(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Vízi József Dátum: 2011-08-19 15:39:50
Kedves Jozsi! Nemrég beszéltünk az irodával és azóta már valószinüleg szóltak neked,hogy mennyi jegyre lenne szükségünk. Segitségedet előre is köszönöm. Üdvözlettel Vízi József
Grand Józsi Dátum: 2011-08-17 17:26:20
Vízi József írta ekkor: 2011-08-17 16:08:13
Kedves Józsi! Van-e arra lehetőség, hogy lefoglald a jegyeket a mérkőzés napjára? Valószinüleg Aug29-ig kiderül lessz-e sztájk. Üdvözlettel Vizi József
Kedves József! Ma volt a megbeszélés a futbalklubbok között és nem jutottak megegyezésre. Minden iroda, ahol eddig érdeklődtem távol tartja magát a jegyeladástól, kivéve az F.C.B. honlapját! Mindenki azt mondja, hogy várjunk még egy kicsit! Amint tudok valami érdemi inforációval szolgálni, azonnal írok! De ha hagy nekem egy telefonszámot, akkor az még gyorsabb! Üdvözlettel: Imre J.
Vízi József Dátum: 2011-08-17 16:08:13
Grand Józsi írta ekkor: 2011-08-16 08:58:49
Kedves Edina és József! Az augusztus 29-i meccsel kapcsolatban a spanyolok nagyon óvatosak! Akiktől szoktam venni a jegyeket, nem árulják, mert attól tartanak, hogy 29-én a Villareal játékosai nem fognak játszani, mert sztrájkot hírdettek. Igaz, hogy az FCB honlapján árulják a jegyeket, de mi van akkor, ha Önök megveszik, kifezetik és tényleg nem fog játszani a csapat??? Akkor hogyan és milyen módon fogják viszaszerezni a pénzüket? Nap mint nap hívom a spanyolokat, de mindig ilyen választ kapok! TUdom, hogy az idő sürget, de amint tudok valamit írok vagy pedig rendeljék meg Önök a jegyeket otthonról. Mindent elkövetek, ha tehetem, hogy eljussanak a meccsre!!!! Üdvözlettel: Imre J.
Kedves Józsi! Van-e arra lehetőség, hogy lefoglald a jegyeket a mérkőzés napjára? Valószinüleg Aug29-ig kiderül lessz-e sztájk. Üdvözlettel Vizi József
Szabó Anikó Dátum: 2011-08-17 11:42:34
Grand Józsi írta ekkor: 2011-08-17 08:54:05
Kedves Edina! Mint korábban írtam én Tossában vagyok idegenvezető, tehát csak a tossából induló programok időpontját és árát tudom elküldeni. A programok nagy része Lloretből is ekkor és ilyen áron indul, de szeptemberben már biztosan lesz némi változás a programokban: pl.biztos nem lesz bikaviadal! Üdvözlettel: Imre J.
Kedves Józsi! Mi szept.3-án megyünk Tossába és én is szeretnék kérni tájékoztatót a programokról, ha még nem unja nagyon a küldözgetést :) [email protected] Köszönettel: Siposné Szabó Anikó
Grand Józsi Dátum: 2011-08-17 08:54:05
Kunkli-Marinczer Edina írta ekkor: 2011-08-16 10:00:04
Kedves József! Én is kérhetnék Öntől egy leírást a Lloret De Mar-ból induló fakultatív programokról (melyik nap milyen programlehetőség van, kirándulások árai, hol kell jelentkezni stb.) Mi szept.3-án indulunk Lloret De Mar-ba, e-mail címem: [email protected] Segítségét előre is köszönöm, üdvözlettel: Kunkli-Marinczer Edina
Kedves Edina! Mint korábban írtam én Tossában vagyok idegenvezető, tehát csak a tossából induló programok időpontját és árát tudom elküldeni. A programok nagy része Lloretből is ekkor és ilyen áron indul, de szeptemberben már biztosan lesz némi változás a programokban: pl.biztos nem lesz bikaviadal! Üdvözlettel: Imre J.