Tisztelt Oláh Úr! Nem állítottam, hogy ott voltam, sőt az esetről nem beszéltem konkrétan, nem is beszélhettem épp' hiányzásom okán. Nagyon érdekes amit Ön mond a szövegértésről, úgy látom, ez nem csak nálam hiba – nem beszélve az önellentmondásokról. Mindenesetre árulkodó, hogy míg másoknak sikerült elérni a buszt, Önöknek nem. Ki a hibás?
A lényeget Katalin fogalmazta meg (akinek minden szavával egyetértek – persze csak azokkal, melyekkel egyetérthetek, mert nem voltam ott, hogy belém ne kössön ismét), s én is ezt kifogásolom: ilyen pitiáner módon, az adott iroda honlapján megpróbálni lejáratni valaki(ke)t egy vélt sérelem miatt.
Ha pedig már a pejoratív értelemben vett tipikus magyar mentalitásról beszélünk: pontosan az ilyesfajta mocskolódás, a dögöljön meg a szomszéd tehene virtus az, ami jellemzi egyes honfitársainkat, nemde?
Talán azért merészeltem hozzászólni, mert ez egy fórum, s mivel én is többször elégedettem távoztam a Grand Tours "kasszájától", jogom lehet elmondani a véleményemet. Ön pedig valamennyiünkhöz szólt, nem?
Ha pedig már felhozta a szövegértést és az értő olvasást: remélem, nem csak e plénum előtt próbálkozott megosztani sérelmeit, viszont ha panaszlevél írására még nem szánta el magát, azt javaslom, szánjon rá némi fáradságot, hogy átnézeti sorait egy korrektorral vagy magyartanárral, mert nem biztos, hogy komolyan fogják venni ilyen helyesírással.
Az meg már tényleg az egyéni problémám, hogy ha eljutnék egyszer életemben egy Barcelona-meccsre, bizony örömömben Tossáig gyalogolnék...
Részemről lezártnak tekintem a dolgot, mert méltatlan ehhez a fórumhoz ez a fajta egymásra mutogatás.
Kívánom, hogy még sok sikeres nyaralásban legyen része – más irodákkal.
Tisztelettel: Soós Péter