(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-08-04 11:22:21
T Edina írta ekkor: 2011-08-02 09:23:42
Kedves Grandjozsi és Augusztus 26-án Tossába utazók!! :-) Az FCBarcelona oldalán találtam rá a következőre : Augusztus 29-én hétfőn Barcelona-Villarreal focimeccs lesz a Camp Nou stadionban (ha jól értelmezem az oldalon). Erre nagyon szeretnénk a párommal elmenni. Az oldalon a jegyárakat 44€-tól találtam és csoport esetén 20% kedvezmény van... Valaki esetleg nem szeretne még erre eljönni? És ha esetleg többen szeretnénk menni egy külön busszal ezt meg lehetne oldalni?(Ha igen hány főtől?) Előre is nagyon köszönöm a segítséget. Üdv.: Edina smile
Kedves Edina! A FCB honlapja szerint valóban lesz meccs augusztus 29-én a Nou Campban, de a 44 eurós ár csak a tagokra (socios) vonatkozik és csak ők kaphatnak 20%-os kedvezményt. Külsősöknek a legolcsóbb ár 55 euró, ehhez jön még utazási költség (Tossa-Barcelona oda-vissza), ebben az esetben a legolcsóbb jegy kb. 85 euróba kerül, de erről meccs előtt kb. egy héttel lesz információm. Már mások is jelezték, hogy szeretnének elmenni erre a meccsre, de külön busz bérlésére biztos nem lesz lehetőség. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-08-04 11:17:15
Vizi-Németh Adrienn írta ekkor: 2011-08-02 16:32:42
Kedves Józsi! A nem túl felhőtlen időjárás ellenére csodálatos napokat töltöttünk Tossában! :) A város, a tenger szépsége egyszerűen lenyűgözött minket. A hangulatos utcák, az éttermek sokasága mind-mind arra csábít bennünket, hogy a közeljövőben visszatérjünk erre a szépséges helyre,- de már repülővel. A barcelonai-montserrati kirándulás a Te felkészültségeddel megspékelve felejthetetlen élmény marad számunkra! A Grand Tours büszke lehet, hogy hozzád hasonló idegenvezetőket foglalkoztat. Köszönjük a figyelmességedet, a segítőkészségedet! Kívánunk Neked további sok nyaralót, szép tossai napokat, üdvözletünket küldjük a messzi Magyarországról: Vizi-Németh Adrienn és Vizi Péter
Kedves Adrienn és Péter! Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat a magam és a cég nevében is. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és ennek ilyen vagy olyan formában én is részese lehettem. Én is remélem, hogy látjuk még egymást Tossában. Addig is kívánok Nektek minden jót, erőt, egészséget és még nagyon sok boldog évet! Üdvözlettel: Imre J.
T Edina Dátum: 2011-08-03 13:05:12
Vizi-Németh Adrienn írta ekkor: 2011-08-02 16:32:42
Kedves Józsi! A nem túl felhőtlen időjárás ellenére csodálatos napokat töltöttünk Tossában! :) A város, a tenger szépsége egyszerűen lenyűgözött minket. A hangulatos utcák, az éttermek sokasága mind-mind arra csábít bennünket, hogy a közeljövőben visszatérjünk erre a szépséges helyre,- de már repülővel. A barcelonai-montserrati kirándulás a Te felkészültségeddel megspékelve felejthetetlen élmény marad számunkra! A Grand Tours büszke lehet, hogy hozzád hasonló idegenvezetőket foglalkoztat. Köszönjük a figyelmességedet, a segítőkészségedet! Kívánunk Neked további sok nyaralót, szép tossai napokat, üdvözletünket küldjük a messzi Magyarországról: Vizi-Németh Adrienn és Vizi Péter
Szia Adrienn! Mi 3 hét múlva utazunk...az időjárással kapcsolatban szeretnék kérdezni... milyen volt?? Nem volt jó idő?? smile
Vizi-Németh Adrienn Dátum: 2011-08-02 16:32:42
T Edina Dátum: 2011-08-02 09:23:42
Kedves Grandjozsi és Augusztus 26-án Tossába utazók!! :-) Az FCBarcelona oldalán találtam rá a következőre : Augusztus 29-én hétfőn Barcelona-Villarreal focimeccs lesz a Camp Nou stadionban (ha jól értelmezem az oldalon). Erre nagyon szeretnénk a párommal elmenni. Az oldalon a jegyárakat 44€-tól találtam és csoport esetén 20% kedvezmény van... Valaki esetleg nem szeretne még erre eljönni? És ha esetleg többen szeretnénk menni egy külön busszal ezt meg lehetne oldalni?(Ha igen hány főtől?) Előre is nagyon köszönöm a segítséget. Üdv.: Edina smile