(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-08-23 08:53:09
Papp Róbert írta ekkor: 2011-08-22 10:54:40
Tisztelt József!Júniusban utaztam Önökkel Spanyolországba!Most újra mennék októberben a Monte Carloi városlátogatással szervezett útra!Az időjárással kapcsolatban milyen tapasztalatokkal rendelkeznek?Októberben van még igazi strandidő?Várnám válaszát-köszönettel:Papp Róbert
Kedves Róbert! A tapasztalat azt mutatja, hogy még októberben is strandidő van, a tenger is kellemesen meleg és nem ritka a 25 fok sem. Igaz, tavaly ősszel az időjárás egy kicsit megtréfált bennünket, mert esett,de az előtte lévő négy évben ragyogó idő volt. Az időjárással különben óvatosan kell bánni, mert mint Ön is tudja, nagyon kiszámíthatatlan. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Papp Róbert Dátum: 2011-08-22 10:54:40
Tisztelt József!Júniusban utaztam Önökkel Spanyolországba!Most újra mennék októberben a Monte Carloi városlátogatással szervezett útra!Az időjárással kapcsolatban milyen tapasztalatokkal rendelkeznek?Októberben van még igazi strandidő?Várnám válaszát-köszönettel:Papp Róbert
Eölyüs Eszter Dátum: 2011-08-22 10:10:40
Kedves József! Augusztus 26-án indulunk Tossába.Érdeklődöm,hogy van-e még lehetőség rá,hogy a fakultatív programok részletes listáját elküldje,az aktuális árakkal?Előre is köszönöm a segítséget. [email protected]
Révi Józsefné Dátum: 2011-08-21 17:13:22
Kedves József! Szeptember 16-án indulunk Tossa-ba. Az egész utazás foglalását a Spanyol bajnokság sorsolása utánra hagytuk, mert minden vágyunk, hogy eljussunk egy Barca meccsre. A sorsolás szerint 18-án játszik otthon a Barca az Ossasuna ellen. 5 db olyan olcsóbb jegyre lenne szükségünk, amelyben az oda illetve a visszaút is megoldott. Kérem segítsen Nekünk, hogy biztosan legyen jegyünk és eljussunk a meccsre. Válaszát és segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel: D. Andrea
Grand Józsi Dátum: 2011-08-19 16:49:32
Vízi József írta ekkor: 2011-08-19 15:39:50
Kedves Jozsi! Nemrég beszéltünk az irodával és azóta már valószinüleg szóltak neked,hogy mennyi jegyre lenne szükségünk. Segitségedet előre is köszönöm. Üdvözlettel Vízi József
Kedves József! A jegyeket 14 főre megrendeltem! Üdvözlettel: Imre J.