(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Talabér Vera Dátum: 2011-09-19 17:43:46
Először is, ha valaki nem kíváncsi mások véleményére, akkor nem ír be egy fórumra... Egyébként meg ezért felesleges volt beírni, hogy mások ne járjanak így. Eltévedtek a saját hibájukból, ilyen bárkivel előfordul... Nem hiszem, hogy ez másoknak segítene valamiben. Sok hűhó semmiért!
Oláh Kálmán Dátum: 2011-09-19 10:33:07
T.Szmolnik Katalin! Az a tény ,hogy te mindent megtettél mindent annak érdekében ,hogy vissza tudjunk menni a szállásra!Az is tény ,hogy egész éjjel aggódtatok értünk amit ha jól emlékszem én többek előtt jól hallhatóan a vacsoránál meg is köszöntem neked!A te hozzá állásod példa értékű és elvitathatatlan érdemeid vannak évek óta ,hogy a te általad szervezett üdülések felejthetetlenek legyenek! Azért két dolgot szeretnék megjegyezni: 1:Senki nem kérte s főleg nem mi hatan ,hogy miattunk és a meccs miatt szervezzék át a programot(ezt szerintem üzletpolitikai okokból tették) 2:Tőled is megkérdem mint az eddigi hozzá szólóktól legyetek már szívesek idézni az első levelemből azokat a részeket ahol szerintetek én lejáratom az utazási irodát és az idegenvezetőt! Abban igazad van hogy első felindultságomból tettem olyan kijelentést ,hogy lejáratom az utazási irodát.De úgy érzem ,hogy ez az írássom nem az iroda lejáratásáról szól!Mikor elköszöntem az idegenvezetőtől azt mondtam neki" még alszunk egy párat az eset után"Így is tettem és csak két hét múlva írtam meg az esetet ,hogy mások ne járjanak így! Azért még szeretném megtudni az iroda vezető miképpen értelmezi levelem?Sajnos ő nem szólt még hozzá ! Maradok még mindig Tisztelőd Oláh Kálmán
Soós Péter Dátum: 2011-09-19 08:48:09
Tisztelt Oláh Úr! Nem állítottam, hogy ott voltam, sőt az esetről nem beszéltem konkrétan, nem is beszélhettem épp' hiányzásom okán. Nagyon érdekes amit Ön mond a szövegértésről, úgy látom, ez nem csak nálam hiba – nem beszélve az önellentmondásokról. Mindenesetre árulkodó, hogy míg másoknak sikerült elérni a buszt, Önöknek nem. Ki a hibás? A lényeget Katalin fogalmazta meg (akinek minden szavával egyetértek – persze csak azokkal, melyekkel egyetérthetek, mert nem voltam ott, hogy belém ne kössön ismét), s én is ezt kifogásolom: ilyen pitiáner módon, az adott iroda honlapján megpróbálni lejáratni valaki(ke)t egy vélt sérelem miatt. Ha pedig már a pejoratív értelemben vett tipikus magyar mentalitásról beszélünk: pontosan az ilyesfajta mocskolódás, a dögöljön meg a szomszéd tehene virtus az, ami jellemzi egyes honfitársainkat, nemde? Talán azért merészeltem hozzászólni, mert ez egy fórum, s mivel én is többször elégedettem távoztam a Grand Tours "kasszájától", jogom lehet elmondani a véleményemet. Ön pedig valamennyiünkhöz szólt, nem? Ha pedig már felhozta a szövegértést és az értő olvasást: remélem, nem csak e plénum előtt próbálkozott megosztani sérelmeit, viszont ha panaszlevél írására még nem szánta el magát, azt javaslom, szánjon rá némi fáradságot, hogy átnézeti sorait egy korrektorral vagy magyartanárral, mert nem biztos, hogy komolyan fogják venni ilyen helyesírással. Az meg már tényleg az egyéni problémám, hogy ha eljutnék egyszer életemben egy Barcelona-meccsre, bizony örömömben Tossáig gyalogolnék... Részemről lezártnak tekintem a dolgot, mert méltatlan ehhez a fórumhoz ez a fajta egymásra mutogatás. Kívánom, hogy még sok sikeres nyaralásban legyen része – más irodákkal. Tisztelettel: Soós Péter
Dátum: 2011-09-18 21:08:12
Oláh Kálmán írta ekkor: 2011-09-18 16:02:01
