(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Szabó Anikó Dátum: 2011-08-26 18:30:12
Kedves Józsi! Még egy kérdés: egyik hozzászólásban olvastam, hogy a Sol1-ben nincs wifi lehetőség, holott a katalóhusban nincs külön feltüntetve eza különbség az 1 és a 2-es apartmanház közt. Az a kérdésem, hogy meg lehet oldani valahogyan, hogy 1-1 email erejéig igénybe vegyünk a netet, vagy van valamilyen ötlete ennek megoldására? Köszönöm: Siposné Szabó Anikó
Szabó Anikó Dátum: 2011-08-25 18:43:11
Soós Tamás írta ekkor: 2011-08-24 20:53:40
Kedves Józsi! Lehet már tudni, hogy jövő héten milyen busz megy Tossára? Már alig várjuk az indulást. Üdv: Tomi
Kedves Józsi! Csatlakoznék, nagyon várjuk a nászutunk és azt is milyen busszal megyünk :) Plusz még kérdésem lenne, hogy a küldött fakultatív programoknál a vasárnapi, a hétfői és a csütörtöki Barcelona látogatásnál van-e átfedés vagy teljes az átfedés, magyarul megéri-e többre elmenni, vagy ugyanazokat nézzük majd meg? Továbbá ugye jól emlékszem korábbi hozzászólásból, hogy elég a megérkezéskor ezekre a programokra jelentkezni? Köszönettel: Siposné Szabó Anikó
Révi Józsefné Dátum: 2011-08-24 21:11:52
Kedves József! Köszönöm a választ a meccsel kapcsolatban, akkor két héttel az indulás előtt ismét jelentkezem. Üdvözlettel, D. Andrea
Soós Tamás Dátum: 2011-08-24 20:53:40
Kedves Józsi! Lehet már tudni, hogy jövő héten milyen busz megy Tossára? Már alig várjuk az indulást. Üdv: Tomi
Grand Józsi Dátum: 2011-08-23 08:57:27
Révi Józsefné írta ekkor: 2011-08-21 17:13:22
Kedves József! Szeptember 16-án indulunk Tossa-ba. Az egész utazás foglalását a Spanyol bajnokság sorsolása utánra hagytuk, mert minden vágyunk, hogy eljussunk egy Barca meccsre. A sorsolás szerint 18-án játszik otthon a Barca az Ossasuna ellen. 5 db olyan olcsóbb jegyre lenne szükségünk, amelyben az oda illetve a visszaút is megoldott. Kérem segítsen Nekünk, hogy biztosan legyen jegyünk és eljussunk a meccsre. Válaszát és segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel: D. Andrea
Kedves Andrea! Szeptember 18 még nagyon messze van. A spanyol irodák is, akikkel kapcsolatba vagyok, csak egy-két héttel a meccs kezdete előtt árulják a jegyeket. Igérem igyekszem segíteni, amint tudok vmit írok, de Ön is írhat nekem! Üdvözlettel: Grandjózsi!