(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Kunkli-Marinczer Edina Dátum: 2011-08-16 10:00:04
Kedves József! Én is kérhetnék Öntől egy leírást a Lloret De Mar-ból induló fakultatív programokról (melyik nap milyen programlehetőség van, kirándulások árai, hol kell jelentkezni stb.) Mi szept.3-án indulunk Lloret De Mar-ba, e-mail címem: [email protected] Segítségét előre is köszönöm, üdvözlettel: Kunkli-Marinczer Edina
T Edina Dátum: 2011-08-16 09:08:03
Grand Józsi írta ekkor: 2011-08-16 08:58:49
Kedves Edina és József! Az augusztus 29-i meccsel kapcsolatban a spanyolok nagyon óvatosak! Akiktől szoktam venni a jegyeket, nem árulják, mert attól tartanak, hogy 29-én a Villareal játékosai nem fognak játszani, mert sztrájkot hírdettek. Igaz, hogy az FCB honlapján árulják a jegyeket, de mi van akkor, ha Önök megveszik, kifezetik és tényleg nem fog játszani a csapat??? Akkor hogyan és milyen módon fogják viszaszerezni a pénzüket? Nap mint nap hívom a spanyolokat, de mindig ilyen választ kapok! TUdom, hogy az idő sürget, de amint tudok valamit írok vagy pedig rendeljék meg Önök a jegyeket otthonról. Mindent elkövetek, ha tehetem, hogy eljussanak a meccsre!!!! Üdvözlettel: Imre J.
Kedves Grandjozsi! Nagyon szépen köszönjük a segítségét!!! Szerintem akkor mi erről most le is mondunk, mert tényleg nem lehet tudni, akkor fölöslegesen nem utalom át nekik a pénzt, és nem veszek jegyet. smile smile Még egyszer köszönöm! Jövőhéten utazunk! Már nagyon várom! Üdv.: Tromposch Edina
Grand Józsi Dátum: 2011-08-16 08:58:49
T Edina írta ekkor: 2011-08-15 09:48:21
Bár nem sok hely van már ahogy látom... smile
Kedves Edina és József! Az augusztus 29-i meccsel kapcsolatban a spanyolok nagyon óvatosak! Akiktől szoktam venni a jegyeket, nem árulják, mert attól tartanak, hogy 29-én a Villareal játékosai nem fognak játszani, mert sztrájkot hírdettek. Igaz, hogy az FCB honlapján árulják a jegyeket, de mi van akkor, ha Önök megveszik, kifezetik és tényleg nem fog játszani a csapat??? Akkor hogyan és milyen módon fogják viszaszerezni a pénzüket? Nap mint nap hívom a spanyolokat, de mindig ilyen választ kapok! TUdom, hogy az idő sürget, de amint tudok valamit írok vagy pedig rendeljék meg Önök a jegyeket otthonról. Mindent elkövetek, ha tehetem, hogy eljussanak a meccsre!!!! Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2011-08-16 08:51:30
László Ferenc írta ekkor: 2011-08-15 08:41:07
Kedves Józsi! Korábbi email váltásunk során megkaptam az elérhetőségedet telefonon, szeptember 3-tól leszünk Lloret da Mare -ban. Az lenne a kérdésem, hogy lehet már tudni a fakultatív kirándulások időpontjairól ? /Monserrat,stb/ Előre is köszönöm válaszod. Üdvözlettel: Feri
Kedves Feri! Én Tossában vagyok idegenvezető a Grand Tours tossai vendégeinek, Llloretben másik idegenvezető foglalkozik az utasokkal, a neve Dvorszky Ilona. Ha Önök a Grand Tours-szal érkeznek Llloretbe, akkor ő fogja Önöket keresni, ha nem, akkor szívesen segítek én is, hiszen a megadott telefonszámon bármikor elérnek. Az biztos, hogy a Montserrat_barcelona kirándulás mindig hétfőn van, kedden este Flamenco-est, szerda Andorra, csütörtök Nou Camp+szökőkút, pénteken nekem innen Tossából van a blanes-i botanikus kert látogatás hajókirándulással egybekötve. Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Üdvözlettel: Imre J.
T Edina Dátum: 2011-08-15 09:48:21
T Edina írta ekkor: 2011-08-15 09:46:54
Kedves Józsi! Én is csatlakoznék Vízi Józsefhez, nekünk 2 db jegyre lenne szükségünk a 29-i focimeccsre. Néztem az oldalon, hogy már elérhetőek a jegyek, ott vásároljuk meg, vagy Önök eltudják intézni nekünk?:-) Válaszát előre is köszönöm! Üdv.: Edina
Bár nem sok hely van már ahogy látom... smile