(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-09-16 17:03:22
Soós Tamás írta ekkor: 2011-09-12 20:52:22
Kedves Józsi! Tegnap épségben hazaérkeztünk Tossáról! Nagyon tetszett minden, felejthetetlen hetet töltöttünk ott. Köszönjük a kint töltött idő alatt nyújtott segítségedet! Bízunk benne, hogy még kijutunk valamikor Spanyolországba! Üdv: Tomi :) Sol2/202
Kedves Tamás! Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat a magam és az utazási iroda nevében is. Örülök, hogy szerencsésen hazaérkeztetek és jól éreztétek magatokat Tossában! Remélem én is - ha a jó Isten is úgy akarja - hogy találkozunk még itt Tossában. Kívánok Neked és a hölgyeknek is nagyon jó egészséget és legyetek mindig olyan vidámak, mint itt Tossában voltatok. Üdvözlettel: Imre J.
Oláh Kálmán Dátum: 2011-09-15 15:58:59
Kedves Kis Andrea! Én és néhány társam 2011.08.29.én voltunk a Barcelona-Villarreal meccsen!Felejthetetlen élmény lett volna számomra(ekkor volt a születés napom)Ha nem történik egy kis malőr! Hogy így ne járjanak s tanuljanak az esetből röviden leírom mi történt: "Mi is igényeltünk jegyeket a meccsre és nagyon örültünk neki ,hogy Józsi(a utazási iroda idegenvezetője)meg is szerezte megszervezte az utazást.Sajnos a busz indulásakor(ami spanyol partner utazási irodáé volt)nem tudott ott lenni mert egy beteghez kellett a kórházba mennie.Orosz idegenvezető volt aki angolul és oroszul is tájékoztatott bennünket a meccsel ,a stadionbelépéssel és a hazautazással kapcsolatban.Azt azonban elfelejtette közölni velünk,hogy pontosan mikorra legyünk a busznál!!Csupán csak annyit közölt igyekezzünk minél hamarabb a parkólba!Ezt a kinti (spanyol utazási iroda képviselője is elismerte a Józsi által készített jelentésben)A lényeg az ,hogy mivel egy helyen vissza a buszparkolóhoz rossz helyen fordultunk be (mindez este 11 óra után)egyszerűen ott hagytak bennünket(6 fő)!korrigálva a tévedésünk megtaláltuk a buszparkolót s láttuk a buszt kb 200 méterre telefonáltunk a magyar társainknak akinek azt a választ adta a buszon lévő idegenvezető hölgy ,hogy nyugodtan szálljon le és várjon meg bennünket de ők mennek!Ezek után hívtuk Józsit akit nem értünk el telefonon.A feleségem közölte vele ,hogy ott maradtunk,mire ő megkérdezte a nejemet ,hogy akkor most ő mit csináljon?Majd mikor már sikerült vele kapcsolatba kerülnünk akkor a busz már messze járt.Javasolta menjünk taxival kifizeti az árát(meg jegyzem az úti költség felét amit vissza kértem 17.5 Euro se térítette meg senki!)Ráadásul nem valami bizalom gerjesztő taxisok voltak az éjszakába! így Barcelonába voltunk reggelig (egy kiskorú és egy hölgy is volt velünk)Reggel saját magunktól utaztunk vissza Tossá-ba! Mind ezt csak azért írom le ,hogy mások nehogy így járjanak!! Ami személy szerint engem ebben bánt semmi más(bár megértem hogy az idegenvezetőnek más elfoglaltsága volt),hogy mikor másnap felkerestük ,hogy elmondjuk miképp jártunk azt se kérdezte meg hogy vagyunk! Én személy szerint levontam a konzekvenciát és keresek majd egy másik utazási irodát a jövőbeni utazásaimhoz!az idegenvezető viselkedésének megítélése meg az iroda vezető dolga! Tisztelettel Oláh Kálmán
Nagy Emese Dátum: 2011-09-14 09:01:55
Kedves Józsi ! Én 2006-ban voltam Tossa de Maron és készülünk most a gyerekkel 5 éves, de lehet, hogy márcsak jövöre. Az lenne a kérdésem igazán mi előszezonban voltunk és a tenger hideg volt, hogy ott a viz hirtelen mélyül-e vagy nem ???? És a fakultativok, mint máshol 6 éves korig ingyen van-e ???
Révi Józsefné Dátum: 2011-09-12 22:46:01
Grand Józsi írta ekkor: 2011-09-09 17:46:01
Kedves Andrea! Most kaptam választ a spanyoloktól: a meccs szeptember 17-én lesz 20:00 órától és a jegy ára 90 euró. Ebben benne vagy a jegy ára, valamint a transzfer oda-vissza! Kérik, hogy foglaljam le a jegyeket? Sűrgősen várom válaszát! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves József! Sajnos a hétvégén vidéken voltam és most láttam a válaszát. Igen kérünk 5 db jegyet a 17-i mérkőzésre, még akkor is ha 90 Euro. Kérem írjon ha sikerült lefoglalni. Nagyon köszönöm, hogy intézi az ügyünket. Köszönettel, D. Andrea
Soós Tamás Dátum: 2011-09-12 20:52:22
Kedves Józsi! Tegnap épségben hazaérkeztünk Tossáról! Nagyon tetszett minden, felejthetetlen hetet töltöttünk ott. Köszönjük a kint töltött idő alatt nyújtott segítségedet! Bízunk benne, hogy még kijutunk valamikor Spanyolországba! Üdv: Tomi :) Sol2/202