(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Kunkli-Marinczer Edina Dátum: 2011-07-29 10:00:48
Kedves József illetve Fórumozók! Mi Lloret De Mar-ban fogunk megszállni a Hotel Don Juan-ban. Érdeklődni szeretnék, milyenek a visszajelzések a hotelről, legfőképp tiszták-e a szobák(ágynemű),mikor takarítják, jól felszerelt-e. Ha valaki már járt itt szívesen fogadnék infókat. Köszönöm. Üdv Mindenkinek: Kunkli-Marinczer Edina smile
Dátum: 2011-07-27 19:49:02
Kedves Józsi. Kérlek, nézd el nekem, hogy olyat kérdezek tőled, amiről magam is tudom, hogy nem ide tartozik, és nem is a munkakörödbe. smile Azért fordulok hozzád, mert mástól nem tudok információt kérni, és arra gondoltam, hogy tossai ismerőseidtől talán már hallottál róla. Tudsz-e információval segíteni nekem a következő kérdésekben? Tossában szokásos temetési eljárás-e, az emberi hamvak tengerbe szórása? Lehetséges-e ez? Amennyiben igen, akkor vannak-e ezzel kapcsolatos előírások, hogy ez hol, hogyan, és mikor kivitelezhető. Engedélyhez kötött-e, ill. van-e különbség e tekintetben a helyiek és a külföldi állampolgárok hamvai között? Üdvözöl: Ibolya smile smile smile smile smile
Grand Józsi Dátum: 2011-07-26 11:35:53
Kunkli-Marinczer Edina írta ekkor: 2011-07-26 11:15:55
Kedves Grandtours! Érdeklődni szeretnék, hogy Lloret de Mar-ból, mely fakultatív programok indulnak szeptemberben? Bennünket a férjemmel leginkább a "Barcelona MONTSERRATTAL" városnézés érdekelne és a szeptember 3-ai turnussal indulunk. Kérdésem: A katalógusban feltüntetett ár:40 Euro mit foglal magában (gondolok itt belépők árai, ebéd stb.) Milyen pluszköltségre számítsunk egy ilyen kirándulás alkalmával. Tudom az időjárás szeszélyes és kiszámíthatatlan, de milyen idő szokott lenni átlagban szeptember első hetében? Válaszát előre is köszönöm: Kunkli-Marinczer Edina smile
Kedves Edina! A katalógusban feltüntetett ár még a tavalyi, az idén ez már negyvenöt euró, ami tartalmazza a kirándulás árát és az idegenvezetést. A kirándulás alkalmával csak olyan helyekre megyünk be, ahol amúgy sem kell fizetni. Az időjárás valóban kiszámíthatatlan, de a sok éves átlag azt mutatja, hogy még szeptemberben és októberben is jó idő van. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-07-26 11:32:34
Szalai József írta ekkor: 2011-07-23 14:20:09
Kedves Józsi! Először is üdvözöllek. Remélem jól vagy. Kérlek vigyázz Vizi-Németh Adrienékre. Biztos megérkeztek már Tossába. A Hellaszon segítettem a felkészülésüket és nagyon szeretném, ha jól éreznék magukat. Légy szíves mondd meg nekik, hogy jó nyaralást kívánunk nekik! Most műtét jön Mariannak és lehet, de nem igérem, ha gyorsan gyógyul, hogy az utolsó turnuson találkozunk ismét Tossában. Minden esetre gyúrunk rá. Neked baráti üdvözletünket küldjük. Jóska és Mariann
Kedves Jóska bá! Adrienn és férje, Péter szerencsésen megérkeztek. Ők is üdvözölnek Titeket! Úgy látom nagyon jó volt a mesterük, mert mindent tudnak. Igérem vigyázok rájuk, de nagy "gyerekek" ők már és tudnak magukra vigyázni. Kedves feleségednek mihamarabbi felépülést és várlak benneteket nagy szeretettel októberben is. Baráti üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2011-07-26 11:29:10
Simon Laszlone írta ekkor: 2011-07-24 07:32:18
Kedves József! Egy kis segítséget szeretnénk kérni Öntől, mivel jelentkezni szeretnénk a 2011. október 06.-án induló utolsó spanyolországi Tossa de Mare -ba induló útjukra. Az lenne a kérdésünk, hogy ha Szegedről szeretnénk menni esetleg van-e gyűjtőjárat ami elvisz bennünket az egyik felszálló helyre, valamint azt is szeretnénk megkérdezni, hogy esetleg Tatabányánál meg tudnánk oldani, hogy ott szálljunk fel a 2 útvonalú buszra, hogy ez a járat is meg fog-e állni Monacóba, vagy csak a 1 útvonalú busz áll meg. Segítségét előre is köszönjük szépen! Üdvözlettel: Simonné Ági
Kedves Ágnes! Szegedre nincs gyűjtőjárat, de Tatabányán felszállhatnak és természetesen megállnak Monacóba is. Üdvözlettel: Grandjózsi!