(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Kóródi Éva Dátum: 2011-07-04 07:57:13
Grand Józsi írta ekkor: 2011-07-03 11:30:16
Kedves Éva! Egy napra kb. 10 euró a napernyő és az ágy bérlése. A meccsel kapcsolatosan még én sem tudok semmit, de a spanyolok mindig időben szólnak nekem, ha lesz meccs. Szombaton, amikor Önök majd megérkeznek én már biztosan fogom tudni, hogy aznap vagy vasárnap lesz-e meccs. Ez úgy működik, ha szeretnének menni a meccsre, akkor nekem Önök jelzik ezt és én lejelentem Önöket a spanyoloknál. A busz hozza, viszi Önöket. Ha megteszi, hogy ír nekem 20 körül, akkor már én is többet tudok. Köszönettel: Grandjózsi!
Kedves József! Köszönöm a válaszát. Én már anyukámmal az előző turnusban ott leszek, és akkor majd jelzem, hogy a következő héten érkező barátommal szeretnénk meccsre menni. Nem tudom, hogy van-e esély arra, hogy lesz is meccs. Én néztem a weblapjukon és nem nagyon találtam. Köszönettel: Kóródi Éva
Soós Tamás Dátum: 2011-07-03 11:43:15
Grand Józsi írta ekkor: 2011-07-03 11:23:54
Kedves Tamás! Az ár a kirándulás ára. Nem tartalmazza a belépők árát, de nem is megyünk olyan helyre, ahol belépőt kellene fizetni. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves József! Köszönöm szépen a választ! Tamás
Grand Józsi Dátum: 2011-07-03 11:31:59
Vizi-Németh Adrienn írta ekkor: 2011-07-03 10:56:39
Kedves József! Az a honlap, ahol az időjárást nyomon követem, azaz a http://www.holiday-weather.com/tossa_de_mar/seven-day-forecast.html a maximális napi hőmérsékletnek csupán 28 celsius fokot ad meg folyamatosan. Már hetek óta nézem, de 30 celsius fok fölé soha nem mentek az adatok. Lehetséges ez??Válaszát előre is köszönöm, üdv: Vizi-Németh Adrienn
Kedves Adrienn! A hőmérséklet már hetek óta 30 fok felett van, tehát az az adat , amit Ön lát, az nem helyes. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-07-03 11:30:16
Kóródi Éva írta ekkor: 2011-07-02 19:48:36
Kedves József! Két kérdésem lenne: az egyik, hogy mennyiért lehet a tengerparton napernyőt és ágyat bérelni. A másik, hogy mi július 23-30 között leszünk Tossa de Marban, és abban az időszakban a Nou Campban lesz-e meccs, és ha lesz, hogyan lehet rá jegyet szerezni?Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel: Kóródi Éva
Kedves Éva! Egy napra kb. 10 euró a napernyő és az ágy bérlése. A meccsel kapcsolatosan még én sem tudok semmit, de a spanyolok mindig időben szólnak nekem, ha lesz meccs. Szombaton, amikor Önök majd megérkeznek én már biztosan fogom tudni, hogy aznap vagy vasárnap lesz-e meccs. Ez úgy működik, ha szeretnének menni a meccsre, akkor nekem Önök jelzik ezt és én lejelentem Önöket a spanyoloknál. A busz hozza, viszi Önöket. Ha megteszi, hogy ír nekem 20 körül, akkor már én is többet tudok. Köszönettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-07-03 11:23:54
Soós Tamás írta ekkor: 2011-07-02 14:31:40
Kedves Józsi! Örülök a kompromisszumnak.:) Még egy kérdésem lenne: a Montserrat-Barcelona fakultatív kirándulás kiírt ára már a belépőket is tartalmazza? Tamás
Kedves Tamás! Az ár a kirándulás ára. Nem tartalmazza a belépők árát, de nem is megyünk olyan helyre, ahol belépőt kellene fizetni. Üdvözlettel: Grandjózsi!