza van. Beszéltem a debreceni iroda előadóival és úgy van, ahogy Ön írta. Nekem is utána kellett kérdeznem, mert nem voltam benne biztos. A lényeg az, hogy Önnek valóban a 203 szoba lenne a legjobb, mert az nem pótágyazható és eleve két személyre van hírdetve. Abban az esetben, ha a két személyes szobák elfogynának és csak 3 személyes szobák maradnának, akkor elvileg az is kérhető két személyre részére, és akkor nem kell fizetni a pótágyért, de csak abban az esetbe, ha már nincs több kétszemélyes. Remélem nem okoztam ezzel nagy galibát! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!