(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Oláh Kálmán Dátum: 2011-09-18 16:02:01
Soós Péter írta ekkor: 2011-09-18 12:03:41
Egyes emberek hihetetlenek... Csak annyit tennék hozzá a történethez, hogy bárcsak olyan lenne valamennyi utazási iroda, mint a Grand Tours, Imre József hozzáállásáról, idegenvezetői kvalitásairól pedig csak szuperlatívuszokban lehet beszélni (nem egyszer utaztam velük). Szóval sok szerencsét kívánok Oláh Úrnak a keresgéléshez, talán sokat segít majd, ha meglátja magában is a hibát. Elnézést, hogy beleszóltam! Üdv mindenkinek!
Tisztelt Soós Péter Úr! Nem tudom jelen volt-e a történetnél amihez hozzá szólt?De úgy veszem ki szavaiból,hogy mint általában kis hazánkban jellemzően nem tud olvasni vagy nem érti mi van leírva!Ha figyelmesen elolvasta a levelemet egy adott esetről egy adott viselkedésről mondtam el a véleményemet az idegenvezető Úrral kapcsolatban s nem a munkáját kritizáltam!Hol olvasta levelemben ,hogy azt állítom hibátlan vagyok?Ön azt mondja szuperlatívuszokban lehet csak értékelni József munkáját!Biztos igaza van ezt nem vitatom ez az Ön véleménye!Én nem érzem magam arra hivatottnak és nincs is szándékomban beleszólni és véleményt mondani olyanról amiről nincs kellő információm!Ez is biztos az egyik hibám amire céloz!Tudja én nem szoktam olyanról véleményt mondani és főleg nem másokat amiről fogalmam sincs!Ha elolvasta volna rendesen mit írtam idézem :"az idegenvezető viselkedésének elbírálását az iroda vezetőjére bízom)Hol van Ön szerint ebben a mondatban bármiféle sértő dolog?Én tényszerűen leírtam egy történetet ,hogy mások is tanuljanak belőle!Ami azt illeti gondoltam lesz hozzá szóló aki nem is tudja miről van (nagyon sok internetes fórumot olvasok s ott megtapasztaltam Magyarországon tipikus esett a" kibicnek semmi se drága " ,teljesen mellébeszélő a témához nem kapcsolódó hozzá szóló!)Szeretném ha elmesélné nekem ,hogy történt az eset!Had tudjam már meg én is pontosan,ha már véleményt mondott róla!" Csak annyit tennék hozzá a történethez" Ezt Öntől idéztem! Várom válaszát? Tisztelettel Oláh Kálmán
Soós Péter Dátum: 2011-09-18 12:03:41
Egyes emberek hihetetlenek... Csak annyit tennék hozzá a történethez, hogy bárcsak olyan lenne valamennyi utazási iroda, mint a Grand Tours, Imre József hozzáállásáról, idegenvezetői kvalitásairól pedig csak szuperlatívuszokban lehet beszélni (nem egyszer utaztam velük). Szóval sok szerencsét kívánok Oláh Úrnak a keresgéléshez, talán sokat segít majd, ha meglátja magában is a hibát. Elnézést, hogy beleszóltam! Üdv mindenkinek!
Oláh Kálmán Dátum: 2011-09-16 21:11:58
Grand Józsi írta ekkor: 2011-09-16 17:55:25
Tisztelt Oláh úr! Remélem Kis Andrea utastársa még időben elolvasta levelét és levonta a konzekvenciákat. Köszönöm Önnek, hogy a Grand Tours Utazási Iroda volt és leendő utasaiért ennyire aggódik és nyílt levélben hívja fel a figyelmüket a rájuk leselkedő „veszélyre”. Ha már volt olyan kedves, hogy véleményének a világhálón is hangot adott, akkor engedje meg, hogy én is reagáljak a levelére. Sajnos a „malőr” - ahogy Ön fogalmazott - megtörtént, de ez úgy gondolom nem a Grand Tours és nem az én hibám. Az iroda és jómagam segítettünk Önöknek abban, hogy az említett meccsre eljussanak, ami nem kevés energiámba és időmbe került, amiért nem vártam köszönetet, hiszen azért vagyunk, hogy segítsünk. Nagyon sajnálom, hogy Önök hatan a meccs után eltévedtek és végül a busz Önök nélkül indult vissza Tossa de Marba, de Önökön kívül 10 másik magyarnak sikerült időben visszaérni a buszhoz, nem beszélve arról a másik 90 ezer szurkolóról, akik szintén visszataláltak a buszukhoz. Az utastársai elmondása szerint, akik ha kell aláírásukkal igazolják a tényt, a busz kb. 45-50 percet várt még Önökre a meccs befejezése után és így sem sikerült visszaérniük, pedig ekkor már csak az Önök busza állt a parkolóban. Sajnos a busz sem várhatott a végtelenségig! Elismerem, hogy azt mondtam, hogy a békesség kedvéért a zsebembe nyúlok és megpróbálom kárpótolni Önöket, de az iroda, a spanyol partnerünk és a csoportszervezőjükre hallgatva ezt végül nem tettem meg, mert miért is? Úgy látom, hogy elvárták volna tőlem, hogy fizessek!!!! Ön eleve olyan szándékkal ment haza, hogy otthon véleményét, ha teheti, minden fórumon nyilvánosságra hozza és befeketíti az utazási irodát, amihez persze joga van, de nekünk pedig ahhoz van jogunk, hogy mi is megtegyük a megfelelő lépéseket becsületsértés és rágalmazás miatt, mert mindaz, ami történt egyedül csak az Önök hibája! 90 ezer szurkolóból csak Önök hatan maradtak ott!!!! Ez úgy érzem elgondolkodtató!!!! Az utazási irodát és engem is lehet szidni, de úgy gondolom, hogy a Grand Tours Utazási Iroda 20 éves fennállása óta nagyon sok boldog pillanatot szerzett több 10 ezer magyarnak!!! Maradok tisztelettel! Üdvözlettel: Imre József, idegenvezető!
