(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-08-04 15:08:08
Grand Józsi írta ekkor: 2011-08-04 11:34:17
Kedves Ibolya! A kérdés furcsa, de ez egyénileg is megoldható, mint ahogy a helybeliek erről beszámoltak. Ha ilyen módon szeretne szerettének hamvaitól elbúcsúzni, akkor javaslom, hogy válasszon olyan időpontot és helyet, amikor és ahol nem látja Önt senki és szórja hamvakat a tengerbe. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves Grandjózsi! Köszönöm válaszát, és hogy utánajárt, mert ez egy nagyon fontos kérdés számomra. Megnyugtató, hogy ez ilyen egyszerűen kivitelezhető. Az információt elmondom a gyerekeimnek. Kérem, ne haragudjon, hogy az előzőekben tegeztem Önt. Semmire nem vágyom annyira, mint Tossában lenni. Örökre. smile Üdvözlettel: Mezei Ibolya smile smile smile smile smile ...
Grand Józsi Dátum: 2011-08-04 13:41:09
Petényi László írta ekkor: 2011-08-04 12:09:55
Kedves Józsi! jövő hét pénteken indulunk Tossa de Mar - ba. Az lenne a kérdésem, hogy az ott töltött 1 hét alatt lenne -e lehetőség megnézni a NOU CAMPOT, akár a városnézés közben, akár külön??? Köszönettel: Petényi László smile
Kedves László! Szervezetten is meg lehet tekinteni a Nou Campot, ennek az ára mindennel együtt 46.50, de egyénileg is be mehet Barcelonaba, akkor a belépő 22 euróésa buszjegy oda-vissza 22 euró. Kívánok jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Petényi László Dátum: 2011-08-04 12:09:55
Kedves Józsi! jövő hét pénteken indulunk Tossa de Mar - ba. Az lenne a kérdésem, hogy az ott töltött 1 hét alatt lenne -e lehetőség megnézni a NOU CAMPOT, akár a városnézés közben, akár külön??? Köszönettel: Petényi László smile
Grand Józsi Dátum: 2011-08-04 11:34:17
írta ekkor: 2011-07-27 19:49:02
Kedves Józsi. Kérlek, nézd el nekem, hogy olyat kérdezek tőled, amiről magam is tudom, hogy nem ide tartozik, és nem is a munkakörödbe. smile Azért fordulok hozzád, mert mástól nem tudok információt kérni, és arra gondoltam, hogy tossai ismerőseidtől talán már hallottál róla. Tudsz-e információval segíteni nekem a következő kérdésekben? Tossában szokásos temetési eljárás-e, az emberi hamvak tengerbe szórása? Lehetséges-e ez? Amennyiben igen, akkor vannak-e ezzel kapcsolatos előírások, hogy ez hol, hogyan, és mikor kivitelezhető. Engedélyhez kötött-e, ill. van-e különbség e tekintetben a helyiek és a külföldi állampolgárok hamvai között? Üdvözöl: Ibolya smile smile smile smile smile
Kedves Ibolya! A kérdés furcsa, de ez egyénileg is megoldható, mint ahogy a helybeliek erről beszámoltak. Ha ilyen módon szeretne szerettének hamvaitól elbúcsúzni, akkor javaslom, hogy válasszon olyan időpontot és helyet, amikor és ahol nem látja Önt senki és szórja hamvakat a tengerbe. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-08-04 11:31:16
Kunkli-Marinczer Edina írta ekkor: 2011-07-29 10:00:48
Kedves József illetve Fórumozók! Mi Lloret De Mar-ban fogunk megszállni a Hotel Don Juan-ban. Érdeklődni szeretnék, milyenek a visszajelzések a hotelről, legfőképp tiszták-e a szobák(ágynemű),mikor takarítják, jól felszerelt-e. Ha valaki már járt itt szívesen fogadnék infókat. Köszönöm. Üdv Mindenkinek: Kunkli-Marinczer Edina smile
Kedves Edina! Én Tossában vagyok telepített idegenvezető, de itt is van hotel Don Juan, ami ugyannak a láncnak a tagja, mint a lloret-i. A szobák tiszták, tv-vel, minden nap takarítanak és cserélik a törölközőket. Az ellátás svédasztalos,ahol mindenki megtalálja az ízvilágának megfelelő ételeket. Kívánok jó utat és jó nyaralást! Üdvözlettel: Grandjózsi!