(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-09-09 17:46:01
Grand Józsi írta ekkor: 2011-09-06 11:46:03
Kedves Andrea! Amint tudok valamit, írok Önnek. Eddig még senki nem hírdette a meccrse a jegyeket, de biztos vagyok benne, hogy idővel igen. Nyugodjon meg, Önnek semmi teendője! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves Andrea! Most kaptam választ a spanyoloktól: a meccs szeptember 17-én lesz 20:00 órától és a jegy ára 90 euró. Ebben benne vagy a jegy ára, valamint a transzfer oda-vissza! Kérik, hogy foglaljam le a jegyeket? Sűrgősen várom válaszát! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-09-08 09:09:02
Joda írta ekkor: 2011-09-06 13:31:21
Kedves Józsi! Köszönöm az információkat, kicsit kedvemet szegte a 30-i delfinárium bezárás. Mert nekem az lett volna a csúcs a többi szépség mellett. Egy dologban viszont tudna segíteni. Girona-Palma de Mallorca repülőjegy ára érdekelne(esetleg Barcelonából is), talán a ryanair megy oda sajna nem igazodok el a spanyol oldalukon. Érdemes előre foglalni jegyet vagy elég ott intézni.
Kedves Judit! Látogasson el az www.atrapalo.com oldalra és próbálja meg befoglalni a jegyét! Ezen az oldalon már láttam jegyeket 2-3 euróért is oda-vissza (Girona-Palma de Mallorca), de én nem tudom mennyi időt szeretne ott tölteni, mikor akar indulni, mikor jönne vissza stb? Ha elakad, írjon legyes szíves! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Joda Dátum: 2011-09-06 13:31:21
Kedves Józsi! Köszönöm az információkat, kicsit kedvemet szegte a 30-i delfinárium bezárás. Mert nekem az lett volna a csúcs a többi szépség mellett. Egy dologban viszont tudna segíteni. Girona-Palma de Mallorca repülőjegy ára érdekelne(esetleg Barcelonából is), talán a ryanair megy oda sajna nem igazodok el a spanyol oldalukon. Érdemes előre foglalni jegyet vagy elég ott intézni.
Grand Józsi Dátum: 2011-09-06 11:46:03
Révi Józsefné írta ekkor: 2011-09-04 16:31:59
Kedves József! Már váltottunk levelet (én vagyok aki a szeptember 18-i Barca-Ossasuna meccsre 5 db jegyet kért) és a megbeszéltek szerint jelzek, mivel már kevesebb mint két hét van érkezésünkig. Kérem segítsen nekünk, hogy legyen jegyünk, és kérem, hogy ha valami teendőm van akkor írjon. Segítségét és válaszát előre is nagyon köszönöm. Már nagyon várjuk az indulást.... no meg az érkezést! :-) Üdvözlettel, D. Andrea
Kedves Andrea! Amint tudok valamit, írok Önnek. Eddig még senki nem hírdette a meccrse a jegyeket, de biztos vagyok benne, hogy idővel igen. Nyugodjon meg, Önnek semmi teendője! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-09-06 11:43:10
Szilvia írta ekkor: 2011-09-04 16:16:25
Kedves Judit !Igen mi is az utolsó turnussal utazunk.:)már nagyon várjuk. Kedves József!Szeretnék érdeklődni az okt12- i ünnep milyen rendezvény kint?Van olyan program ami a Güle parkot is tartalmazza?Köszönöm.Szilvia
Minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!