Tisztelt Imre József idegenvezető Úr! Remélem nem lepődik meg,hogy reagálok válaszára!Én is bízom benne,hogy Kis Andrea idejében elolvasta a hozzászólásomat amit a tanulsága miatt írtam le!Nem tagadva ,hogy ott mint ahogy említette meg is ígértem! Azért remélem az iroda vezetője is elmondja véleményét a leírtakról!! Csak a békesség kedvéért szeretném megkérdezni Öntől , hol olvasta a levelemben ,hogy azt írtam Ön és az utazási iroda felelős a történtekért? Bár a levelemben nem írtam részletesen de megemlítettem,hogy örültünk a jegynek amit Ön intézett !Én úgy érzem elég tényszerűen (bár nem akartam túlságosan részletezni az esetet) mondtam el a történetet melyet azért írtam és ezt most is fenntartom mások tanuljanak belőle! Újra elolvasva írásom most sem találom benne mire gondol mikor azt írja megfelelő lépéseket tesznek becsületsértés és rágalmazásért! Igen mondtam Önnek ,hogy az interneten szóvá teszem az esetet amit meg is tettem .Nem tudom hol van benne olyan leírva amivel az utazási iroda vagy az Ön becsületébe gázoltam volna? Ahhoz pedig amit a végén írtam, hogy más utazási irodát választok azt hiszem jogom van! Azt is fenntartom és szerintem az sem sértő, mikor leírtam mit éreztem az Ön viselkedésével kapcsolatban és ennek minősítését az iroda vezetőjére bíztam! Az Ön hozzászólása is tényszerű, nem is akarok vele vitatkozni! Az a mondata miben azt írja ,hogy a többi 90 ezer szurkoló visszaért a buszokhoz egy kicsit azért túlzás! Arra enged következtetni, nem nagyon van otthon a foci világában! Ezt szintén nem sértésnek szántam ,mert aki ismeri a spanyol focit az tudja kb. 60 ezer bérletese van a Barcának akik zömmel helyi és főleg spanyol lakosok és nem turista busszal járnak meccsre! De ez mellékes! Ami lényeges nem azért írtam levelem ,hogy az utazási irodát és Önt lejárassam! Tisztelettel Oláh Kálmán
Grand Józsi Dátum: 2011-09-16 17:55:25
Oláh Kálmán írta ekkor: 2011-09-15 15:58:59
Kedves Kis Andrea! Én és néhány társam 2011.08.29.én voltunk a Barcelona-Villarreal meccsen!Felejthetetlen élmény lett volna számomra(ekkor volt a születés napom)Ha nem történik egy kis malőr! Hogy így ne járjanak s tanuljanak az esetből röviden leírom mi történt: "Mi is igényeltünk jegyeket a meccsre és nagyon örültünk neki ,hogy Józsi(a utazási iroda idegenvezetője)meg is szerezte megszervezte az utazást.Sajnos a busz indulásakor(ami spanyol partner utazási irodáé volt)nem tudott ott lenni mert egy beteghez kellett a kórházba mennie.Orosz idegenvezető volt aki angolul és oroszul is tájékoztatott bennünket a meccsel ,a stadionbelépéssel és a hazautazással kapcsolatban.Azt azonban elfelejtette közölni velünk,hogy pontosan mikorra legyünk a busznál!!Csupán csak annyit közölt igyekezzünk minél hamarabb a parkólba!Ezt a kinti (spanyol utazási iroda képviselője is elismerte a Józsi által készített jelentésben)A lényeg az ,hogy mivel egy helyen vissza a buszparkolóhoz rossz helyen fordultunk be (mindez este 11 óra után)egyszerűen ott hagytak bennünket(6 fő)!korrigálva a tévedésünk megtaláltuk a buszparkolót s láttuk a buszt kb 200 méterre telefonáltunk a magyar társainknak akinek azt a választ adta a buszon lévő idegenvezető hölgy ,hogy nyugodtan szálljon le és várjon meg bennünket de ők mennek!Ezek után hívtuk Józsit akit nem értünk el telefonon.A feleségem közölte vele ,hogy ott maradtunk,mire ő megkérdezte a nejemet ,hogy akkor most ő mit csináljon?Majd mikor már sikerült vele kapcsolatba kerülnünk akkor a busz már messze járt.Javasolta menjünk taxival kifizeti az árát(meg