(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-01-24 10:32:47
Szilágyi Gábor írta ekkor: 2012-01-23 16:56:55
Tisztelt Grandjózsef ! Előző kérdéseimből is világosan látható hogy nem vagyok egy jártas utazó . Kérem nézze el nekem ezt a kis értetlenséget .Telefonon azt az információt kaptam az irodától , hogy a fel nem használt pótágyért is fizetni kell . Ezért nem éri meg nekem a 201-202 "szoba", csak a 203-as a két gyereknek ! Azért voltam bizonytalan, mert nem tudtam hogy két személynek foglalható-e 2+1 férőhelyes szoba , és ha igen kell-e fizetni a fel nem használt pótágyért. ( Bár ez nem nagyon érné meg az utazási irodának :D ). Köszönöm a jóindulatát és ha minden jól megy hamarosan intézem a foglalást !
Kedves Gábor! Önnek igaza van. Beszéltem a debreceni iroda előadóival és úgy van, ahogy Ön írta. Nekem is utána kellett kérdeznem, mert nem voltam benne biztos. A lényeg az, hogy Önnek valóban a 203 szoba lenne a legjobb, mert az nem pótágyazható és eleve két személyre van hírdetve. Abban az esetben, ha a két személyes szobák elfogynának és csak 3 személyes szobák maradnának, akkor elvileg az is kérhető két személyre részére, és akkor nem kell fizetni a pótágyért, de csak abban az esetbe, ha már nincs több kétszemélyes. Remélem nem okoztam ezzel nagy galibát! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2012-01-24 10:24:34
Melinda írta ekkor: 2012-01-20 15:55:59
Üdv mindenkinek . Kérdésem az lenne, ha kártyával szeretnék fizetni,azt hol kell kiválasztani mert nem találok olyat.Csak netbankos átutalás van..Segitene valaki ?) Melinda
Kedves Melinda! Sajnos a spanyol desztinációnál kimaradt a bankkártyával való fizetés lehetősége, de már orvosoljuk. Türelmét kell kérnem, de hamarosan ez is megoldható lesz. Megértését köszönöm! Tisztelettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2012-01-24 10:06:51
Nagy Emese írta ekkor: 2012-01-23 15:00:14
Kedves Grandjozsi ! Én 6 éve voltam Tossán előszezonba és a víz hideg volt. Most nézem októberi időpontot akkor ott milyen idő van ????? Tengerbe még belehet menni ???
Kedves Emese! Az időjárással kapcsolatban mindig óvatosan fogalmazok, mert soha nem lehet tudni. A többéves tapasztalat azt mutatja, hogy még október közepén is kellemes az idő Tossában, 25-28 fok és a tenger is alkalmas fűrdőzésre. Kívánok minden jót! Üdvözlettel: Imre József
Grand Józsi Dátum: 2012-01-24 10:00:52
Füzes Veronika írta ekkor: 2012-01-23 23:23:43
Kedves GrandJózsef! A Sol2 203., illetve Sol2 303. Szobákkal kapcsolatban érdeklődnék (szoba+fürdőszoba, tűzfalra néz). Szeretném megkérdezni, hogy ezekben a szobákban az ágyak hogyan vannak elhelyezve (szimplák vagy duplák-e). Segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: Vera
Kedves Vera! Ha az on-line foglalás menüpontra rákattint, akkor a SOL2 apartmanház szobáiról is kaphat információt a "szoba inforrmáció" menüpontban. Egyébként a 203 és a 303 szobákban is franciaágy van. Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Füzes Veronika Dátum: 2012-01-23 23:23:43
Kedves GrandJózsef! A Sol2 203., illetve Sol2 303. Szobákkal kapcsolatban érdeklődnék (szoba+fürdőszoba, tűzfalra néz). Szeretném megkérdezni, hogy ezekben a szobákban az ágyak hogyan vannak elhelyezve (szimplák vagy duplák-e). Segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: Vera