Tisztelt Soós Péter Úr! Nem tudom jelen volt-e a történetnél amihez hozzá szólt?De úgy veszem ki szavaiból,hogy mint általában kis hazánkban jellemzően nem tud olvasni vagy nem érti mi van leírva!Ha figyelmesen elolvasta a levelemet egy adott esetről egy adott viselkedésről mondtam el a véleményemet az idegenvezető Úrral kapcsolatban s nem a munkáját kritizáltam!Hol olvasta levelemben ,hogy azt állítom hibátlan vagyok?Ön azt mondja szuperlatívuszokban lehet csak értékelni József munkáját!Biztos igaza van ezt nem vitatom ez az Ön véleménye!Én nem érzem magam arra hivatottnak és nincs is szándékomban beleszólni és véleményt mondani olyanról amiről nincs kellő információm!Ez is biztos az egyik hibám amire céloz!Tudja én nem szoktam olyanról véleményt mondani és főleg nem másokat amiről fogalmam sincs!Ha elolvasta volna rendesen mit írtam idézem :"az idegenvezető viselkedésének elbírálását az iroda vezetőjére bízom)Hol van Ön szerint ebben a mondatban bármiféle sértő dolog?Én tényszerűen leírtam egy történetet ,hogy mások is tanuljanak belőle!Ami azt illeti gondoltam lesz hozzá szóló aki nem is tudja miről van (nagyon sok internetes fórumot olvasok s ott megtapasztaltam Magyarországon tipikus esett a" kibicnek semmi se drága " ,teljesen mellébeszélő a témához nem kapcsolódó hozzá szóló!)Szeretném ha elmesélné nekem ,hogy történt az eset!Had tudjam már meg én is pontosan,ha már véleményt mondott róla!" Csak annyit tennék hozzá a történethez" Ezt Öntől idéztem! Várom válaszát? Tisztelettel Oláh Kálmán
T. Oláh Kálmán és Vizi József! Én viszont ott voltam és szeretnék hozzá szólni. Ez az utazás elsősorban nem a meccsről és Rólatok szólt, Rajtatok kívül ott volt 80 ember, akinek a heti programját teljesen át kellett szervezni a meccs miatt. A segítséget felénk meg szokták köszönni, amit a 6 lemaradt utasból kettő meg is tett. A 17,5 euróról csak annyit, hogy 20 ezer Ft –ot telefonáltam el Miattatok, többed magammal nem aludtam egész éjjel és még csak a meccsen sem voltam. Nyolc éve járok ezzel az irodával, soha semmi baj nem volt, nagyon korrekt utazási iroda. Nagyon szégyellem, megpróbáljátok lejáratni az irodát és az idegenvezetőt (nem fog menni). Az én csoportomban ilyen még nem fordult elő. Többször is elhangzott kint Spanyolországban Tőletek, hogy le akarjátok járatni az irodát, nem kell letagadni! Még egy jó tanács: Ne másik utazási irodát válasszatok ezzel a mentalitással, hanem egy lakatlan szigetet. Szmolnik Katalin csoport szervező
Anka János Dátum: 2011-09-18 20:44:20
Tisztelt Leendő Utasok! Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel azt az élményt, melynek részese lehettem 2011.08.29-én a Barcelona-Villarreal meccsen. Az már számomra csoda volt, hogy magyar szurkolóként a Camp Nou-ban tekinthettem meg a mai foci ,,talán" legjobbjait. Elmondhatom, hogy teljesen elvarázsolt a mérkőzés és a stadion látványa, így az utolsó pillanatokat is megragadva készítettem a fényképeket. Csoportunkból én hagytam el utoljára a stadiont. Nagyon sajnálom, hogy a csoportból 6 fő eltévedt és így számukra ez az öröm negatív élményekkel is társult. Természetesen ez ránk is hatással volt, sőt az egész csoportra, azokra is akik nem focirajongók. Ezúton szeretném megköszönni csoportvezetőnknek Katinak a fáradozását, hiszen mindannyian tudjuk, hogy mennyi energiát fektetett abba, hogy elmehessünk a mérkőzésre. Köszönöm csoporttársunk Vízi József segítségét és nem utolsó sorban idegenvezetőnk Imre József és az iroda kitartó, fáradhatatlan munkáját, hiszen nélkülük nem jutottunk volna el a meccsre. Minden focirajongónak jó szurkolást kívánok! (A fociról ennyit!) Itt ragadom meg az alkalmat, hogy elmondjam, negyedik alkalommal utaztunk a GRAND TOURS-sal. Mind a négy kirándulásból élményekkel gazdagon tértünk haza, na és a látvány csodálatos volt. Én csak azt tudom kívánni minden leendő utasnak, hogy annyi örömöt nyújtson a GRAND TOURS mindannyiuknak, mint amennyit nekem és családomnak szerzett. Jó utat mindenkinek, a GRAND TOURS minden kedves dolgozójának további jó munkát kívánok! Üdvözlettel: Anka János smile