(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Luna1110 Dátum: 2011-07-13 18:49:34
gottliebné horváth zita írta ekkor: 2011-07-12 20:46:28
Kedves Józsi!Szeretnék érdeklődni,hogy a Spanyol hírekben milyen időjárást mondanak?Mi 15-én pénteken megyünk és a 14 napos előrejelzést néztem vasárnapra kicsit lehül és esőt is mutat.Remélem ,hogy nem így lesz . Válaszát előre is köszönöm!Üdvözlettel ZITA!
Zita! Én is nyomon követem a zoovert, furcsállottam is, hogy ott csak 28 fokokat mutat, nálunk meg 30 felettieket. A férjem azt mondta, hogy ezeket a hőmérsékleteket árnyékban mérik. Ha így van, akkor a napon mennyi lehet? Szerintem ne aggódj. az nem baj, hogyha nem ájulunk el a forróságtól, az se az ember szívének, se a vérnyomásának nem jó. Napozni, fürdeni meg 28 fokban is lehet. Szia: Ági
Grand Józsi Dátum: 2011-07-13 18:12:13
Vizi-Németh Adrienn írta ekkor: 2011-07-13 09:34:51
Kedves József! Köszönöm a válaszát! Szerintem Zitával ugyanazt az előrejelzést követjük nyomon - http://www.zoover.hu/spanyolorszag/katalonia-costa-brava-es-costa-dorada/tossa-de-mar/idojaras - és kicsit engem is lelomboztak az adatok. :( Mire számíthatunk július végén? Mennyire megbízható ez az előrejelzés? Válaszát előre is köszönöm, üdv: Vizi-Németh Adrienn
Kedves Adrienn és Zita! Elnézést, hogy egyszerre válaszolok Önöknek, de szerintem mindketten az időjárásra kíváncsiak. Azt kell, hogy mondjam, hogy az időjárás itt is állandóan változik. Pl. tegnap még péntekre vihart mondtak, ma pedig már napos időt jósolnak: tehát teljesen kiszámíthatatlan!!!! A mai híradások szerint napokon keresztül 30 fok várható, néha felhőkkel. Ha esik, akkor csak futó záporok várhatók! Kérem ne szegje semmi kedvüket, várom Önöket szeretettel! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Vizi-Németh Adrienn Dátum: 2011-07-13 09:34:51
Grand Józsi írta ekkor: 2011-07-11 21:27:50
Kedves Adrienn! Valamennyi idő mindenhol lesz, de nem hiszem, hogy ez elég lesz egy meleg ebéd elfogyasztására. Ez egy nagyon pörgős nap: Montserratban 2-2 és fél órát szoktunk tölteni, Barcelónában pedig mindenhol 10-20 perceket, kivévéve a Ramblát, ahol egy órát. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves József! Köszönöm a válaszát! Szerintem Zitával ugyanazt az előrejelzést követjük nyomon - http://www.zoover.hu/spanyolorszag/katalonia-costa-brava-es-costa-dorada/tossa-de-mar/idojaras - és kicsit engem is lelomboztak az adatok. :( Mire számíthatunk július végén? Mennyire megbízható ez az előrejelzés? Válaszát előre is köszönöm, üdv: Vizi-Németh Adrienn
gottliebné horváth zita Dátum: 2011-07-12 20:46:28
Kedves Józsi!Szeretnék érdeklődni,hogy a Spanyol hírekben milyen időjárást mondanak?Mi 15-én pénteken megyünk és a 14 napos előrejelzést néztem vasárnapra kicsit lehül és esőt is mutat.Remélem ,hogy nem így lesz . Válaszát előre is köszönöm!Üdvözlettel ZITA!
Grand Józsi Dátum: 2011-07-11 21:31:06
Vízi József írta ekkor: 2011-07-10 12:37:55
Kedves Józsi! Augusztus 26-án megyünk Tossába. Aug.28-án a Barcelona otthon játszik mérkőzést. Erre szeretnénk többen elmenni. Van-e lehetőség előre belépő vételre? Üdv: Vízi József
Kedves József! Amint én is többet tudok, írok Önöknek. De ha az érkezésük előtt egy héttel újra írnak nekem, akkor már én is több információval fogok rendelkezni, mert a spanyolok is mindig egy-két héttel tájékoztatnak a lehetőségekről. Köszönettel: Grandjózsi!