jegyzem az úti költség felét amit vissza kértem 17.5 Euro se térítette meg senki!)Ráadásul nem valami bizalom gerjesztő taxisok voltak az éjszakába! így Barcelonába voltunk reggelig (egy kiskorú és egy hölgy is volt velünk)Reggel saját magunktól utaztunk vissza Tossá-ba! Mind ezt csak azért írom le ,hogy mások nehogy így járjanak!! Ami személy szerint engem ebben bánt semmi más(bár megértem hogy az idegenvezetőnek más elfoglaltsága volt),hogy mikor másnap felkerestük ,hogy elmondjuk miképp jártunk azt se kérdezte meg hogy vagyunk! Én személy szerint levontam a konzekvenciát és keresek majd egy másik utazási irodát a jövőbeni utazásaimhoz!az idegenvezető viselkedésének megítélése meg az iroda vezető dolga! Tisztelettel Oláh Kálmán
Tisztelt Oláh úr! Remélem Kis Andrea utastársa még időben elolvasta levelét és levonta a konzekvenciákat. Köszönöm Önnek, hogy a Grand Tours Utazási Iroda volt és leendő utasaiért ennyire aggódik és nyílt levélben hívja fel a figyelmüket a rájuk leselkedő „veszélyre”. Ha már volt olyan kedves, hogy véleményének a világhálón is hangot adott, akkor engedje meg, hogy én is reagáljak a levelére. Sajnos a „malőr” - ahogy Ön fogalmazott - megtörtént, de ez úgy gondolom nem a Grand Tours és nem az én hibám. Az iroda és jómagam segítettünk Önöknek abban, hogy az említett meccsre eljussanak, ami nem kevés energiámba és időmbe került, amiért nem vártam köszönetet, hiszen azért vagyunk, hogy segítsünk. Nagyon sajnálom, hogy Önök hatan a meccs után eltévedtek és végül a busz Önök nélkül indult vissza Tossa de Marba, de Önökön kívül 10 másik magyarnak sikerült időben visszaérni a buszhoz, nem beszélve arról a másik 90 ezer szurkolóról, akik szintén visszataláltak a buszukhoz. Az utastársai elmondása szerint, akik ha kell aláírásukkal igazolják a tényt, a busz kb. 45-50 percet várt még Önökre a meccs befejezése után és így sem sikerült visszaérniük, pedig ekkor már csak az Önök busza állt a parkolóban. Sajnos a busz sem várhatott a végtelenségig! Elismerem, hogy azt mondtam, hogy a békesség kedvéért a zsebembe nyúlok és megpróbálom kárpótolni Önöket, de az iroda, a spanyol partnerünk és a csoportszervezőjükre hallgatva ezt végül nem tettem meg, mert miért is? Úgy látom, hogy elvárták volna tőlem, hogy fizessek!!!! Ön eleve olyan szándékkal ment haza, hogy otthon véleményét, ha teheti, minden fórumon nyilvánosságra hozza és befeketíti az utazási irodát, amihez persze joga van, de nekünk pedig ahhoz van jogunk, hogy mi is megtegyük a megfelelő lépéseket becsületsértés és rágalmazás miatt, mert mindaz, ami történt egyedül csak az Önök hibája! 90 ezer szurkolóból csak Önök hatan maradtak ott!!!! Ez úgy érzem elgondolkodtató!!!! Az utazási irodát és engem is lehet szidni, de úgy gondolom, hogy a Grand Tours Utazási Iroda 20 éves fennállása óta nagyon sok boldog pillanatot szerzett több 10 ezer magyarnak!!! Maradok tisztelettel! Üdvözlettel: Imre József, idegenvezető!
Grand Józsi Dátum: 2011-09-16 17:05:50
Nagy Emese írta ekkor: 2011-09-14 09:01:55
Kedves Józsi ! Én 2006-ban voltam Tossa de Maron és készülünk most a gyerekkel 5 éves, de lehet, hogy márcsak jövöre. Az lenne a kérdésem igazán mi előszezonban voltunk és a tenger hideg volt, hogy ott a viz hirtelen mélyül-e vagy nem ???? És a fakultativok, mint máshol 6 éves korig ingyen van-e ???
Kedves Emese! Tossában a tenger hirtelen mélyül, 2-3 méter után több méter mély! Sajnos a spanyoloknál a gyerekek csak 3 éves korig ingyenesek, aztán a programokra a gyerekárat kell fizetni. Üdvözlettel: Imre J.