(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-09-06 11:42:17
Szilvia írta ekkor: 2011-09-04 16:16:25
Kedves Judit !Igen mi is az utolsó turnussal utazunk.:)már nagyon várjuk. Kedves József!Szeretnék érdeklődni az okt12- i ünnep milyen rendezvény kint?Van olyan program ami a Güle parkot is tartalmazza?Köszönöm.Szilvia
Kedves Szilvia! Október 12 Spanyolországban ünnepnep, hiszen ekkor fedezte fel Kolumbusz Amerikát. Itt Tossában nagy rendezvény nem lesz, de Barcelonában lehet, hogy igen. Ha az utolsó héten a Grand Tours busza itt marad, akkor el tudunk menni a Güell-parkba is, ha nem, akkor sajnos nekem olyan programon nincs, amelynek keretében el tudnának jutni a parkba. Minden jót! Üd
Grand Józsi Dátum: 2011-09-06 11:33:09
Joda írta ekkor: 2011-09-04 10:42:28
Az októberi turnussal utazunk barátnőmmel Tossa de mare településre. Pontosan érdekelnének a fakultatív programok időpontjai. Mert 2 napra szeretnénk átrepülni Mallorcára. A csütörtöki piacot, a delfináriumot és az üveghajót semmiképpen se hagynánk ki. Geronai reptér milyen messze van onnan esetleg taxival mennyiért vinnének el, vagy buszjegy mennyibe kerülhet? Október 12-i ünnep mennyire érinti a közlekedést és az üzletek nyitvatartását? Általában a taxik milyen árral dolgoznak? Bocsi a sok kérdésért, de ez lesz az első spanyol utunk és szeretnénk felkészültek lenni. Jön még valaki a 8-i turnussal?
Kedves Judit! Október utolsó hetéig még van 4 hét, ami azt jelenti, hogy a fakultatív programokról még én sem tudok semmit, mert addig biztosan fog változni. Üvegfenekú hajó még biztosan lesz, csütörtökön is lesz piac, de szeptember 30-án a delfinárium végleg bezár. Girona tölünk 55 km-re van, a taxi kb. 60 euró,a busz pedig kb. 7 euró. Október 12 ünnepnap, tehát a közlekedést is érinti, illetve Barcelonába valamint a nagyobb városokba minden zárva van. A taxi pl. Lloret de Marba, ami 12 km-re van tőlünk 25 euróért viszi ár Önöket! Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Joda Dátum: 2011-09-04 19:43:38
Kedves Szilvi! Számolhatnánk együtt napjainkat - [email protected] - mi először megyünk Spanyolországba, eddig "görögjárók" voltunk.
Révi Józsefné Dátum: 2011-09-04 16:31:59
Grand Józsi írta ekkor: 2011-08-23 08:57:27
Kedves Andrea! Szeptember 18 még nagyon messze van. A spanyol irodák is, akikkel kapcsolatba vagyok, csak egy-két héttel a meccs kezdete előtt árulják a jegyeket. Igérem igyekszem segíteni, amint tudok vmit írok, de Ön is írhat nekem! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves József! Már váltottunk levelet (én vagyok aki a szeptember 18-i Barca-Ossasuna meccsre 5 db jegyet kért) és a megbeszéltek szerint jelzek, mivel már kevesebb mint két hét van érkezésünkig. Kérem segítsen nekünk, hogy legyen jegyünk, és kérem, hogy ha valami teendőm van akkor írjon. Segítségét és válaszát előre is nagyon köszönöm. Már nagyon várjuk az indulást.... no meg az érkezést! :-) Üdvözlettel, D. Andrea
Szilvia Dátum: 2011-09-04 16:16:25
Kedves Judit !Igen mi is az utolsó turnussal utazunk.:)már nagyon várjuk. Kedves József!Szeretnék érdeklődni az okt12- i ünnep milyen rendezvény kint?Van olyan program ami a Güle parkot is tartalmazza?Köszönöm.Szilvia